Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może z tamtej strony. u nas nie widziałem.

2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Nad Wieprzem się pasą w noc świętojańską :D

Opublikowano

Jeśli istnieją swoiste "dinozaury" to i jednorożce się jakieś znajdą... 

Śnieżek prószy.

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Mario to była gra

Kupiłem młodemu dyskietkę, taką co jest na niej w cholerę hitów z dawnych lat, czołgi, Mario, żółwie ninja, no, dosłownie wszystko co byś chciał. Fakt ze dyskietka droższa jak pegasus...

1 godzinę temu, Mikruss napisał:

wczoraj byla niedziela?

Fakt🤦‍♂️ 

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

To były czasy, można było legalnie kupić pirata i dać dzieciakowi na komunię - pegasus to był klon wietnamskiego klona japońskiej konsoli 

Teraz też można, śmieszne pieniądze kosztuje a ile radosci

Nie wiadomo czy bardziej młody czy ja zadowolony

Opublikowano

Tera będzie anegdota. Siadźcie społnie panny smyki, mlodojebce stare pryki i nadstawcie dobrze uszy. Choć na polu śnieżek prószy, w domu ciepło i spokojnie. Zostaw pan w spokoju spodnie, bo się wnet zawołam mamy! Cyk uwaga zaczynamy. 

Patrzta, jest w jednorożcu rondo i

na tym rondzie figura jednorożca ustawiona łbem w strone północy. d*pa niestety w stronę krasnosielca, samorządowcy z gminy krasnosielc urazeni że ta d*pa w ich kierunku. I jakoby gmina jednorożec miała ich w d*pie 

image.png

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Tera będzie anegdota. Siadźcie społnie panny smyki, mlodojebce stare pryki i nadstawcie dobrze uszy. Choć na polu śnieżek prószy, w domu ciepło i spokojnie. Zostaw pan w spokoju spodnie, bo się wnet zawołam mamy! Cyk uwaga zaczynamy. 

O kurła, Gregor, Ty to jednak jesteś marka sama w sobie. posiaduchy z Tobą muszą być wesołe.

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Patrzta, jest w jednorożcu rondo i

na tym rondzie figura jednorożca ustawiona łbem w strone północy. d*pa niestety w stronę krasnosielca, samorządowcy z gminy krasnosielc urazeni że ta d*pa w ich kierunku. I jakoby gmina jednorożec miała ich w d*pie 

image.png

Zrób tak żeby z kranu płynął dżony łojker to se pobiesiadujemy bo Ty widzę do mnie byś się nadał😎😁

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Moje życie od 15 roku życia to jeden wielki kabaret 🤣 taki sposób życia mam że wolę się na śmiać niż przejmować. Świniaka mi Sprzedaj to Ci poopowiadam przy transakcji🤔😁

prosiaki ci mogę dwa sprzedać.

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Zrób tak żeby z kranu płynął dżony łojker to se pobiesiadujemy bo Ty widzę do mnie byś się nadał😎😁

A jak będziesz chciał przeleciec murzynkę to tego fiuta zza drogi wymaluje czarna farba! No dobra 

1 minutę temu, Bananek napisał:

prosiaki ci mogę dwa sprzedać.

Dokąd musiałbym się po nie udać 🤔

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Kupiłem młodemu dyskietkę, taką co jest na niej w cholerę hitów z dawnych lat, czołgi, Mario, żółwie ninja, no, dosłownie wszystko co byś chciał. Fakt ze dyskietka droższa jak pegasus...

Panie kochany jak u kumpla w Contre tłukliśmy to tylko zasilacze się spalone z przegrzania zmieniało😁 moi teraz mają fazę na Mario oczywiście to retro

• Like 1
Opublikowano

I co najgorsze, Gregor to Ty masz podobnie pojebany humor jak mój.

a moim skromnym zdaniem inny.

Opublikowano
1 minutę temu, lukasz20 napisał:

Panie kochany jak u kumpla w Contre tłukliśmy to tylko zasilacze się spalone z przegrzania zmieniało😁 moi teraz mają fazę na Mario oczywiście to retro

Był czas że syn od rana do ciemnej nocy mapy sam w tanki tworzył i kazał żeby z nim grać 

21zł za pegasusa to były dobrze wydane pieniądze

• Like 1
Opublikowano

I co najgorsze, Gregor to Ty masz podobnie pojebany humor jak mój.

Jak to? 😮

FB_IMG_1609621308777.jpg

3 minuty temu, danielursus3p napisał:

O Ty. Paluj się 

Ale nie mam w agencji murzynki 😔

3 minuty temu, pafnucy napisał:

a moim skromnym zdaniem inny.

Bardziej pojebany? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v