Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, jedrus2020 napisał:

to ja wiem ze jest od tira tylko czy mozna na tym coś powiesić w sensie np jednoosiowke czy tylko ciacac przyczepe dwuosiowa. Kiedyś jak potrzebowałem jakiś śrub to próbowałem ich robić w ch*ja brałem jakiś plaskownik i do tego śruby. Nieraz się udawało i placilem jak za zwykły złom.☺

To ucho na obciążenia pionowe nie jest przystosowane, natomiast dwuosiówkę możesz śmiało konkretne ciągać, niestety za nakrętkę koło 40 pln musisz dać tyle gdzieś teraz m45 x 3 10.9 twardości kosztuje

Jakby ktoś konkretnego zaczepu szukał mam nieużywany automat

IMG_20210925_115222.jpg

Edytowane przez astrahxenon
Opublikowano
szymon09875 napisał:

15 minut temu, jedrus2020 napisał:

Śrubki mają w uj tylko ceny też po uju chyba 8zł za kg..

Nowe 16 10.9 kupowalem po 16.30 dziś a 8.8 były po 14 więc 8 zł za taki stan to warto dac

tylko czemu one na złomie leżą 🤔

Opublikowano
11 godzin temu, mariuszd93 napisał:

A propos przyczep... Ile coś takiego może być warte?

D 55 z papierami, siłownik suchy, rama i podłoga ok. Burty chyba jeszcze oryginalne. Nowy zaczep, bo stary pogięty...

IMG_20210904_135539.jpg

Sprzedajesz?

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Pewnie jakiś maly szrot zlom wywiózł. Sami tak robiliśmy, śruby z środka samochodu są jak nowe, z reguły raz przykręcone i raz odkręcone. Na początku jazdy sobie odkładał o co lepsze zabierał, ale z czasem jak każdy już miał tego po kilkadziesiąt kilo to nikomu się nie chciało

Opublikowano
astrahxenon napisał:

29 minut temu, jedrus2020 napisał:

to ja wiem ze jest od tira tylko czy mozna na tym coś powiesić w sensie np jednoosiowke czy tylko ciacac przyczepe dwuosiowa. Kiedyś jak potrzebowałem jakiś śrub to próbowałem ich robić w ch*ja brałem jakiś plaskownik i do tego śruby. Nieraz się udawało i placilem jak za zwykły złom.☺

To ucho na obciążenia pionowe nie jest przystosowane, natomiast dwuosiówkę możesz śmiało konkretne ciągać, niestety za nakrętkę koło 40 pln musisz dać tyle gdzieś teraz m45 x 3 10.9 twardości kosztuje

Jakby ktoś konkretnego zaczepu szukał mam nieużywany automat

IMG_20210925_115222.jpg

https://allegro.pl/oferta/nakretki-szesciokatne-m45x3-cz-kl-8-8-din-934-10569531289 taka by się nadała?

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, mariuszd93 napisał:

Kwestia ceny...

Zastanawiam się jak narazie. Jakieś propozycje?

8,5 tyś ☺️

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

One mogą być nieużywane, po inwentaryzacji zostały, a debili nie brakuje, którzy nie pomyślą tylko za parę zloty na złom wywiozą

Opublikowano
55 minut temu, slawek74 napisał:

to tylko na połowę 😃 dobra d55 to powyżej 20tys

😆😆 Powyżej dwudziestu to da wystawiane. A po ile się sprzedają to inna para kaloszy. Za 20 to musi być lala w oryginalnym kolorze i kapciach.

Opublikowano
1 godzinę temu, mariuszd93 napisał:

Kwestia ceny...

Trzeba by zobaczyć ją z bliska i Obejsc do okoła. Myślę że koło 13tys. Mogę za nią wypłacić.

Opublikowano

Kwestia ceny...

Zastanow się jaka cena i daj znać. 

Opublikowano
6465 napisał:

Kwestia ceny...

Trzeba by zobaczyć ją z bliska i Obejsc do okoła. Myślę że koło 13tys. Mogę za nią wypłacić.

🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Sławciu to że Ty przepłacasz nie znaczy że wszyscy tak mają robić. Wschód zachód różnica ceny ogromna. Są regiony w Polsce co można takie przyczepy za pół darmo wyciągnąć.

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

to wyciągaj i targaj na wschód to zarobisz 😁

Nie mam na to czasu teraz. Doskonale wiesz że tu u nas każdy nas dyma na wszystkim, tylko i wyłącznie dlatego że  chłop boi się pojechać gdzieś dalej jak 100 km od gospodarstwa. 

Opublikowano
12 godzin temu, migacz napisał:

pewno u tych co to pierwszy pokos traw miesiąc koszą i sami nie wiedzą ile mają ha

12 godzin temu, daron64 napisał:

Taaaa. Ja w domu nie mam tv, tylko internety, Netflix, HBO, to jestem odcięty od takich programow

Przypomniało mi się oni z Wielkopolski Buhajczykowie na YouTube mają kanał. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v