Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurna. trochę mi szkoda dać tyle za cielaka... 🤔

ale za kg całkiem dobra cena...

Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał:

Co Ty ? do pracy się wybierasz , chcesz bydlaki zlikwidować ?

Nie lubię tych rodzinnych szopek tak jak i Szymon. Na cholerę mnie praca, wczoraj dzień pojeżdzilem o teraz mogę dwa miechy odpoczywać 🤐 do pracy to mogę iść jedynie żeby z jakimiś obcymi ludźmi po przebywać. Przypomnieli sobie co niektórzy o mnie i co i rusz przyłażą żeby im coś naprawić,ale zostają odprawieni z kwitkiem 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

kurna. trochę mi szkoda dać tyle za cielaka... 🤔

ale za kg całkiem dobra cena...

Darmo ostatnio Radek dawał to też drogo było 🤦‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

LLU idzie burza 

Skoro tak źonę nazywasz to choć z wielkiej litery napisz😜

Opublikowano

Radek za darmo to nawet w pysk nie daje.

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Darmo ostatnio Radek dawał to też drogo było 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

Gregor a co Ty mechanik z  zawodu  , jak tak to mechaników brak  4-5 tys w stolicy na reke do wyjcia 

Między innymi, tyle za ja szkole kończyłem w kierunku zarządzania warsztatami, mechanikami. Na stolicę to co to za zarobki? Na wsi na budowie więcej zarobi. Kręgosłup czy przy mechanice, czy przy murowaniu tak samo w pizdę dostanie 

Opublikowano

co wam powiem to wam powiem, ale dziś bylim w Auschwitz i to co tam ujrzałem to jest bicie kasy na śmierci przodków. cena za wejście 220zl/3 osoby. kolejka może z kilometr. oj pachną pejsatym złotówki. może nie mam racji, ale chyba te obozy to kura znosząca złote jajka. uj z tym co się tam działo kiedyś.

• Like 4
  • Sad 1
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Te obozy dla zwiedzających powinny być za 1 zł, resztę powinni płacić Niemcy 

Pada deszcz 

Jest opcja wejścia za free. Po 16. Jak Ci się uda zdobyć kartę wstępu. 

Opublikowano

Nie, te obozy powinny być przeniesione do Niemiec. 

Ewentualnie do Izraela,  mieli by bliżej

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bananek napisał:

co wam powiem to wam powiem, ale dziś bylim w Auschwitz i to co tam ujrzałem to jest bicie kasy na śmierci przodków. cena za wejście 220zl/3 osoby. kolejka może z kilometr. oj pachną pejsatym złotówki. może nie mam racji, ale chyba te obozy to kura znosząca złote jajka. uj z tym co się tam działo kiedyś.

A my byliśmy w Stutthof, od Jantaru z 10km może, wejście za darmo, kolejki brak, stoi skrzynka że można wrzucić datek na utrzymanie muzeum, ale nie musowo

20210814_090827.jpg

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
Bananek napisał:

Tam wszyscy ginęli wszystkie narodowości nie tylko jedna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v