Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

To w końcu wolny kraj czy nie ?

A pewnie że wolny. Jak objąć patronatem 11 listopada to nie było komu. Ale jak chodzi o Radio Maryja to mało nóg nie połamią, tak zapieprzają. :lol:

Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał:

Popraw następnym i pozostań w tym stanie.:lol:Dla własnego dobra.

Żal się przyznać, ale poprawiłem kilkoma kieliszkami solo, bo zwyczajnie mi przykro po rozwoju wydarzeń, które pokazują co... o, i wystarczy ...

Opublikowano

Wstyd się przyznać ale na Radio Maryja nic nie wysłałem mimo że słucham. Ale wyślę czemu by nie. Niezależne media utrzymują się z datków słuchaczy.

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Żal się przyznać, ale poprawiłem kilkoma kieliszkami solo, bo zwyczajnie mi przykro po rozwoju wydarzeń, które pokazują co... o, i wystarczy ...

nieraz i tak trzeba . 

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

A co się dzieje ? Bo ja w pracy jeszcze jestem 

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

Zaiste dobra drogę obrałeś. Tak trzymaj.:lol:

A wiesz co? O 13 byłem na pogrzebie gościa ze wsi. Żegnał swoją teściową... A miał 82 lata

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

A co się dzieje ? Bo ja w pracy jeszcze jestem 

A nie wiem, a co ? Gdzie impreza?

Opublikowano
3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

oglądaliśta Kołodziejczaka na Polsacie? myślałem że będzie bardziej merytoryczny 😄

Co się czepiasz Kołodziejczaka. On dopiero aspiruje do stanowiska. Merytoryczności to chciej od Ministra Rolnictwa, bo lewituje jakby wyrwało go ze stacji kosmicznej.:lol:

Opublikowano

Za Kani i Gierka rolnictwo w Polsce nie wiele się zmieniło co do plonów a niektórych upraw to teraz zmalało , tylko przybyło obecnym czasie kosztów jak nawozy i traktory .

A pszenica jak dawała wydajność 6 ton na wschodzie a na zachodzie  do 9 ton , ot takie to choby .

Opublikowano
15 minut temu, akooo napisał:

Wstyd się przyznać ale na Radio Maryja nic nie wysłałem mimo że słucham. Ale wyślę czemu by nie. Niezależne media utrzymują się z datków słuchaczy.

Nie ma mediów niezależnych.

Widzisz - radio Maryja ojca biznesmena. Pomiędzy Maryja a ojca wstaw pytanie- czyje? No i masz odpowiedź.

Więc jest zależne. Wstaw pytanie od kogo? I odmień słowo ojciec .

Tak samo z Polsat, TVN, Tvp, Bbc,

A nawet Cartoon Network 🤭

Opublikowano
Agrest napisał:

15 minut temu, akooo napisał:

Nie ma mediów niezależnych.

Widzisz - radio Maryja ojca biznesmena. Pomiędzy Maryja a ojca wstaw pytanie- czyje? No i masz odpowiedź.

Więc jest zależne. Wstaw pytanie od kogo? I odmień słowo ojciec .

Tak samo z Polsat, TVN, Tvp, Bbc,

A nawet Cartoon Network 🤭

Ktoś tym musi dyrygować. Ciekawe audycje mają, ciekawe rozmowy telefony od słuchaczy. Samemu udało mi się kiedyś dodzwonić i mówiłem ze 3 minuty.

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

tylko przybyło obecnym czasie kosztów jak nawozy i traktory .

Yyyyy muszę półoś w 936 , w przednim moście wymienić jedyne 13 tyś :lol:

1 minutę temu, akooo napisał:

Samemu udało mi się kiedyś dodzwonić i mówiłem ze 3 minuty.

Uuuuuuu celebryta nam tu wyrasta medialny ( z całym szacunkiem).:lol:

Opublikowano
48 minut temu, mateko napisał:

Pan Pawlak wraca do gry.

Kontrakt gazowy wygasa.

Coś go wczoraj o 18 w RMF FM promowali ale przełączyłem stację

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v