Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

A mi smakuje i nie czuję różnicy między butelką, ojciec 65 lat i tak samo. To pisałem- zależy co kto lubi.

Piotrek, ale tej twojej miodówki to bym popróbował. Mój śp.  Ojciec na święta czasami robił. 

1 minutę temu, Bananek napisał:

zapraszam. murować pomożesz jak coś.

A tam będziesz murował,  że śniegu ulep 😀

Opublikowano

Przyjedziesz kiedyś w lecie to dostaniesz. To mam prawie zawsze na stanie dla gości, na specjalne okazje. Teraz muszę niebawem znów przygotować dla kolegi za udostępnienie wialni i dla mechanika. 

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

A mi smakuje i nie czuję różnicy między butelką, ojciec 65 lat i tak samo. To pisałem- zależy co kto lubi.

Oczywiście, jeden lubi Basie drugi Kasie. Ja jakoś czuje jak by metalem mi jechało, nie ma jak że szkła ale mówię sprawa indywidualna😉

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Przyjedziesz kiedyś w lecie to dostaniesz. To mam prawie zawsze na stanie dla gości, na specjalne okazje. Teraz muszę niebawem znów przygotować dla kolegi za udostępnienie wialni i dla mechanika. 

Mam pytanko, sprzedaż wysyłkową miodku prowadzisz? 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

czyżby gdzieś po drodze %%% były?

Nie nic z tych rzeczy. Tak se myślę że jak by spoił tych twoich Ukraińców  to mógł bym ich gdzieś do Kutna podrzucić😉

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Póki co nie prowadziłem jeszcze i w tej chwili nawet nie mam czego wysłać bo nie mam na handel. Ale w maju-czerwcu możesz się przypomnieć, po głównych "miodowych żniwach".

Opublikowano

tylko te k**wy nie piją.....................

1 minutę temu, 6465 napisał:

Nie nic z tych rzeczy. Tak se myślę że jak by spoił tych twoich Ukraińców  to mógł bym ich gdzieś do Kutna podrzucić😉

• Haha 1
Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Póki co nie prowadziłem jeszcze i w tej chwili nawet nie mam czego wysłać bo nie mam na handel. Ale w maju-czerwcu możesz się przypomnieć, po głównych "miodowych żniwach".

Ja też się od,ypomnę jak jest taka opcja.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Będę się przypominał. Nie mam czasu po rynkach jeździć, A powiedzmy z pewnego źródła to z pewnego źródła miodek. ;)

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Szoszony? Nie możliwe 

Opublikowano
1 minutę temu, Piotrek1975 napisał:

Ja też się od,ypomnę jak jest taka opcja.

No nigdy nie wysyłałem ale można spróbować jeśli będzie na tyle towaru i zainteresowanie będzie. Może się na coś ciekawego pomieniamy, będziemy się dogadywać.

To @danielursus3p dla Ciebie odpowiedź jak dla Piotrka wyżej.

Opublikowano

Przypomnij się skąd jesteś, bo może i będzie opcja odbioru osobistego przypadkiem po drodze ;)

Opublikowano

-Weź dwie…
-Ale po co?
-No proszę cię weź dwie.
-Ale nie wypijemy tyle
-Weź na moją odpowiedzialność
-Na twoją odpowiedzialność?
– Dobrze.
– Dzień dobry poproszę skrzynkę wódki i dwie oranżady

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Sprawdź czy przypadkiem żeś jakiś muślinów nie ściągnął przebranych za towarzyszy ze wschodu. 

Opublikowano

Przypomnij się skąd jesteś, bo może i będzie opcja odbioru osobistego przypadkiem po drodze ;)

Okolice Oświęcimia.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Jaka cena/ stan?

Cena niska 1500 puścił za 1250 poszło, stan jak na tę cenę elegancki, taśmy+ ogniwka bez zarzutu a to najważniejsze, replice z palcami wymienione. Tak na prawdę nie miałem się czego doczepić, no może boki blach trochę do kosmetyki ale to szczegół. Rano jadę po nią 13 km.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Okolice Oświęcimia.

Tam to mi trochę nie po drodze, ale może kiedyś jak będę w Krakowie to zarzucę kawałek ;)

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ukry nie piją?🤦‍♂️

Usadziłeś ich już?

Na razie nie ma jak, za dużo kłopotu sie narobiło

6 minut temu, danielursus3p napisał:

;)

Szoszony? Nie możliwe 

to takie juz zaadaptowane na nasz teren, 70 lat tu są

Opublikowano (edytowane)

To się będziemy kontaktować. Jeśli się kopnę w tym roku pod Bartoszyce na wywczas na działeczkę rodzinną kolegi to też może w drodze powrotnej kogoś odwiedzę, może Pafnucego🤔

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Tam to mi trochę nie po drodze, ale może kiedyś jak będę w Krakowie to zarzucę kawałek ;)

Edytowane przez Rolnik200598
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v