Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Brzmi dziwnie, ale kardiolog powie że serce nie boli.

Ogólnie dziś choroba nr 1 wśród młodych to chyba nerwica. Umiejscowić może się wszędzie.

Na pewno magnez i potas wskazany w zbadaniu.

A do kardiologa to prywatnie. Boli bo ze 250 zł chyba trzeba położyć.

Stres też zbiera żniwo.

W sumie to nawet nie na nfz idę, tylko na dodatkowe ubezpieczenie z pracy, co oplacam już 10 lat...

7 minut temu, deSilva napisał:

Raczej nie od kawy, przyczyna może być inna.

Aczkolwiek kawa zdrowa nie jest, więc odstawilem

6 minut temu, Bananek napisał:

może się nawdychałeś smrodu otuliny z elektrod i teraz organizm się buntuje.

To akurat mozliwe

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

W sumie to nawet nie na nfz idę, tylko na dodatkowe ubezpieczenie z pracy, co oplacam już 10 lat...

idz Panie tez mam problemy , czuje jak leze ze mi wali jak powalone , i w lewej rece tak jakby z cierpnieta albo cos , ale nie mam kiedy isc

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Brzmi dziwnie, ale kardiolog powie że serce nie boli.

Ale jak kiedyś zaciśnie to już na amen.

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Aczkolwiek kawa zdrowa nie jest, więc odstawilem

Nigdy nie lubiłem kawy i nie piję tego.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Kirde, polska służba zdrowia, do kardiologa się zapisałem, równo za dwa miesiące, jak dożyję

U nas w Wielkopolsce wczoraj tj 19.01.2021 zarejestrowałem sie do kardiologa a wizyta 02.02.2021

23 minuty temu, pafnucy napisał:

a skąd wiesz? 🤔

z doświadczenia zapewne

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

idz Panie tez mam problemy , czuje jak leze ze mi wali jak powalone , i w lewej rece tak jakby z cierpnieta albo cos , ale nie mam kiedy isc

Spokojnie, masz czas.

Najpierw praca i kasa potem zdrowie. Też tą zasadę niestety stosuję.☹

Przed chwilą, soltys48 napisał:

U nas w Wielkopolsce wczoraj tj 19.01.2021 zarejestrowałem sie do kardiologa a wizyta 02.02.2012

z doświadczenia zapewne

To przespałeś wizytę😁

Opublikowano

@bratrolnika Masz żonę i dzieci zwłaszcza to masz po co i dla kogo żyć. Bardzo dobrze, że dbasz przy tym o siebie bo ja to poszedłem raz do kardiologa i więcej się tam nie pojawiłem, tak jak i u urologa już ze 2 lata nie byłem, tylko okulista jeszcze w miarę regularnie, co pół roku...

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Spokojnie, masz czas.

Najpierw praca i kasa potem zdrowie. Też tą zasadę niestety stosuję.☹

moze i by poszedł czlowiek , ale pojdziesz to Ci sie odechce jak zobaczysz te co siedza tam zakare , i jeszcze cos znajdą

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Nie bądz pewien zaraz zona drugiego znajdzie a syna wychowają na nie rolnika i sprzeda ją.

żóny nie mam , i kobiety tyez nie bo odjebalo , aby syn dostal pieniadze a nie ona 

Przed chwilą, slawek74 napisał:

to Ty ''Tomek'' 😉😁

nie nie mały Janek :D 

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Tak ale warto wszystkiego jeszcze dopilnować aby syn zrobił się samodzielny bo popadnie w złe towarzystwo i dużo  innych spraw.

spoko , damy rade :D  

Przed chwilą, slawek74 napisał:

ale ojciec Tomek🤔😜

nie Daniel nazwisko czesto slyszane jak reklamuja parówki :D 

Opublikowano

@bratrolnika teraz to lepiej iść prywatnie  idziesz gdziekolwiek na nfz to tylko kolejki i wkur... lekarz a prywatnie zupełnie inaczej mili i słuchają 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v