Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, sumek666 napisał:

@Denwer zanim kogoś zgłosisz sprawdź regulamin. 

Znam  cytował  poprzedni  post  a że  potem  ulman  edytował  i  dopisał  to  już  co  innego   od  teraz  będę  robił  screeny 😎

4 minuty temu, soltys48 napisał:

@Denwer brak argumentów?? Napisz prosze jak to możliwe że łamałeś prawo ,ty taki porządny obywatel

oooo i jeszcze kapuś

A nie mówiłem

Niczego  nie  łamałem  wszystko  zgodnie  z  prawem  😎

A ty  co  handlujesz  wieprzowiną  którą  nie  hodujesz  ???

Opublikowano

Mariusz Walter, założyciel TVN, jest wśród osób zaszczepionych na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym – poinformował portal wpolityce.pl. Już wcześniej media podawały, że poza kolejnością zaszczepił się też dyrektor programowy TVN Edward Miszczak i jego partnerka.

uid_1202cf998bee79213ed1aafe8d3e00e91609

Celebryci dostaną drugą dawkę? Szef komisji zdrowia komentuje

Polacy są oburzeni faktem, że dzięki znajomościom niektórzy celebryci zaszczepili się na COVID-19 poza ustaloną kolejnością. Część internautów...

zobacz więcej

Walter w rozmowie z portalem Wirtualne Media powiedział, że „nie dementuje, nie potwierdza” tych informacji. – Nie czuję się na tyle winnym, żebym rozważał, jak się powinienem zachować – dodał założyciel TVN.

WUM poinformował, że z puli dodatkowych 450 dawek szczepionek, które otrzymał od ARM, zaszczepił m.in. 300 pracowników szpitali WUM oraz grupę 150 osób. Wśród nich znalazły się rodziny pracowników, pacjentów w szpitalach i placówkach WUM. Było to też 18 znanych postaci kultury i sztuki, które zgodziły się zostać ambasadorami powszechnej akcji szczepień.

O tym, że został zaszczepiony przeciw COVID-19, poinformował m.in. były premier, europoseł SLD Leszek Miller. W grupie osób spoza środowiska medycznego, które otrzymały szczepionkę, znaleźli się też m.in. aktorzy: Krystyna Janda, Maria Seweryn, Wiktor Zborowski, satyryk i reżyser Krzysztof Materna oraz dyrektor programowy TVN Edward Miszczak.

Według nieoficjalnych informacji nawet partnerka Edwarda Miszczaka aktorka Anna Cieślak skorzystała ze szczepienia, które przeznaczone jest w pierwszym rzucie dla medyków walczących z pandemią 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Niczego  nie  łamałem  wszystko  zgodnie  z  prawem  😎

A ty  co  handlujesz  wieprzowiną  którą  nie  hodujesz  ???

Wiemy wiemy, wy nie łamiecie prawa

Wieprzowinkę dostaje od bezdomnych

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan675 napisał:

Mariusz Walter, założyciel TVN, jest wśród osób zaszczepionych na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym – poinformował portal wpolityce.pl. Już wcześniej media podawały, że poza kolejnością zaszczepił się też dyrektor programowy TVN Edward Miszczak i jego partnerka.

uid_1202cf998bee79213ed1aafe8d3e00e91609

Celebryci dostaną drugą dawkę? Szef komisji zdrowia komentuje

Polacy są oburzeni faktem, że dzięki znajomościom niektórzy celebryci zaszczepili się na COVID-19 poza ustaloną kolejnością. Część internautów...

zobacz więcej

Walter w rozmowie z portalem Wirtualne Media powiedział, że „nie dementuje, nie potwierdza” tych informacji. – Nie czuję się na tyle winnym, żebym rozważał, jak się powinienem zachować – dodał założyciel TVN.

WUM poinformował, że z puli dodatkowych 450 dawek szczepionek, które otrzymał od ARM, zaszczepił m.in. 300 pracowników szpitali WUM oraz grupę 150 osób. Wśród nich znalazły się rodziny pracowników, pacjentów w szpitalach i placówkach WUM. Było to też 18 znanych postaci kultury i sztuki, które zgodziły się zostać ambasadorami powszechnej akcji szczepień.

O tym, że został zaszczepiony przeciw COVID-19, poinformował m.in. były premier, europoseł SLD Leszek Miller. W grupie osób spoza środowiska medycznego, które otrzymały szczepionkę, znaleźli się też m.in. aktorzy: Krystyna Janda, Maria Seweryn, Wiktor Zborowski, satyryk i reżyser Krzysztof Materna oraz dyrektor programowy TVN Edward Miszczak.

Według nieoficjalnych informacji nawet partnerka Edwarda Miszczaka aktorka Anna Cieślak skorzystała ze szczepienia, które przeznaczone jest w pierwszym rzucie dla medyków walczących z pandemią 

dopiero nikt się szczepić nie chciał, a jak niechcianą szczepionką parę osób się zaszczepiło to wielkie larum.  

