Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, nie potrafię odpowiedzieć dlaczego tak się dzieje, jest to info od znajomego, którego info zawsze się sprawdzało. W dodatku nie chce wywoływać na forum niepotrzebnej paniki i wolałbym, żebyście w środę dali mi tutaj porządną zje%ke, niż miałoby się to ziścić.

Opublikowano

kolego chciałbyś pójść do lekarza bo coś Co dolega a on zleca badanie ale mówi -wygląda mi to na bardzo złośliwy nowotwór,po zrobieniu wyników stwierdza sorry za zamieszanie ,wyniki ma Pan w normie 

Opublikowano

Komentarzy to szkoda czytać, niedługo jak ostatni zgasi w tym kraju światło, to może do tych pustych łbów coś dotrze. Wg mnie wszyscy won od koryta, inaczej się nic nie zmieni

Opublikowano

cały czas dziki roznoszą chorobę. czemu ciągle karany jest za to polski rolnik??

Opublikowano

bo tak najłatwiej a poza tym gdzie niemcy mają swoje sprzedać my im przeszkadzamy 

Opublikowano

najpierw to wystrzelać wszystkich eko.debili potem jedną parę dzików do zoo żeby dzieci wiedziały jak dzik wygląda a reszta tego dziadostwa wytruć bo to szkodniki na polach robią bajzel trzeba groch 2 raz siać i nie tylko no i choroby roznoszą po co to komu to ja niewiem

Opublikowano

ludziom to się w głowach poprzewracało do ciężarnych loch nie kazali strzelać bo mają w sobie nowe życie, ale poczęte dziecko w łonie matki które słyszy rozumie czuję i bije normalnie serce to zabić można ☹️☹️

świnki zabrane w ubiegły piątek 4,92 netto

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v