Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

a krył będziesz?

baba chciała ogóra, a Ty nie???

No właśnie nie wiem czy rzucić się na nią, czy zgrywać trudnodostepnego 🤔 

Stara marna baba, jak jakas młoda dupeczka to hoho. Się wychodzi ładnie ubrany, proponuję kawkę i coś słodkiego do kawki. Tylko Merylin krzywo patrzy, ale mówię że to dla zachowania dobrych stosunków handlowych 🙊 była ostatnio taka fajna dupeczka 20lat, chudziutka ale wszystko na miejscu 🤭 skąd u kobiet moda na nienoszenie stanika? Ustanie taka w przeciągu i już zmysły działają... 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

skąd u kobiet moda na nienoszenie stanika? Ustanie taka w przeciągu i już zmysły działają...

Pieniądze lepiej przeliczyć niż się przyglądać. Baba pójdzie a pieniądze zostaną a jak niezgodne da to tylko problem.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No właśnie nie wiem czy rzucić się na nią, czy zgrywać trudnodostepnego 🤔 

Stara marna baba, jak jakas młoda dupeczka to hoho. Się wychodzi ładnie ubrany, proponuję kawkę i coś słodkiego do kawki. Tylko Merylin krzywo patrzy, ale mówię że to dla zachowania dobrych stosunków handlowych 🙊 była ostatnio taka fajna dupeczka 20lat, chudziutka ale wszystko na miejscu 🤭 skąd u kobiet moda na nienoszenie stanika? Ustanie taka w przeciągu i już zmysły działają... 

Po co u ciebie taka była?

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Pieniądze lepiej przeliczyć niż się przyglądać. Baba pójdzie a pieniądze zostaną a jak niezgodne da to tylko problem.

Pianiadze najpierw się liczy, a później można dyskusje prowadzić. Wymienić się przepisami na ogórki czy pomidory i takie tam 

2 minuty temu, radekz200 napisał:

Po co u ciebie taka była?

Toć matka ją po ogórki przysłała 

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

lubi drzemki, to mu się śnią.

Śniło mi się że traktor się palił kurla... 

2 minuty temu, Strongman napisał:

Niektóre nawet majtek nie noszą.:D

W lato to i ja mało kiedy noszę 🙊

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale po obudzeniu się okazało, że na szczęście fikcja i to nie prorocza.

no dobra, ale co z Indianką? 

Opublikowano

Kurla nie raz to mam tak że coś mi się śni, a za jakiś czas się dzieje. 

Przed chwilą, pafnucy napisał:

kiedyś Ci się przysni, to zrozumiesz.

Pafnucy ale w Twoim wieku to chyba po obudzeniu ani cyganki, ani koń nie stoi 😂

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, sladan napisał:

@Ursus932  Łursus pewno by tak nie siadł 🤔

Screenshot_2021-08-17-09-38-59-83_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Musi być małe przyrodzenie 🤣

Też o tym pomyślałem. Kolan szkoda, za młodu się podbijają na starość będą boleć 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, szczypka napisał:

pogoda piękna i powiem wam że ta nowa A1 bardzo fajnie im wyszła jeszcze nigdy tak szybko na sląsk nie dojechałem o niebo lepiej niż przedzieranie się przez cz-we i te wszystkie światła na starej jedynce 

A odcinkowy pomiar, też szybko przejechałeś?🤭

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Czemu? Pitol luźniej ma, chłodniej. 

Temu

3 minuty temu, HF86 napisał:

Też o tym pomyślałem. Kolan szkoda, za młodu się podbijają na starość będą boleć 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v