Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Cebulj napisał:

to jak sobie poradziłes z ta angina

Mam lekarza w rodzinie - ginekologa🤣

23 minuty temu, 6465 napisał:

To nie jest żaden chad, 

tylko  Tomek 6465.!!!

Ja bym się nie chwalił bo widzę że zdecydowanie jesteś w jego typie🤭

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

ja całe dzieciństwo ciągle anginy

ja też.

Opublikowano
6465 napisał:

57 minut temu, Cebulj napisał:

Chad to przystojniak 10/10 wysoki minimum 180cm umięsniony i kwadratowa linia szczęki fryzura bez zakoli, włosy gęste i symetryczne.

To nie jest żaden chad, 

tylko  Tomek 6465.!!!

Tomek, Ty hadzie 😀

stempos1980 napisał:

ja już rok czekam z małym na wycięcie

czekaj. młody jesteś, może się jeszcze przyda...

pafnucy napisał:

7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

ja całe dzieciństwo ciągle anginy

ja też.

A ja z kolei wolę waginy... 😉

• Haha 6
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

A ja z kolei wolę waginy... 😉

Jeden woli ogórki inny ogrodnika córki a ja wolę ziemniaki choć ogórki kiszone też chętnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

@bratrolnika dałbyś radę coś takiego uspawać?

IMG_20210305_162353.jpg

To przecież moja pierwsza przyczepa, a raczej to co zamiast niej mi wyszło

1 godzinę temu, Cebulj napisał:

Chodzę do laryngola to on mówi że migdałki nie są w mocno złym stanie. 

Musi za dużo lodów robisz

29 minut temu, stempos1980 napisał:

Wcale nie takie proste.Ja już rok czekam z małym na wycięcie migdałków i jesteśmy odsyłani ze szpitala do szpitala.Teraz czekamy na wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie

Dowiedz się w Żyrardowie, tam jest krotki okres oczekiwania, moja Natalia może z dwa miesiące czekała, a może nawet i tyle nie. 

• Haha 1
Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

może migdalki Ci sie rozjebaly i dlatego ? tez tak mam , mialem skierowanie na wyciecie ale jakos nie moge sie zebrac

Wcale nie takie proste.Ja już rok czekam z małym na wycięcie migdałków i jesteśmy odsyłani ze szpitala do szpitala.Teraz czekamy na wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie

a nie lepiej dzwonić do instytutu matki i dziecka? lekarze super tam jak z powołania, albo fromed prywatnie

Cebulj napisał:

25 minut temu, DANDYS napisał:

może migdalki Ci sie rozjebaly i dlatego ? tez tak mam , mialem skierowanie na wyciecie ale jakos nie moge sie zebrac

i co chprujesz przez te migdałki nadal? Może chcesz zobaczyć moje gardziołko na pw?

no nie raz, i kurwa jakiś ciepły jesteś

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Rogate jak niezwyczajne pyrów to mogą się zadlawic

Całych nie będę dawał tylko przez jemioła puszczę. 

4 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

w jakim wieku te rogacze

Do mniejszych lepsza marchew.

Są takie po 6 miesięcy a są i po 14miesiecy. Marchew mam po 200zl pyry po 150.

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

jak przyjdzie pora. B|

tak patrząc po prognozach, to może i po świętach wyjść orka.

popieram! bardzo dobry pomysł. jeszcze o szukaniu pracy po złych studiach drugi załóż.

O tym też ale gdzieś w czerwcu lub lipcu jak poprowadzić swoje życie

Opublikowano
Przed chwilą, Cebulj napisał:

jak poprowadzić swoje życie

Tego nikt nie powie. Najważniejsze zgodnie ze swoimi przekonaniami żyć.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Tego nikt nie powie. Najważniejsze zgodnie ze swoimi przekonaniami żyć.

Ale coś podpowiecie naprowadzicie tu siedzą mądrzy ludzie tylko niektórzy nie są zbyt mili i chcą mi wmówić że jestem homo, albo gejus.

Opublikowano
12 minut temu, Cebulj napisał:

wykonczy mnie i tyle

Dam ci lekarstwo i nie będziesz miał już anginy. Pytanie czy jesteś zainteresowany i gotowy żeby pozbyć się tej choroby. 

Opublikowano

Idź na księdza, będziesz przy spowiedzi wypytywał ile kto zarabia i statystykę prowadził 😏 Cały dzień śnieg padał, a na drogę krzyżową słońce wyszło i tydzień temu tak samo 🤔

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Audel napisał:

-1

okien narazie nie będzie, za zimno na silikon. 

IMG_20210305_140926.jpg

leganckie @adelu. B|

Opublikowano
2 minuty temu, Cebulj napisał:

Ale coś podpowiecie naprowadzicie tu siedzą mądrzy ludzie tylko niektórzy nie są zbyt mili i chcą mi wmówić że jestem homo, albo gejus.

Akurat sasiadeczki do mnie przyszły, takie 16-17 lat, bliźniaczki, widać niechybnie ku pelnoletnosci idą... byś zobaczyl to by się okazało czy pedzio jesteś czy nie

Opublikowano

Zdzisiu ja pisałem serio o lekarstwie. Czytając jego wypowiedzi to myślę że on lubi chorować i użalać nad swoim losem. Boże jaki on biedny. Patrzeć kiedy poda nr konta i będzie prosił o wplaty. 

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile tak mniej więcej by wyszły drzwi 3x4 z arkuszy blachy jak już ten temat wszedł? Coś podobnego jak w poście wyżej. Bo dwie sztuki do stodoły by trzeba rzeźbić lub jakiegoś machera zawezwać, ale raczej to drugie. z wymagań to tylko i jedne i drugie muszą mieć też małe drzwiczki żeby wejść bez otwierania "całości".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v