Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, pawel885 napisał:

Jeden ma lęki przed babami drugi przed zachodnimi ciągnikami

Ja nie mam lęku 🤦‍♂️ 

35 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Z tym akurat ma dużo racji. Lepiej zamiast się użerać samemu zostać.

+3, wiatr dalej wieje, marchewka dowieziona, drogi puste.

Przecież on chce statystycznie dupcyc 15 razy w miesiącu 

Opublikowano

Kąt natarcia gwiazd pielących regulowany? Wydają się zbyt poziomo osadzone.

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To niech idzie do pani parającej się najstarszym zawodem świata albo niech inaczej kombinuje, jego sprawa. 

Opublikowano
21 minut temu, kizak napisał:

Jest  dobrze , jak masz z kim pokłócić  się, I jest powód, by ,,pogodzić się " 😎. Zostaniesz sam ,to przejrzysz na oczy.😐.   Młode chłopy a tyle ,,doła''. Oj Jak bym z wami na wiek się zamienił9_9

Oj warsztat że strychu by się zniosło? 

11 minut temu, Ursus932 napisał:

Ja nie mam lęku 🤦‍♂️ 

Wysoko mierzy jak na trampkarza 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Wołaj sabuliga on ekonomista to policzy 🤔

Łe to jak nienkorzystasz to komu podnajmij, zarośnie i co? 

Dodam ze 100 procent z matmy podstawy i 60 rozszerzonej

Opublikowano

nie no. wystarczy poczytać twoje posty i widać że umysł ścisły. :D

1 minutę temu, Cebulj napisał:

Dodam ze 100 procent z matmy podstawy i 60 rozszerzonej

Opublikowano
6 minut temu, Cebulj napisał:

mam plan , dziś był kasting do polskiego wydania programu ,, magia nagosci '' jak byś się zgłosił to chociaż  byś  napatrzył się , a możę byś w roli wybierającego wziął potem udział  .

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Cebulj napisał:

ursus żadna mnie nie chce najwyżej jakas koło 30 co się wyszalała z chadami a ja będę aby od zasobów i jako dawca nasienia

Niby racja ale ciężko poradzić sobie z popędem

A jak do tej pory sobie radzisz ? 

2 godziny temu, 6465 napisał:

Sławek wszystko można tylko z głową.  Ja latam w żniwa tym zestawem i nie mam pneumatyki w traktorze a przyczepy mają. 

IMG_20201120_160717.jpg

Do czasu, jak mi zginely hamulce i niecale 40 t do rowu wpakowalem to juz troche inaczej podchodze do tego. Cud ze nic z na przeciwka nie jechalo, bo osobowke bym pogniotl jak puszkę 

31 minut temu, Cebulj napisał:

Witaj w klubie tez będę sam. Kiedyś dziewczyna mi powiedziała ze brzydki jestem i kujon

Jak gadałeś do niej tak jak tu piszesz, to i tak łagodnie Cię potraktowała. 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

Chyba ściśnięty :D

Opublikowano

A możesz jaśniej bo w jakimś dziwnym dialekcie piszesz🤔

Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

tylko ze slabe studia jakby poszedł na inżynierię produkcji albo inzynierie srodowiska lub budownictwa wystarczyłoby uprawnienia zrobić i kasę łupać. A tak będę nikim nawet nie mam argumentó jak rodzice mi wypominają ze nie poszedłem na rolnictwo

Opublikowano
Przed chwilą, Cebulj napisał:

tylko ze slabe studia jakby poszedł na inżynierię produkcji albo inzynierie srodowiska lub budownictwa wystarczyłoby uprawnienia zrobić i kasę łupać. A tak będę nikim nawet nie mam argumentó jak rodzice mi wypominają ze nie poszedłem na rolnictwo

lekcje odrobiłeś? dużo wam zadają?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v