Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Cebulj napisał:

to jak sobie poradziłes z ta angina

Mam lekarza w rodzinie - ginekologa🤣

23 minuty temu, 6465 napisał:

To nie jest żaden chad, 

tylko  Tomek 6465.!!!

Ja bym się nie chwalił bo widzę że zdecydowanie jesteś w jego typie🤭

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

ja całe dzieciństwo ciągle anginy

ja też.

Opublikowano
6465 napisał:

57 minut temu, Cebulj napisał:

Chad to przystojniak 10/10 wysoki minimum 180cm umięsniony i kwadratowa linia szczęki fryzura bez zakoli, włosy gęste i symetryczne.

To nie jest żaden chad, 

tylko  Tomek 6465.!!!

Tomek, Ty hadzie 😀

stempos1980 napisał:

ja już rok czekam z małym na wycięcie

czekaj. młody jesteś, może się jeszcze przyda...

pafnucy napisał:

7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

ja całe dzieciństwo ciągle anginy

ja też.

A ja z kolei wolę waginy... 😉

• Haha 6
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

A ja z kolei wolę waginy... 😉

Jeden woli ogórki inny ogrodnika córki a ja wolę ziemniaki choć ogórki kiszone też chętnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

@bratrolnika dałbyś radę coś takiego uspawać?

IMG_20210305_162353.jpg

To przecież moja pierwsza przyczepa, a raczej to co zamiast niej mi wyszło

1 godzinę temu, Cebulj napisał:

Chodzę do laryngola to on mówi że migdałki nie są w mocno złym stanie. 

Musi za dużo lodów robisz

29 minut temu, stempos1980 napisał:

Wcale nie takie proste.Ja już rok czekam z małym na wycięcie migdałków i jesteśmy odsyłani ze szpitala do szpitala.Teraz czekamy na wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie

Dowiedz się w Żyrardowie, tam jest krotki okres oczekiwania, moja Natalia może z dwa miesiące czekała, a może nawet i tyle nie. 

• Haha 1
Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

może migdalki Ci sie rozjebaly i dlatego ? tez tak mam , mialem skierowanie na wyciecie ale jakos nie moge sie zebrac

Wcale nie takie proste.Ja już rok czekam z małym na wycięcie migdałków i jesteśmy odsyłani ze szpitala do szpitala.Teraz czekamy na wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie

a nie lepiej dzwonić do instytutu matki i dziecka? lekarze super tam jak z powołania, albo fromed prywatnie

Cebulj napisał:

25 minut temu, DANDYS napisał:

może migdalki Ci sie rozjebaly i dlatego ? tez tak mam , mialem skierowanie na wyciecie ale jakos nie moge sie zebrac

i co chprujesz przez te migdałki nadal? Może chcesz zobaczyć moje gardziołko na pw?

no nie raz, i kurwa jakiś ciepły jesteś

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Rogate jak niezwyczajne pyrów to mogą się zadlawic

Całych nie będę dawał tylko przez jemioła puszczę. 

4 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

w jakim wieku te rogacze

Do mniejszych lepsza marchew.

Są takie po 6 miesięcy a są i po 14miesiecy. Marchew mam po 200zl pyry po 150.

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

jak przyjdzie pora. B|

tak patrząc po prognozach, to może i po świętach wyjść orka.

popieram! bardzo dobry pomysł. jeszcze o szukaniu pracy po złych studiach drugi załóż.

O tym też ale gdzieś w czerwcu lub lipcu jak poprowadzić swoje życie

Opublikowano
Przed chwilą, Cebulj napisał:

jak poprowadzić swoje życie

Tego nikt nie powie. Najważniejsze zgodnie ze swoimi przekonaniami żyć.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Tego nikt nie powie. Najważniejsze zgodnie ze swoimi przekonaniami żyć.

Ale coś podpowiecie naprowadzicie tu siedzą mądrzy ludzie tylko niektórzy nie są zbyt mili i chcą mi wmówić że jestem homo, albo gejus.

Opublikowano
12 minut temu, Cebulj napisał:

wykonczy mnie i tyle

Dam ci lekarstwo i nie będziesz miał już anginy. Pytanie czy jesteś zainteresowany i gotowy żeby pozbyć się tej choroby. 

Opublikowano

Idź na księdza, będziesz przy spowiedzi wypytywał ile kto zarabia i statystykę prowadził 😏 Cały dzień śnieg padał, a na drogę krzyżową słońce wyszło i tydzień temu tak samo 🤔

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Audel napisał:

-1

okien narazie nie będzie, za zimno na silikon. 

IMG_20210305_140926.jpg

leganckie @adelu. B|

Opublikowano
2 minuty temu, Cebulj napisał:

Ale coś podpowiecie naprowadzicie tu siedzą mądrzy ludzie tylko niektórzy nie są zbyt mili i chcą mi wmówić że jestem homo, albo gejus.

Akurat sasiadeczki do mnie przyszły, takie 16-17 lat, bliźniaczki, widać niechybnie ku pelnoletnosci idą... byś zobaczyl to by się okazało czy pedzio jesteś czy nie

Opublikowano

Zdzisiu ja pisałem serio o lekarstwie. Czytając jego wypowiedzi to myślę że on lubi chorować i użalać nad swoim losem. Boże jaki on biedny. Patrzeć kiedy poda nr konta i będzie prosił o wplaty. 

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile tak mniej więcej by wyszły drzwi 3x4 z arkuszy blachy jak już ten temat wszedł? Coś podobnego jak w poście wyżej. Bo dwie sztuki do stodoły by trzeba rzeźbić lub jakiegoś machera zawezwać, ale raczej to drugie. z wymagań to tylko i jedne i drugie muszą mieć też małe drzwiczki żeby wejść bez otwierania "całości".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v