Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

On nie wie po co się z dziewczyną do kina jeździ🤦

Kurła raz w życiu byłem na czymś co ona już widziała... Ja to pi*rdolę, wsadziłem tylko pieniądze na paliwo i za bilety... Dobrze, że się skończyło jak się skończyło.

• Haha 1
Opublikowano
Bananek napisał:

Łolek napisał:

Jak byłem na komisji w WKU doktorka do gościa Obok proszę slipy w dół zakaszlec proszę się pochylić pali pan A co kopci się odp gość

Jak to było za twoich czasów na komisji to za taki tekst dostawało się przydział do najbliższej możliwej jednostki. Oczywiście najbliższej do granicy położonej na przeciwległym końcu polski.

U nas jeden śmieszek za język w Szczecinie służył. Z półroczną dosługą. 😉

od kiedy na komisji przydzial 🤔🤪🙋‍♂️

jw 1954

Opublikowano
pafnucy napisał:

3 minuty temu, akooo napisał:

nie macie co robić tylko taki muł oglądać?

skąd wiesz co za film?

Już po samym tytule orientuje sie z czyjej on stajni. Zwiastun sobie włączyłem i nie myliłem się.

Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

A wiesz muszę coś też zbudować albo zakupić, bo ja wędze w kręgu betonowym, a palenisko trocinowe mam na dole tego kręga i nie bardzo mi to pasi

Ja mam murowaną po garażem również ale to nie to.......

Zbił byś sam,postawisz na wykopanym palenisku np z bojlera i będzie lux.Co na dworze przewiewna to na dworze.

• Like 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, akooo napisał:

Ty coś handlujesz nimi czy dla siebie wszystko?

Więcej niż 70% całości zbiorów w tym roku shandlowane.

3 minuty temu, jahooo napisał:

święta idą, trzeba mu wybaczyć, a pamiętaj, mądrzejszy zawsze wyciąga pierwszy rękę

Ale ja świąt zasadniczo nie obchodzę🤔 Pożarliśmy się trochę na pewne tematy.

ale Ty jesteś kłótliwy jednak 🤪😁

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, 6465 napisał:

On nie wie po co się z dziewczyną do kina jeździ🤦

Kurła raz w życiu byłem na czymś co ona już widziała... Ja to pi*rdolę, wsadziłem tylko pieniądze na paliwo i za bilety... Dobrze, że się skończyło jak się skończyło.

Z dziewczyną w kinie byłeś? 😮 Co do ziemniaków to obornik się kupi

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To jeszcze lepiej jak widziała :o nie marudzi że się skupić na filmie nie może 🤣🤣

Obuwie leganckie, się oglądają kobity :D

IMG_20211127_164815.jpg

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ale Ty jesteś kłótliwy jednak 🤪😁

Po część na pewno. Do Ciebie już przywykłem ale z nim do ładu dojść nie mogę już tyle lat...

Z dziewczyną w kinie byłeś?

Byłem jedyny raz w grudniu 2018.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
pafnucy napisał:

myślałem że obejrzałeś

Raz zabrałem matke do kina na kogel mogel 3. Dwa dni nie mogłem dojść do siebie po tym "dziele" .

Opublikowano

Bo Ty za moralny jesteś😁

Przed chwilą, akooo napisał:

Dwa dni nie mogłem dojść do siebie

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

To jeszcze lepiej jak widziała :o nie marudzi że się skupić na filmie nie może 🤣🤣

Obuwie leganckie, się oglądają kobity :D

IMG_20211127_164815.jpg

Obuwie leganckie tu tego. Ano byłem, kurła ona się chichrała a mnie tam zasadniczo nic nie śmieszyło🤔

• Like 1
Opublikowano

Raz zabrałem matke do kina na kogel mogel 3. Dwa dni nie mogłem dojść do siebie po tym "dziele" .

aż mnie zaciekawiło.

nie chcę być namolny, ale czemu?

Opublikowano
15 minut temu, akooo napisał:

nie macie co robić tylko taki muł oglądać?

No widzisz... A ja uwielbiam taki "muł" 😉

7 minut temu, akooo napisał:

Już po samym tytule orientuje sie z czyjej on stajni. Zwiastun sobie włączyłem i nie myliłem się.

Opublikowano
pafnucy napisał:

aż mnie zaciekawiło.

nie chcę być namolny, ale czemu?

Raz ze był denny i bardzo płytki dwa ze to coś nosiło taki sam tytuł jak świetny film z lat 80 i niby miałoby być jego kontynuacja.

Opublikowano
3 minuty temu, akooo napisał:

Raz ze był denny i bardzo płytki dwa ze to coś nosiło taki sam tytuł jak świetny film z lat 80 i niby miałoby być jego kontynuacja.

no komedie często takie bywają.

ale pośmiać się warto czasami.

Opublikowano

@Chłoporobotnik jaki to byl film?

Co Wam powiem to Wam powiem, ale dobrze tak sobie odpocząć od gospodarki. Niedawno wrocilismy ze spaceru i zahaczylismy o pijalnie czekolady wedla. Za duze porcje zamowilismy ale szkoda bylo zostawiać. Poziom kalorii na wysokim poziomie,trzeba będzie troche spalić jak dzieci pójdą spać😃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v