Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

Co oni tam robili.

Szukali uslugodawczyn 🤣

8 minut temu, Strongman napisał:

Dla mnie burdel to dno,gregor co ty masz za kolegów ze sobie w życiu poradzić nie mogą.

Miałem 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

ty to jednak masz co najwyżej z 15 lat. :D

powiedz tak szczerze!

To trol. Latek ma sporo więcej 

Opublikowano
50 minut temu, pawel885 napisał:

I to jest coraz gorzej, kiedyś nie były lepsze ale chociaż trochę wstydu miały. To wszystko przez te telenowele, tam każda się z każdym puka i ma dużo piniędzy 

O to to. A robić nima komu

Opublikowano
6 minut temu, pawel885 napisał:

Zarówno kobiety jak i faceci lubią te rzeczy nie ma co czarować , ale moim zdaniem większość rozwodów jest przez kobiety, bo to przez nie faceci biorą ślub - tzw wpadki to najczęściej celowa robota - załączył się instynkt macierzyński i nie ma zmiłuj , dziecko "odchowane" to zaczyna się tęsknota za dawnym życiem za młodych lat 

Znam i przypadek takiej nieudanej celowej wpadki. Chlopak 12 lat temu mial 60.ciezarowek no i zakochała się jedna w tym dorobku. No i pochwyciła go nogami żeby nie zdążył wyjąć, w wyniku czego miała złamany nos i jeden ząb 

• Haha 7
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Znam i przypadek takiej nieudanej celowej wpadki. Chlopak 12 lat temu mial 60.ciezarowek no i zakochała się jedna w tym dorobku. No i pochwyciła go nogami żeby nie zdążył wyjąć, w wyniku czego miała złamany nos i jeden ząb 

I co było dalej?

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

O to to. A robić nima komu

Teraz jest gorszy problem - "karierowiczki" - mam sporo znajomych gdzie facet zarabia dobre pieniądze ale babom odwala i ida do pracy za 1800na rękę - facet się wk***ia bo lata po dzieci do szkoły i inne obowiązki zarywając swoją pracę  , żeby nie dziadki to ani posprzątane ani ugotowane.... 

Opublikowano
Przed chwilą, pawel885 napisał:

Teraz jest gorszy problem - "karierowiczki" - mam sporo znajomych gdzie facet zarabia dobre pieniądze ale babom odwala i ida do pracy za 1800na rękę - facet się wk***ia bo lata po dzieci do szkoły i inne obowiązki zarywając swoją pracę  , żeby nie dziadki to ani posprzątane ani ugotowane.... 

To też wiem. Ale to swoją drogą jest żałosne bo ona chce robić karierę gdzie z takiej kariery to by trzeba gruz żreć było. Ale nie wytłumaczysz. 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Sprawa w sądzie 🤣

Tiry poszły się jebutać?

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty nie wiesz jak działają nasze sądy?.🤔🙊🙈

A co ten gość teraz robi?

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Bić dziewczyne za takie coś? Kurła co za dzban. Trzeba po prostu uważać gdzie się wsadza.

To lepiej formę zalać i się z k**wa całe życie użerać? On jej nie bil. Jedna skuteczną bombę dostała i nogi puściły. 

@danielursus3p teraz ma chyba koło 160 aut, cały plac po pksie kupił że stacja diagnostyczna i warsztatami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v