Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
39 minut temu, pafnucy napisał:

no jak ma porównać??🤔

a woziłeś indyki?

No nie było okazji 😉

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Ty miałeś taki lejek zrobić.  Tylko rura jeszcze u mnie leży. 🤔

Próbowałem, kiepsko to idzie bez plazmy do wycinania, kątówką robione lipnie wygląda

3 minuty temu, pafnucy napisał:

wiesz co Brat. skonsultuj to z lekarzem. poważnie.

No będę, mam umówioną wizytę nawet. Jedną na 20 marca, a drugą na 26 marzec...

Opublikowano

nie znam się , ale te zasinienia jakieś dość niezwykłe. telefonicznie zapytaj,

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Kurła, raz tak tez mi tak stażystka pobrala... 

Tu mi Pani Halinka pobierala, może to w tym szkopuł tkwi, bo jak ona się uczyła krew pobierać to jeszcze igieł nie było, widłami dziurę w ręce robili

2 minuty temu, pafnucy napisał:

nie znam się , ale te zasinienia jakieś dość niezwykłe. telefonicznie zapytaj,

Spoko, nie ma stresu, samo przyszło, samo przejdzie

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

A idz w uj, teraz zęby lecze, fakt ze teraz już czekam tylko tydzien na wizyte, ale na pierwsza 4 tyg. Płaci człowiek składki a na nfz plomba tylko czarna. Za jednego zeba kanalowo 600 zł...

Robiłem se i ja raz zęba na nfz.  Do domu nie zdążyłem dojechać a już plomby nie było 😂

Opublikowano

Odpukać zeby mam zdrowe, porobiłem se parę lat temu i spokój. Ale jakby tak przyszło płacić po kilka stow a nawet w tysiącach za zęba to nieciekawie.

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Mi miesiąc wytrzymala, potem nie miałem jak iść bo cala jesień w robocie, teraz juz tylko kanałowe. Poszedłem prywatnie bo przecież tak bym sie nie doczekał...

Opublikowano (edytowane)

Jak mi zaczyna wiercic to za każdym razem po dluzszej chwili czuje ze odpływam, byłem u jednego to mial w to wyjebane i musial mnie cucic bo zemdlalem, u tego co teraz chodze chociaz nie marudzi jak chce przerwe  😅 @danielursus3p ojciec z dolnymi zębami żadnego problemu nie ma, a gorne zawzze cos i ja mam to samo niestety, na dole ani jednej dziurki a gora sie sypie...

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A wy kurla świnie zboczeńcy! Jak tak można? Komuś corke pukać 🤔 albo i żonę ☺️

A matke ? Pamietaj o matce 😅

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

A wy kurla świnie zboczeńcy! Jak tak można? Komuś corke pukać 🤔 albo i żonę ☺️

Ty nam powiedz 

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Jak mi zaczyna wiercic to za każdym razem po dluzszej chwili czuje ze odpływam, byłem u jednego to mial w to wyjebane i musial mnie cucic bo zemdlalem, u tego co teraz chodze chociaz nie marudzi jak chce przerwe  😅 @danielursus3p ojciec z dolnymi zębami żadnego problemu nie ma, a gorne zawzze cos i ja mam to samo niestety, na dole ani jednej dziurki a gora sie sypie...

A matke ? Pamietaj o matce 😅

Csii

6 minut temu, danielursus3p napisał:

Ty nam powiedz 

Ty też csii

Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

ja tam pier**le , niewypadaja a nie pojde nigdy wiecej , jak mi zaczał wiercic po nerwie to spłynełem z tego fotela 

No ale trochę głupio, 25 lat i bez dwóch czwórek na górze być....

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No trzeba zacząć myśleć o kolacji 

Ja to zaczynam myśleć o robocie :D

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Daniel, obejrzyj, koniecznie z dźwiękiem🤣

https://m.demotywatory.pl/5051704

Oglądałem wczesniej. To ała mnie rozbawiło najbardziej 😂

Nieźle zassalo tego busa. Umiejętnosci jednego i drugiego na nic się zdały 🤷‍♂️ 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No ale trochę głupio, 25 lat i bez dwóch czwórek na górze być....

Ja to zaczynam myśleć o robocie :D

Robota to głupota 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v