Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
kizak napisał:

Mróz i mgła na 100 m,

Jak żyjesz, Kazimierz? Kurła jak mi wczoraj organizm stracha napędził. Węch gdzieś przepadł. Ale na szczęście dziś już wszystkie czujniki działają. 😉

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Ahoj ;)

I u mnie tyle ;)

Uszy krwawią od rana... W hotelu przy śniadaniu TVP info włączone

A czemu tak krwawią 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Chopy ile oleju potrzebuje żeby od nowa zalać unhz 500 ??

A i dzień dobry wszystkim i miłego dnia , tym co w nocy na grzywkę wleźli ale i tym co obeszli się smakiem 🤭

Musi coś było, że taki wesoły 😉

4 minuty temu, Strongman napisał:

Ja wiem, ze w lubelskim mówią w mediach ale najwięcej to w koło białej jest.

Bo to Biała, ale Podlaska

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ale mnie przeziębienie rozkłada, płuca chca wypaść przy kasłaniu... 

covid?

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Oglądałeś kiedyś program" jedziemy "? Przecież oni tam taka wodę z mózgu ludziom robią że to jest dramat. 

Nie wiem ,ja o takich godzinach to ciężko pracuje na lepsze jutro 

A jakiś dzisiejszy konkretnie przykład ? A tam chyba Pietrzak występuje 🤔przecież to satyryk 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ale mnie przeziębienie rozkłada, płuca chca wypaść przy kasłaniu... 

To wykońcu uszy krwawią czy płuca siadają 🙄😉

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

covid?

Ta zaraz covid, normalne przeziębienie

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

To wykońcu uszy krwawią czy płuca siadają 🙄😉

Jedno przez głupoty jakie usłyszałem a drugie przez głupotę jaka zrobiłem :D

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Bananek napisał:

Jak żyjesz, Kazimierz? Kurła jak mi wczoraj organizm stracha napędził. Węch gdzieś przepadł. Ale na szczęście dziś już wszystkie czujniki działają. 😉

Teraz ponoć jak świrus działa to omija węch i smak ,Jest nagonka na świrusa ,to aby łeb i izolacja ,chyba oprócz wymazu to na oko na kogo wypadnie na tego bęc . Ludzie nie poszczepili się to robią sraczkę ,a przez to ten co ma naprawdę świrusa to u lekarza znajdzie się tak jak ja ,jak już ziemia pachnie,jak silnyś to może się uda a jak nie , to ,,było przyjść wcześniej''. Ludzie na siebie patrzą z podełba,nikt z nikim nie zagada ,taką rozbitą zgraję ludzką łatwo zastraszyć ,jednym wrzasknięciem cię stęperują . I tylko mnie dziwi to czemu na różnych programach są bardziej lubowane takie ,czy inne partie polityczne,a ajak chodzi o świrusa ,zmowa milczenia ,w czyimś to musi być interesie, tak ? . Większość ludzi umiera przez ,a nie od świrusa .    Szymon ,idż do lekarza ,dostaniesz na wymaz ,i dostaniesz to co dostaniesz ,i lajcik 10 dni

Edytowane przez kizak
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Ta zaraz covid, normalne przeziębienie

Jedno przez głupoty jakie usłyszałem a drugie przez głupotę jaka zrobiłem :D

To dawaj obie te głupoty 😛 puki jeszcze oprzątam 

Opublikowano
6 minut temu, kizak napisał:

Teraz ponoć jak świrus działa to omija węch i smak ,Jest nagonka na świrusa ,to aby łeb i izolacja ,chyba oprócz wymazu to na oko na kogo wypadnie na tego bęc . Ludzie nie poszczepili się to robią sraczkę ,a przez to ten co ma naprawdę świrusa to u lekarza znajdzie się tak jak ja ,jak już ziemia pachnie,jak silnyś to może się uda a jak nie , to ,,było przyjść wcześniej''. Ludzie na siebie patrzą z podełba,nikt z nikim nie zagada ,taką rozbitą zgraję ludzką łatwo zastraszyć ,jednym wrzasknięciem cię stęperują . I tylko mnie dziwi to czemu na różnych programach są bardziej lubowane takie ,czy inne partie polityczne,a ajak chodzi o świrusa ,zmowa milczenia ,w czyimś to musi być interesie, tak ? . Większość ludzi umiera przez ,a nie od świrusa .    Szymon ,idż do lekarza ,dostaniesz na wymaz ,i dostaniesz to co dostaniesz ,i lajcik 10 dni

Na tą chwilę nie mogę, wrócę do domu to pójdę...

13 minut temu, Ursus932 napisał:

Nie wiem ,ja o takich godzinach to ciężko pracuje na lepsze jutro 

A jakiś dzisiejszy konkretnie przykład ? A tam chyba Pietrzak występuje 🤔przecież to satyryk 

Na Tuska jechali jak zwykle że zagraża bezpieczeństwu kraju w dużym skrócie 🤣

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

To dawaj obie te głupoty 😛 puki jeszcze oprzątam 

Klima, wiatr i pot. Nie uwzględniłem tych czynników i jest jak jest...

Opublikowano
10 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Atrakcja lepsza niż kucyk i karuzela 🤣

parafia typowo wiejska, więc takie to mają tam na codzień

46 minut temu, Bananek napisał:

Na co ty liczyłeś? Sam byś wywinął taki numer jakby się okazja nadarzyła. Ja napewno. 😉

długo by można opowiadać co tam żeśmy odprawiali, nie było dnia żeby coś nie odwalić

albo jak kolega Andrzej pobił rekord świata w skoku wzwyż, mówiłem???

20 minut temu, Bananek napisał:

Kurła jak mi wczoraj organizm stracha napędził. Węch gdzieś przepadł.

eee, może po prostu żona posprzatała w domu😉 i nie było co wąchać

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Na Tuska jechali jak zwykle że zagraża bezpieczeństwu kraju w dużym skrócie 🤣

No i troche prawdy w tym jest ,bo widzisz w Polsce to każdy polityk jest zagrożeniem od lewa do prawa 😉. Tak już mamy w tym kraju , nie ma kompetentnych ludzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v