Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kolega taki ma, w środku na wielkość to jak golf v. Ale zadowolony z wozu jest. 

6 minut temu, slawek74 napisał:

kto wie 😁 kolega kiedyś mf 45xx 90km ugrzązł z 3.5 tonowym

Fendt by poszedł 

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

no bo teraz kolega ma inny rozrzutnik no i fenda 😁

Zamienił stryjek siekierke na kijek🤮

Opublikowano

ale głębiej w ziemię 😁

danielursus3p napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

no bo teraz kolega ma inny rozrzutnik no i fenda 😁

Zamienił stryjek siekierke na kijek🤮

tylko pewnie ten jego fendt jest teraz drozszy niż jak za niego zapłacił 😁

ma oba 😁

Opublikowano
10 minut temu, danielursus3p napisał:

Kolega taki ma, w środku na wielkość to jak golf v. Ale zadowolony z wozu jest. 

Miałem takiego w 2019r kupić ale jakoś nie trafił się ideal. Może teraz. Tylko z tą niedomalowana komorą silnika musze rozkminic

Ogólnie to chyba nawet mniejsze od golfa będzie

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Miałem takiego w 2019r kupić ale jakoś nie trafił się ideal. Może teraz. Tylko z tą niedomalowana komorą silnika musze rozkminic

Moja to by odrazu powiedziała dlaczego nie czarny?

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, slawek74 napisał:

ale głębiej w ziemię 😁

tylko pewnie ten jego fendt jest teraz drozszy niż jak za niego zapłacił 😁

ma oba 😁

Boi się że fendt pierdyknie, to trzyma mf na czarną godzinę 😂 

16 minut temu, bratrolnika napisał:

Ogólnie to chyba nawet mniejsze od golfa będzie

Ogólnie jak ktoś nie jest gadżeciarzem tak jak ja to fajne proste autko. Tylko małe troszkę tak po mojemu

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Moja chce albo czerwone, albo niebieskie

Niebieskie już mamy, to teraz czas na czerwone

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Ogólnie jak ktoś nie jest gadżeciarzem tak jak ja to fajne proste autko. Tylko małe troszkę tak po mojemu

Ogólnie to chodzi o to żeby byl zwawy silnik. W tym suzuki jest to samo co u mnie w fiacie, tyle że slabsza wersja. Znając życie jakby kupił, to przerejestrować i od razu do v-techa po chiptuning jechać, na jakieś 170KM mu dołożyć 

• Like 1
Opublikowano

Nie lepiej coś nad benzyną pomyśleć? Ja się z diesla wyleczyłem ze względu na te pojebane eko pierdoluchy

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Moja chce albo czerwone, albo niebieskie

Niebieskie już mamy, to teraz czas na czerwone

Ogólnie to chodzi o to żeby byl zwawy silnik. W tym suzuki jest to samo co u mnie w fiacie, tyle że slabsza wersja. Znając życie jakby kupił, to przerejestrować i od razu do v-techa po chiptuning jechać, na jakieś 170KM mu dołożyć 

Ja swojej to powiedziałem że kolorem się nie jeździ a poza tym czarna to może sobie kupić bieliznę i to sexowną 😁

• Like 2
Opublikowano

Ty powinieneś kupić malzonce taka jaka ci się podoba bielizne 😉😁

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Nie lepiej coś nad benzyną pomyśleć? Ja się z diesla wyleczyłem ze względu na te pojebane eko pierdoluchy

No przecież przez ostatnio rok pisałem ze kupię benzynę, i na pewno nie Japończyka...

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ja swojej to powiedziałem że kolorem się nie jeździ a poza tym czarna to może sobie kupić bieliznę i to sexowną 😁

Mi tam kolor to lotto, byle nie różowy, ostatnia rzecz na jaką patrzę

Opublikowano

Co Ty nie poważny? Japońską wolnossąca jednostka to jest to ;)

Opublikowano
57 minut temu, 6465 napisał:

Chyba trzeba w domu na d*pie posiedzieć. 

IMG_20210308_100739.jpg

Właśnie po przeczytaniu pierwszego Twojego  posta miałem mówić że z tego tandemu sanki się zrobią.  No i zrobiły się.

Nie ma jak olbrzymi balon z boku , jak francuskie gównomioty mają. Tam szybciej ciągnik siądzie.

Tak przynajmniej mi się zdaje.

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

O to to👍👍

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Miałem takiego w 2019r kupić ale jakoś nie trafił się ideal. Może teraz. Tylko z tą niedomalowana komorą silnika musze rozkminic Ogólnie to chyba nawet mniejsze od golfa będzie

nie tylko komora silnika niedomalowana. bagażnik nie inny. fiat sedici będzie chyba tańszy. A to bliźniaki. w sumie chyba coś jeszcze wtedy wyszło.

stempos1980 napisał:

ja mam już dość czarnych, a tu ciągle jak się coś fajnego trafia to czarnuch.

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

nie tylko komora silnika niedomalowana. bagażnik nie inny. fiat sedici będzie chyba tańszy. A to bliźniaki. w sumie chyba coś jeszcze wtedy wyszło.

To możliwe że w fabryce taką lipe odstawiali. Jak sądzisz???

Tylko te dwa wychodziły jako bliźniaki sedici i sx4. Tyle ze sedici z 2.0 praktycznie nie ma

12 minut temu, Bananek napisał:

mam już dość czarnych

Rasista

• Haha 1
Opublikowano

Jak w takich jamnikach się rozglądasz to może hopel mocca?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v