Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie kierowca z mlekpolu mówił, że podwyżka od stycznia, ale jaka to nie wiem. Pożyjemy zobaczymy. Cudów nie oczekuję.

Opublikowano
27 minut temu, aniadee napisał:

Dla mnie kierowca z mlekpolu mówił, że podwyżka od stycznia, ale jaka to nie wiem. Pożyjemy zobaczymy. Cudów nie oczekuję.

Chyba patrzył Tobie na  bimbałki, że coś mu się pomyliło, bo n awatarze się nie mieszczą 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, aniadee napisał:

Tak w grudniu obniżka A od stycznia podwyżka 😂 .

Sporo ludzi po nowym roku odejdzie to może coś podniosą żeby ratować tych co zostali.  

Na początku roku w naszej gazetce Echo Mlekpolu pisali że co miesiąc przyjmują kilku nowych dostawców w połowie roku nic nie pisali A na koniec roku będą pisać ilu odeszło 😂

Opublikowano
krzychu121 napisał:

2 godziny temu, leszek1000 napisał:

Po górkach zawsze są spadki. To samo będzie z mlekiem, pewnie na wiosnę cena spadnie. Cieszmy się tym co mamy 😂

Jaka górka?? Aktualnie jesteśmy w dołku. Kilka stron wcześniej instruktor z Sierpca mówił żeby nie rezygnować z krów bo na wiosnę będzie cena minimum 2,5 zł. 

Z najwyższej ceny śmietany po kilku miesiącach była najnizsza cena w ostatnim dziesięcioleciu. Tylko przy tych kosztach wielu zlikwiduje w efekcie hodowle.

Opublikowano
34 minuty temu, Mistrz18 napisał:

Chyba patrzył Tobie na  bimbałki, że coś mu się pomyliło, bo n awatarze się nie mieszczą 

O widzisz najwidoczniej. Jak ma ktoś przyjechać z mlekpolu to od razu nakładam bluzkę z największym dekoltem jaki mam. Tak się negocjuje podwyżki. Też spróbuj.

Opublikowano
1 minutę temu, Mistrz18 napisał:

Masz ponad 150kg?

To pytanie do mnie? Serio...

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

40gr wyceniasz żonę ? tanio 🤪😁

Jak ma sobie popatrzeć na dekolt to czemu nie?😀

11 minut temu, lawstorant napisał:

Spoko, to do mniexD

Połowę mistrzu.

Uu to cena bedzie słaba 

Opublikowano
20 minut temu, Mistrz18 napisał:

Mam dziwny dzień. Na wieczór przyjechali z PGE do liczników od prądu. Opóźnili mi dojenie, a na koniec nazwali niegrzeczna dziewczynką 😂 tutaj nie doczytuje wiadomości. Ehh

Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

Leszek nie ma u Ciebie w okolicy odbiorcy co płaci lepiej?

Chyba Mlekpol :). Tylko obecnie jestem w grupie i do kwietnia maja być wypłacane pieniążki. Co roku jakiś grosz wpadnie przez 5 lat. 

Opublikowano
22 minuty temu, aniadee napisał:

Mam dziwny dzień. Na wieczór przyjechali z PGE do liczników od prądu. Opóźnili mi dojenie, a na koniec nazwali niegrzeczna dziewczynką 😂 tutaj nie doczytuje wiadomości. Ehh

To się musiało dziać z tymi elektrykami aż iskrzyło

Opublikowano
3 minuty temu, Jan1972 napisał:

To się musiało dziać z tymi elektrykami aż iskrzyło

Spokojnie, bez takich 😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v