Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Lukasz3991 napisał:

Ludzie to teraz liczą tak. Ma trupa wywrotkę i jest tak 2000(za papiery) + 2000(za to, że coś stoi) + 2000(za siłowniki od wywrotu ulane i kipę wątpliwej jakości) + 2000 ( za to, że możesz zrobić całe hamulce to nie będzie Ci się nudziło ) - Janusz wystaw za 7800 to taka promocja dla nich na dobry początek. Jedziesz tam i widzisz kupę gówna za która można dać do 4 tysięcy. Handlują szrot w całości, a liczą jak na części w dobrym stanie

Ich towar i to ich sprawa jak cenią, a to że handlarz nie chce dać określonej kwoty za daną rzecz to nie znaczy że nie jest tyle warta tylko że nie zarobi, kiedyś pisał do mnie na olx jakiś - oferował mi za starą talerzówkę połowę ceny z ogłoszenia i do tego nalegał na szybką odpowiedź bo już się ubiera i wsiada w busa . Z ciekawości wszedłem w jego ogłoszenia a tam stare pługi ug3 po 1200zł pomalowane pędzlem czy platforma do bel z jakiejś starej zbierajki z podłogą z desek za 4000zł , napisałem  dawaj pan te 3 pługi bo one po 400zł chodzą i robiem wymianę - ch*j nie odezwał się wiecej 

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja, co by konkurencję wytępić

Teraz kopiował będziesz😁

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

Ich towar i to ich sprawa jak cenią, a to że handlarz nie chce dać określonej kwoty za daną rzecz to nie znaczy że nie jest tyle warta tylko że nie zarobi, kiedyś pisał do mnie na olx jakiś - oferował mi za starą talerzówkę połowę ceny z ogłoszenia i do tego nalegał na szybką odpowiedź bo już się ubiera i wsiada w busa . Z ciekawości wszedłem w jego ogłoszenia a tam stare pługi ug3 po 1200zł pomalowane pędzlem czy platforma do bel z jakiejś starej zbierajki z podłogą z desek za 4000zł , napisałem  dawaj pan te 3 pługi bo one po 400zł chodzą i robiem wymianę - ch*j nie odezwał się wiecej 

No bo tak jak mi tutaj jeden napisał handlarzyk, że tylko handlarz może tanio kupić, nikt inny już nie :D

Opublikowano
Ursusc385 napisał:

9 godzin temu, Ursus932 napisał:

To jest panie śmiech przez łzy, bo wie że już tata tak dobrego ciągnika nie kupi 👍 tylko pewnie jakie nowe plastikowe gówno 😎

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪9_9

Trochę szkoda ale słowo się rzekło :/ 

I kto teraz będzie komentować te wszystkie wynalazki z zagramicy 🤔

W przypadku tych wynalazków nie nadających się do niczego człowiek cieszy się 2 razy jak kupuje i sprzedaje. Jak widać dla tego chłopaka już wystarczy samo ogłoszenie sprzedaży i jaki szczęśliwy że jest chociaż chęć pozbycia się tego 🤣

jak pronara sprzedałem to tydzień wniebowzięty chodziłem a i melanż był z tego powodu 😂

danielursus3p napisał:

No bo tak jak mi tutaj jeden napisał handlarzyk, że tylko handlarz może tanio kupić, nikt inny już nie :D

co Ty taki cięty na tego Ernesta ?

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Ursusc385 napisał:

W przypadku tych wynalazków nie nadających się do niczego człowiek cieszy się 2 razy jak kupuje i sprzedaje. Jak widać dla tego chłopaka już wystarczy samo ogłoszenie sprzedaży i jaki szczęśliwy że jest chociaż chęć pozbycia się tego 🤣

Jeśli 1014 według Ciebie to wynalazek do niczego się nie nadający 🤦‍♂️, to chyba szkoda klawiatury żeby wdawać się w dyskusję z Tobą 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

gdybym miał gdzie .... sporo ludzi coraz częściej ma swoje kury by nie jeść sklepowego ''mydła''

Jak nie masz gdzie 🤔 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

która to godzina? marzec już?

Postanowilem że w niedzielę i święta będzie wyjątek 😎

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

która to godzina? marzec już?

@pafnucy Pal Zetora, czepiaj Hassię i owies siać😁

Opublikowano
16 minut temu, Uziu92 napisał:

jak pronara sprzedałem to tydzień wniebowzięty chodziłem a i melanż był z tego powodu 😂

co Ty taki cięty na tego Ernesta ?

Pronar to badziewie 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

@pafnucy Pal Zetora, czepiaj Hassię i owies siać😁

No rzeczywiście już czas. Po południu już jest to można w pole jechać 😂

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

nie mam budynku ani ogrodzenia nawet myślałem o jakimś kontenerze

Fynda z garażu wy***ac a płot to ile kosztuje 🤔 tak cienko z tych krów 🙆‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Jeśli 1014 według Ciebie to wynalazek do niczego się nie nadający 🤦‍♂️, to chyba szkoda klawiatury żeby wdawać się w dyskusję z Tobą 

Przerabiał to już widocznie nie pomyślałeś?  

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

To u Was jakieś tradycje, że przed południem w pole się nie jedzie🤔

Opublikowano
Ursus932 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

nie mam budynku ani ogrodzenia nawet myślałem o jakimś kontenerze

Fynda z garażu wy***ac a płot to ile kosztuje 🤔 tak cienko z tych krów 🙆‍♂️

fynd na dworze i jd w garażu farmer bo mało placu 😁

Rolnik200598 napisał:

Przed chwilą, danielursus3p napisał:

widać żeś ruskimi przesiąkł 😁

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Porządny gospodarz robotę zaczyna w południe A kończy o 18 :D

1 minutę temu, slawek74 napisał:

fynd na dworze i jd w garażu farmer bo mało placu 😁

Aż taki zły ten fendt że w garażu nie stoi ?

Opublikowano

Przerabiał to już widocznie nie pomyślałeś?  

A skąd mam wiedzieć co on przerabiał 🤔,  na forum i co gadałem z posiadaczami to chwalą, no ma swoje minusy jak każdy 

U niego w galerii widzę tylko jakieś jony to się zachłysnoł tą technologią 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v