Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna pogoda dzisiaj, słonecznie, +3 było w pełni dnia. Udało się na przegląd czerwoną rakietą skoczyć.

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

ten srebrny golf by mi się przydał

Mam takiego samego,może i na handel.

Opublikowano

Mam tylko samca takiego. Krzyżuję jakiegoś samca w miarę zbliżonego do kryteriów danej rasy z samiczkami mieszańca. Wydaje mi się to najlepsza opcja przydomowego chowu.

20210228_162922.jpg

Opublikowano

Musze przyznać ze jest coraz gorzej. Laryngolog mi kit wciska ze złapałem wirusowke jak mnie gardło napierdalolo tak dalej mnie napieprza. Brzuch mnie rozbolal. Nwm czy wytrzymam do weekendu chyba mnie wykonczy

Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Golf IV 1.9TDI 101KM, 2002r. Wersja wyposażenia Champ, całkiem niezłe wyposażenie, bo i 4 szyby el., centralny, klimatronik, podłokietnik, i dużo innych pierdół. Progi zdrowe, podłoga też, silnik i skrzynia lux. Ogólnie pewne auto, i chętnie sprzedam znajomemu. Na zdjęciu brudny po zimie. 

20210309_130917.jpg

Ile byś chciał za niego dostać tak z ciekawości?

Opublikowano
29 minut temu, Cebulj napisał:

Musze przyznać ze jest coraz gorzej. Laryngolog mi kit wciska ze złapałem wirusowke jak mnie gardło napierdalolo tak dalej mnie napieprza. Brzuch mnie rozbolal. Nwm czy wytrzymam do weekendu chyba mnie wykonczy

Pisalem serio o lekarstwie na anginę. Znam wiele osób co zastosowało i od tej pory nie mają anginy. Minęło wiele lat. Gdybyś serio chorował to byś zainteresował. Widać wolisz użalać nad sobą niż być zdrowym. Twój wybór. Myślę że jesteś zdrowy tylko lubisz użalanie nad sobą. 

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

To też ciekawe tylko kolorystycznie do bani 

https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-sx4-suzuki-sx4-4x4-ID6DvpWe.html

A widziałem, ale pani czarny nie pasuje

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Ciekawe czy osprzętem różni się ten silnik czy tylko program. Bo insygnia była 130/160km silnik fiata.

Chyba turbo mniejsze, względem Fiata dół ma mocniejszy, na miasto lepszy, tylko u góry mocy brak

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

do ilu go można podkręcić?

V-tech mówi coś o 170-180KM

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Znając brata to dobrze jakby było 200koni : D

Ale może bezpiecznie 160/170?

Do tylu się chyba nie da

Jak wracaliśmy to od Łowicza zona nim jechała, dojechaliśmy do domu, a Anna mówi: trzeba chipować

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Tylko gdzie ten brat tak śmiga i to wykorzystuje?  Bo do roboty to ma cały czas ograniczenie do 50km/h

A obwodnica??? Od ronda na Żyrardów na wiadukt do 180km/h się rozkręca

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

ten srebrny golf by mi się przydał

Akurat jest do sprzedania, kupuj

1 godzinę temu, akooo napisał:

Mam takiego samego,może i na handel.

Stoj w kolejce, teraz ja sprzedaje😉

23 minuty temu, lukasx21 napisał:

Ile byś chciał za niego dostać tak z ciekawości?

Z 5tys.zł

Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 minut temu, Piotrek1975 napisał:

To jest ona🤔 kurła myślałem że chłop

Kurła a tyle gada o tym dymaniu, mogła odrazu mówić że to ona 🤔

Te a może to kobita z siusiakiem🤔 Takich nie lubie🙈🙀

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Te a może to kobita z siusiakiem🤔 

A właśnie, a'propos gdzie twój szanowny zięciu się dziś podziewa? Jakoś go dziś nie widziałem.

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

A widziałem, ale pani czarny nie pasuje

Chyba turbo mniejsze, względem Fiata dół ma mocniejszy, na miasto lepszy, tylko u góry mocy brak

V-tech mówi coś o 170-180KM

Do tylu się chyba nie da

Jak wracaliśmy to od Łowicza zona nim jechała, dojechaliśmy do domu, a Anna mówi: trzeba chipować

A obwodnica??? Od ronda na Żyrardów na wiadukt do 180km/h się rozkręca

Akurat jest do sprzedania, kupuj

Stoj w kolejce, teraz ja sprzedaje😉

Z 5tys.zł

Chociaż normalnie myśląca kobieta co do koloru.

Opublikowano (edytowane)

@Bananek Przeca parę postów do góry się wypowiadał

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Chociaż normalnie myśląca kobieta co do koloru.

Zawsze chciała mieć czerwony albo niebieski, to teraz ma i czerwony i niebieski

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v