Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

Co mi pokazujesz jak sprzedany , szukaj takich bez okazji żeby był czas kupić 

Wiesz co kolega od jesieni szuka dostawczego tylko kontener i bliźniak musi być i też tak podchodził do tego że jak będzie czas to się kupi a teraz stwierdził że jak się coś pokaże normalnego to pal licho z robota tylko kupno.

Ty też musisz tak podejść bo do usranej śmierci nie kupisz

• Like 1
Opublikowano

No dobrze ,  a orientuje się ktoś ile kosztuje nowy Belarus 820 podstawowa wersja ??

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Z 80tyś netto.

To według używanych trupów nie tak źle ,raczej  nie trafi się nic używanego to biere takiego nowego 

Opublikowano
8 minut temu, Dream1990 napisał:

Kupował ktoś ostatnio bariery drogowe w dobrej cenie?

Zależy z której drogi😀 widziałem ostatnio za 115zl ale to za metr czy sztuka może być?4,3m jedna bariera 

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

8 minut temu, Dream1990 napisał:

Kupował ktoś ostatnio bariery drogowe w dobrej cenie?

Zależy z której drogi😀 widziałem ostatnio za 115zl ale to za metr czy sztuka może być?4,3m jedna bariera 

sztuka

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Pamietam jak ojciec kupował. W okolicy jeszcze nowych nie było. Wujek miał 82.1 na stożku i znajomy 920 na krzyżaku w tej pierwszej plastikowej masce podobnej do pronara. Szukaliśmy w internecie i jak pisali most stożkowy a na zdjęciu krzyżak i nas troche to zmylilo. Ojciec pojechał zamawiać na stożku bo wujek mówił że w krzyżaku słaba skrzynia,ale nie powiedział że to 920 a nie 820. Gdyby nie te rady to ojciec kupiłby 820 na krzyżaku,wtedy kosztował jakoś lekko ponad 70 tys brutto,stożek wyszedł 62 brutto. W tym samym czasie 920.3 kosztował w granicach 100tys.

5 minut temu, MF675ursus napisał:

@Ursus932 to nie oszczędzaj i weź z mostem stożkowym, hydrauliką na monobloku i wom tarczowym, bo możesz żałować 

Chyba stozkow 820 nie ma z monoblokiem. A jak rozpoznać który ma wóz tarczowy a nie na taśmach. Mam 920.3(sory,żona ma) i nie wiem jaki tam jest wom bo różnie piszą że niby taśmy ale.ze wychodziły modele z tarczkami jak w 1025

6 minut temu, DANDYS napisał:

sztuka

Kurła to trochę lepiej na kieszeń😀 zastanawiałem się nad ogrodzeniem dla byków i podkłady kolejowe jako słupy,może nie przewaliłyby tego, jedynie co to chyba mogą się kaleczyć na ostrych krawędziach.

Opublikowano
23 minuty temu, MF675ursus napisał:

@Ursus932 to nie oszczędzaj i weź z mostem krzyżakowym, hydrauliką na monobloku i wom tarczowym, bo możesz żałować 

Co to jest ten monoblok ? To teraz znaczy jaka jest w nim hydraulika 

Jak zacznę tyle opcji dokładać to cena będzie blisko Zetora majora 

Opublikowano
1 godzinę temu, wlamaj1 napisał:

Dlaczego z biegami nie przeskoczysz? Niektóre miały półbieg na każdym biegu załączany pod obciążeniem. W ogłoszeniach nieraz można trafić, szczególnie dotyczy to tych sprowadzonych. Także jakby ktoś miał taki kaprys, kasę (na pewno niemałą)  i chęć do pobawienia się to i części do montażu powinien znaleźć.

ja tam nie wiem ,ale przy tuningach  i takim przerabianiu wychodzą  ,,niuanse'' których nie można obejść . Trza najpierw podpytać mechaników zetorowych,czy w tym modelu to przejdzie, lub czy nie jest jakaś skrzynia ciut inna ,i np blok . Miałem prasę na siatkę i oglądałem prasę bez, czyli nie było  różnych tam powiedzmy otworów montażowych . I gdybu ktoś dał mi kompletne ustrojstwo do siatki i kazał montować w tej co nie było,od razu bym zrezygnowal , [welger] ,tam jest wszystko tak precyzyjne że albo zrobisz w 100procentach,albo cię milimetrem wykończy . Hydraulika to pikuś wszystko na wierzchu .

Opublikowano
28 minut temu, Ursus932 napisał:

Co to jest ten monoblok ? To teraz znaczy jaka jest w nim hydraulika 

Jak zacznę tyle opcji dokładać to cena będzie blisko Zetora majora 

Monoblok to dwa siłowniki i udźwig około 4,5tony. Na jednym siłowniku na środku 3,2t. To już w podstawie jest aby na konkretny model się zdecydować. 

Opublikowano
36 minut temu, Belaruss820 napisał:

Monoblok to dwa siłowniki i udźwig około 4,5tony. Na jednym siłowniku na środku 3,2t. To już w podstawie jest aby na konkretny model się zdecydować. 

Dzięki , a co ja będę takie ciężkie dźwigać , wystarczy standart

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v