Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 minut temu, Bananek napisał:

żeby zlikwidować smród lecący z tamtej strony to mus całe zasypać ;)

Mnie się wydaje że to musi już Podlasiem czuć 🤔

I tu masz rację. Wydaje ci się. 😉

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, kris91 napisał:

Jako mieszkaniec wschodu domagam się wpuszczenia migrantów i eskortowania ich, aż na zachodnią granicę i tam niech się z nimi męczą, a my na wschodzie będziemy mieli spokój 👀🤭🙊😅

Bonanzy jeszcze jakie się u was znajdą? To siątkę podpiąć , tablicę przewóz osób i wio.

U mnie jeszcze w 93r dzieciaki do szkoły z jednej wioski tak wozili.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

ale ona w zamrażarce. Dziś kaczki się skubią ;)

Znaczy zaraz jaja wysiadywać będą jak się skubią.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Bonanzy jeszcze jakie się u was znajdą? To siatkę podpiąć , tablicę przewóz osób i wio.

U mnie jeszcze w 93r dzieciaki do szkoły z jednej wioski tak wozili.

Wydaje mi się że oni nadal tam produkują takie bonanzy, tylko od jakiegoś czasu z napędem traktorowym 🙊

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

No właśnie,moze wiecie do tourana na zimę 15 czy 16 felgi? 

A jakie masz teraz??? Zimówki to z reguły rozmiar mniejsze, i do tego opony na wyższym profilu

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Dzwoniłeś po motora? 😉

Na czwartek eSVałką mam pojeździć, a i jeszcze niedaleko Kawę znalazłem, i tego też chciałbym przetestować 

https://www.olx.pl/d/oferta/kawasaki-er6n-2008r-stan-bdb-transport-polecam-CID5-IDMjSSC.html

48 minut temu, Bananek napisał:

co to za kurpsie bez ostrej łąki :D

A to się nie czyta Ostra-męka???

Opublikowano

A to czym tak w tej Ostrołęce jedzie?

U nas w Lipsku kalafiora jak blanszują to potrafi konkretnie jebać. A na rondzie przy biedronce to tyle syfu w auto najdzie że każdy w aucie na drugiego spogląda i pyta czy nie popuścił😜

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A jakie masz teraz??? Zimówki to z reguły rozmiar mniejsze, i do tego opony na wyższym profilu

Na czwartek eSVałką mam pojeździć, a i jeszcze niedaleko Kawę znalazłem, i tego też chciałbym przetestować 

https://www.olx.pl/d/oferta/kawasaki-er6n-2008r-stan-bdb-transport-polecam-CID5-IDMjSSC.html

A to się nie czyta Ostra-męka???

Ostra łąka się czyta 

Przed chwilą, Agrest napisał:

U nas w Lipsku kalafiora jak blanszują to potrafi konkretnie jebać. A na rondzie przy biedronce to tyle syfu w auto najdzie że każdy w aucie na drugiego spogląda i pyta czy nie popuścił😜

Celuloza, stora enso jest. 

Odpuśćmy te żarty z Podlasia bo jeszcze gotowi odkopać składane krzesło 🙊

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

jeszcze niedaleko Kawę znalazłem, i tego też chciałbym przetestować  https://www.olx.pl/d/oferta/kawasaki-er6n-2008r-stan-bdb-transport-polecam-CID5-IDMjSSC.html

Ładna. I przebieg ładny, jeśli prawdziwy.

Ostra łąka, bo ludzie tępi. 😉

Dobra, dość. Nie wolno śmiać się z ułomnych. 🙊

• Thanks 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Celulozą, kurpiami.... 🙊

gregor1284 napisał:

Ale nie tak jak na Podlasiu 🙊 wy tak narzekata na tych Kurpi a powinniśta podziękować, że wam zacofanie z głowy wybili 🙊

Nie, nie. Zacofanie przejęli. 😉

• Haha 2
Opublikowano

Nigdy nie miałem okazji stosować żadnych maści na ból d*py, ale jak mówisz że się nie nadaje na tego typu schorzenia to dziękuję. Ja tam wolę się uczuć na cudzych błędach. Jakie miałeś efekty uboczne? 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Nigdy nie miałem okazji stosować żadnych maści na ból d*py, ale jak mówisz że się nie nadaje na tego typu schorzenia to dziękuję.

Piszę ci tak, bo potrafię czytać. 😉 Więc wolę przekazać ci tę informację zanim zaaplikujesz sobie tę tubę.

Opublikowano

Nie wstydz się Banan, wydaje mi się że mogło to zostawić ślad na Twoim umyśle (i nie tylko 😂). No ale aż tak w Twoja prywatność nie będę wnikal. 

Dobry z Ciebie  konkurent do kłócenia, tylko dwa razy co dłużej się zastanowiłeś 😉

@radekz200 a Tobie co tak do śmiechu?! Przewieś ten żyrandol bo już memow na pół internetu narobili. Śmieją się ludzie żeś taki niski ze Ci głowa stopami śmierdzi 🙊

• Haha 4
Opublikowano
gregor1284 napisał:

Dobry z Ciebie  konkurent do kłócenia, tylko dwa razy co dłużej się zastanowiłeś 😉

Bo nie tylko tu z tobą piszę. 😉

robert55555 napisał:

@Bananek gratulacje za ranking 10000

@Bananek gratulacje za ranking 10000

Sam mi kilka wlepiłeś, ale dzięki. Co wygrałem? Talon? Kurła, Robert cienko widzę nasz plan. Sam widzisz jak się rozwija sytuacja koło mnie. Może być ciężko wytrzymać z tym 5 lat.

Opublikowano

Jak cieżko, najlepszy masz okres teraz. Pakujesz uchodźców i transportujesz do Niemiec. Zarabiasz kasę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v