Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

Jak niemce nie chcą ich, to niech dają samoloty i odwozić do chałupy ich 🤔

Jakie Niemce, ich już niema, ciocia się skończyła to i kaczorek do Polski chce wrócić. 

Ciekawe co by było jak by polaczki zaniechali obrony granic "zachód i lewactwo" szoku by doznali 😂

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Znajdź załogę która wsiądzie z nimi do samolotu.  Chyba że zostaną na czas podróży uśpieni

to po prostu trzeba dac im samolot. oni szkoleni czesto. prawie każdy umie startować. lądowanie na kursie jest pomijane 😂

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Oni przecież sami mają kursy pilota porobione. 😉

Ciekawe czy celowali by w pałac kultury czy na Wiejską

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ciekawe czy celowali by w pałac kultury czy na Wiejską

Jak na wiejską to zaraz zrzutę na samolot dla nich organizuje. Ale czekaj czekaj tacy co by mogli coś takiego zrobić to nie idą, ich nie stać 🙊

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

O, to zaraz koło nas będą jechać.

Oni jadą na Lipsk przez Augustów, na 8 nie wjezdzaja, tylko na rondzie przy urzędzie miejskim skręcają i na skróty prują, w Zarnowie policja stoi i ruch zwalnia, na obwodnicy do Raczek też graniczna z policją stoją i zwalniają samochody 😐

Opublikowano
15 godzin temu, akooo napisał:

Na robotę jest 6 dni, 7 się odpoczywa. Przez takie myślenia przymusza się np kasjerki do pracy w Niedziele.

Ta Pioter nie podbije świata,on tylko tutaj tak udaje dla zmyły. Zobaczysz jak wystrzeli z gospodarką ;)

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Kurła aż szkoda zakładać do obory , parę razy by do kościoła poszedł póki nowe 😜

IMG20211108100915.jpg

Miałem takie, idź pan w UJ.

16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A sośnierz z konfidentacj wczoraj mówił ze trzeba strzelać, nie poto żołnierze i straż ma broń by jej nie używać.

Chciał by wojny.

Broń Panie Boże przed konfidentacją i tuskiem✝

Konfederacji bliżej do PiSu raczej :o

Jak mi się nic nie chce dziś....

a do 16 daleko...

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądała dalej granica między nami, a niemcami w najbliższych dniach. Shengen zniknie?

kris91 napisał:

O, to zaraz koło nas będą jechać.

Oni jadą na Lipsk przez Augustów, na 8 nie wjezdzaja, tylko na rondzie przy urzędzie miejskim skręcają i na skróty prują, w Zarnowie policja stoi i ruch zwalnia, na obwodnicy do Raczek też graniczna z policją stoją i zwalniają samochody 😐

A, fakt. Na sajenek szybciej. Chyba, że się droga rozjedzie to tedy będą walić.

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Ciekawe jak będzie wyglądała dalej granica między nami, a niemcami w najbliższych dniach. Shengen zniknie?

jak to jak? Tak jak miedzy mną, Tobą A Krisem .każdy rzeką odzielony, wymiana handlowa dozwolona i dość. 😂

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Który tam owieczki i baranki trzyma?Klientela idzie 😀

pierwsza fala z Czeczenii lata temu zjadła moje stado i wybawilo od tej hodowli jeszcze paru. 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Trzeba było ich wyłapać i do roboty zagonić. Krów nakupić i niech doją.

jaką prawdziwą imigrantke to by moze nawet i przyjął 🤔

Opublikowano (edytowane)

Widzieli wykolejony i podpalony pociąg w Chile?

Jakiś nowy kanał Wydarzenia24 znalazłem.

Nawet dobrze się ogląda bez napierdalanki politycznej

Ale się rozpadało. Niebo płacze na widok tych migrantów.

Jeszcze śnieg i mróz by się przydał , może na Mińsk by zawrócili

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

Jak nie daj Boże się przedrą to trzeba będzie córki chować po szafach. Jeżdżę czasem do Niemiec to jest ciekawie z blondynkami i ta cholotą. 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Widzieli wykllejiny i podpalony pociąg w Chile?

Jakiś nowy kanał Wydarzenia24 znalazłem.

Nawet dobrze się ogląda bez napierdalanki politycznej

i nie mówią tam że cały świat zazdrości nam dobrobytu 🤔to musi być jakiś tuskowy kanał który próbuje ignorować uczucia całej populacji świata, a może i galaktyki 🙉

wyłącz to jak najszybciej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v