Opublikowano

A to najlepsze POPAPRAŃCE nas........li na was a wy mówicie że to czekoladka.

ostarczenie szczepionek do Polski powinno być nadzorowane przez niezależne media , oraz niezależną instytucję. Rządowi oraz nie wierzę ani trochę. Nie chcę dostać rosyjskiej, szczepionki kupionej od handlarza bronią
Cytuj Tweeta

oy5ItlQx_mini.jpg

tvn24

@tvn24
· 21 gru 2020
Jeżeli Europejska Agencja Leków zatwierdzi dzisiaj szczepionkę firmy Pfizer, to wszystko wskazuje, że 26 grudnia wieczorem do Polski dojedzie pierwsze blisko 10 tysięcy dawek - powiedział Michał Dworczyk.
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

Denwer dlaczego zmieniłeś zdanie co do piątki?

Gdzie  napisałem  że  zmieniłem  zdanie  ??? 

Tylko  napisałem  ci  jak  nowy  minister    wydumał   aby  sami  rolnicy  opowiedzieli  się  za  zakazem 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Wiemy wiemy, wy nie łamiecie prawa

Jak  nie  znasz  prawa  to  siedź  cicho. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan675 napisał:

Ktoś zostanie zaszczepiony wcześniej a ktoś później, więc o co ta burza? Jak mają zostać tymi dyplomatami od sczepienia dobrowolnego, to niech teraz świeca oczami. Teraz to już ich problem. Jak coś piźnie to ludzie będą mieli do nich pretensje. 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Tylko  napisałem  ci  jak  nowy  minister    wydumał   aby  sami  rolnicy  opowiedzieli  się  za  zakazem

aaa. to dla jasności. popierasz dziada czy nie?

Opublikowano

aaa. to dla jasności. popierasz dziada czy nie?

Ale  kogo    popieram  bo nie  wiem. @soltys48 nie  popieram    

Przed chwilą, soltys48 napisał:

a jakby sie zdarzyło że coś nie teges to prawo sie nowe zrobi-prawda

No  szczególnie  o  handlu  wieprzowiną   czy  cielakami  😎

Opublikowano (edytowane)

4 minuty temu, Denwer napisał:

Ale  kogo    popieram  bo nie  wiem.  

nic dodać nic nic ująć 

Wypierała się żaba błota 🤭

Screenshot_20201017-062832.png

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Ale  kogo    popieram  bo nie  wiem. @soltys48 nie  popieram  

ministra ekoczubów

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, sumek666 napisał:

@pafnucy przecież denwer musi zapytać przełożonego kogo może popierać, a kogo nie

Ja  nie  muszę   bo  sam  jestem  sobie  szefem  ty  za to  musisz  stać w szeregu  jak  szef  każe  😎

@pafnucy przecież  pisałem ci  już  że  nie  uznaje  Pudę  za  ministra  Rolnictwa.  Moim  ministrem  był  Ardnaowski  i  to  się  nie zmieniło  i  nie zmieni. Tylko  zaimponował  mi  Pudą   swoim   ruchem  względem uboju  rytualnego  a mianowicie   wprowadzenia jego  zakazu  za  przyzwoleniem rolników 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Moim  ministrem  był  Ardnaowski  i  to  się  nie zmieniło  i  nie zmieni  

W sensie że dużo zrobił, czy mało spieprzył bo nic nie robił?:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Tylko  zaimponował  mi  Pudą   swoim   ruchem  względem uboju  rytualnego 

oki. myślałem że to się zmieniło. jednak mówienie że imponują Ci takie krętactwa to nie bardzo tak.

Opublikowano

😎

@pafnucy przecież  pisałem ci  już  że  nie  uznaje  Pudę  za  ministra  Rolnictwa.  Moim  ministrem  był  Ardnaowski  i  to  się  nie zmieniło  i  nie zmieni. Tylko  zaimponował  mi  Pudą   swoim   ruchem  względem uboju  rytualnego  a mianowicie   wprowadzenia jego  zakazu  za  przyzwoleniem rolników 

NIe dziwie sie , ciekawe ile skapło z jego rozrzutności

Opublikowano

Co do Ardana 

Robił tyle na ile mu pozwolił szeregowy poseł PiSu 

@Denwerco do mojego szefa/moich szefów.

Różnica między mną a Tobą jest taka, że jak mi szef płaci to robię to co mi każe bo się na to zgodziłem. Za to Tobie wydaje Ci się, że sam sobie jesteś szefem, a wykonujesz tylko partyjniackie polecenia.

• Thanks 1
Opublikowano

oki. myślałem że to się zmieniło. jednak mówienie że imponują Ci takie krętactwa to nie bardzo tak.

Powtarzam po raz wtóry krętactwo popiera jak i cała ta jego włądza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v