Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, wojtal24 napisał:

gratuluje niech sluzy jak najlepiej. myslalem ze moze vitare bo ostatnio cos wspominales o kuge. ile ma koni 120KM?

135, ale juz niedługo będzie miał więcej

Na kuge mnie nie stać, a poza tym chyba musiałbym mieć coś z głową zeby dać 40tys.zl za kilkunastoletnie auto

• Like 1
Opublikowano

W Mińsku Mazowieckim robi gość świetna robote. Poprawia po specach z całej Polski. 

http://www.hamownia.net 

Wszyscy co u niego robili są bardzo zadowoleni. Młody też tam robił, wujo i kuzyn. Także info dość sprawdzone. 

Opublikowano

Ja powiem tyle, wystrzegać się stodolanych chiptuningów. Z daleka.. więcej szkody jak pożytku. 

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

i kupiles ta koncowke do mf? jak bedziesz wybieral sie w okolice Gabina to daj znac

Tak zadzwoniłem do Witeczka we wtorek to w środę miałem u niego do odbioru.  Taniej mi wyszło u niego niż najtańsze z allegro. 

Opublikowano

Potrzebuje kupić znaczniki do hassi dk 300. Ma ktoś? I jaki jest tam mechanizm? Bo wszystko zdemontowane

Opublikowano (edytowane)

jak byś znalazł jaki skład części, to daj znać. potrzebna mi piasta znacznika.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

W moim wygląda na to że tak. 

3 minuty temu, pafnucy napisał:

Ok. Będę miał na uwadze. 

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

Do szwecji podjedź zapytaj - tutaj za mostem w kierunku Samoklęsk jak jedziesz  - może coś mają na złomie. A z poznaniaka nie idzie przerobić?

Opublikowano (edytowane)

idzie, ale chcę oryginał.

gdzie dokładnie ten złom?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

A ma ktoś tabelę wysiewu do dk300? Spróbowałby co to warte 

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Bardzo proszę. 

będę po południu na gospodarstwie to zrobię

Przed chwilą, danielursus3p napisał:

szkoda zachodu, mam książkę do tego , ni diabła sie nie sprawdza

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

a po co? próbę zrób

Opublikowano

Dzięki dobry człowieku. Mówisz? To gorsze jak poznaniok te haśki 🤔

Przed chwilą, pafnucy napisał:

a po co? próbę zrób

Zawsze robię, kwestia tego żeby mniej więcej jakiś zakres obrać żeby szybciej ustawić 

Opublikowano (edytowane)

nie siałeś nim jeszcze?

ciekawe czy podobne ustawienia jak w du? coś już tam siałem, to coś bym podpowiedział.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

gdzieś ty byl jak cię nie było

A takie wakacje krótkie :D

Opublikowano (edytowane)

@pafnucy Jaką Ty tą Haśkę masz? 2,5m? DU czy DL? Zadowolony jesteś z maszyny? I dla wprawionych pytanie- czym się różni model DU 250 od DL 250?

Edytowane przez Rolnik200598
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v