Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale nawet gdyby był to ma spełniać wymogi odległości , to raz. Dwa ta pojemność to UDT

Opublikowano

Ktoś się pytał o ceny stali, teraz u znajomego zamawiałem na ten areator to mnie wyszło po 5,60 netto za kg, ale on zamawia na składzie ilości 8-10 ton na miesiąc, generalnie to już wszystkie graty zamówiłem, noże bagatela 7 tys na 3 metrową maszynę ale i tak będzie na sprzedaż pewnie, tylko muszę zobaczyć ile mi z tym zejdzie i ile lakier będzie  kosztował, ale pewnie i tak się zmieszczę w 1/4 cenie fabrycznego brutto, a może i nawet netto ale konstrukcja będzie panzerfaust, bo z profilu 100x100x10, tylko pytanie ogólne, jeśli macie maszyny uprawowe tak wagi 1-1,5t to jakiej grubości są blachy do mocowania na tuzie, tzn jest blacha-kula-blacha, typowo pod kulę kat 2 lub 3 czy 12mm wystarczy,

Opublikowano
50 minut temu, Narko napisał:

Mysle,ze nie powinno byc zadnego problemu, bede w domu na swieta to przymierze podcinacze. Cena... proponuj.

A jaki przekrój mają , 30x30 ?

Opublikowano
44 minuty temu, sebe1033 napisał:

100 zł 

Drogo nie chce ale "stowka" to jednak troszke za malo.

9 minut temu, Ursus932 napisał:

A jaki przekrój mają , 30x30 ?

Jutro bede wiedzial.

Opublikowano
5 minut temu, Narko napisał:

Drogo nie chce ale "stowka" to jednak troszke za malo

Chciałeś propozycję to Masz 😁 , właśnie jakie ma wymiary wysokosć i przekrój , tak zastanawiam się nad gruberem tzn nic ciekawego nie znalazłem albo znalazłem ale drogo , czy nie kupić na kołkach a wstawić takie sprężyny .

Opublikowano
24 minuty temu, Narko napisał:

Drogo nie chce ale "stowka" to jednak troszke za malo.

Jutro bede wiedzial.

Dołożę do tej stówki , ale w komplecie z uchwytami biore

Opublikowano

Panowie problem forterra 11441, albo linki, albo pokrętła albo zawory od ogrzewania.... Nie da się przekręcić, nie lepiej przerobić to na jakiś elektrozawór? Dodam że gałki mam nie oryginalne a pupiltu nie będę kupował za taką kasę.

Opublikowano

wstaw zwykły zawór jak z kranu albo kulowy tak jak ja mam to zrobione, mi to chamsko z podsufitki wystaje zaraz obok załączania świateł, i działa, chcę ciepło to mam, że w krótkim rękawku jeżdżę mimo mało szczelnej kabiny, nie chcę, zamykam i mam chłodno 

Opublikowano
31 minut temu, stempos1980 napisał:

Na olx to częściej też był tylko rejony Łodzi a teraz znowu na innym rewirze.

Zgłosić kręta

koleś ma na końcu kilka ogłoszeń samochodów w normalnych cenach, na otomoto jest od 2014r, to nie oszust tylko ktoś się włamał na jego konto 

• Like 2
Opublikowano

Czyli kasa na ogłoszenie została wyłudzona automatycznie z jego konta?

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Czyli kasa na ogłoszenie została wyłudzona automatycznie z jego konta?

nie wiem, dziś duże możliwości mają oszuści, mogą do Ciebie wysłać smsa który wyświetli się jako żona czy córka 

Opublikowano
11 godzin temu, sebe1033 napisał:

I tak mnie nie przebijesz daje 105 z mocowaniem 😁

@Narko to taki handlirz , więc po 110 trza będzie dać 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v