Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Wieszak ciegna prawy , też zgubiłem 🙆‍♂️

O masz. Co to się dzieje 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

a co mam napisać? że w strone wólki rozwadowski?

no mogłeś inaczej to ująć

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Nie wiem czy pod ten gwint podpasuje, a ucinac i spawac to nie...   

Przecie wiem. Kiedyś tam w nocy tyrem zabłądziłem jak na magnesie  z lubartowa do domu przez wioski wracałem. Były jajca.. 

Cięgło kurla, ale już mi się ten handel nie widzi... 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ja zrobiłem ostatnio budę, psiak już jest, szczeniak po moim psie i suce od brata

Na olx kiedyś @stempos1980 mi znalazł psa, dzwoniłem 15 minut od wystawienia ogłoszenia, godzina 20 wieczór, a gosc mówi że już wszystkie zarezerwowane i dziś mają się po nie ludzie zgłosić

20210719_183140.jpg

I wiecznie przestrachany, niestety. W dodatku te ich wymogi, zygac się chce jak się słyszy ich wymagania

Chciałem dobrze bo wiedziałem że potrzebujesz ale ludzie byli bardzo szybcy po te biszkopciki.

A twój młody już gryzie czy jeszcze?

• Like 1
Opublikowano

Dużo nowych części na olx po sterowniki za kilkadziesiąt tyś pochodzi z kradzieży ;) cuda widziałem za ciężkiej truckerki. Poemat by napisał... 

2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

a czego się spodziewałeś po tamtym regionie

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

Wieszak ciegna prawy , też zgubiłem 🙆‍♂️

Pisz do Szymona, rozsprzedawal. Deutza jakiegoś 

@danielursus3p o coś takiego mi chodziło 🤦‍♂️

received_1292357144458801.jpeg

10 minut temu, danielursus3p napisał:

Kradzione to nie... 

Jakie kradzione... 

9 minut temu, Partyzant85 napisał:

a czego się spodziewałeś po tamtym regionie

U nas chyba gorzej niż u lulkow nie jest 🤔

7 minut temu, danielursus3p napisał:

Dużo nowych części na olx po sterowniki za kilkadziesiąt tyś pochodzi z kradzieży ;) cuda widziałem za ciężkiej truckerki. Poemat by napisał... 

Nie odmawia się kiedy pieniądz woła 

Opublikowano

U lulków same romki jeżdżą teraz, oni się nie oglądają za tym tylko jak tu podpierdolić 20 litry ropy. Z przemytników porobił się pełen legal, albo konkretni mafiosi, którzy nie patrzą jak za***ac sterownik od claas lexiona tylko woża setki kg koksu. A co ja tam będę gadał na pewno to wiesz   , nie trafiłeś tym razem. 

@Kallina86 szykuj się, ten moment już blisko 😈

Opublikowano (edytowane)

Będzie wesele :D To ja idę się napić i najeść za darmo :D 

Znaczy za 300 zł :D

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Ok!

Super :D

Przed chwilą, Partyzant85 napisał:

Będzie wesele :D To ja idę się napić i najeść za darmo :D 

Znaczy za 300 zł :D

Eeeejjjj. Za mniej jak tysiąc nie wpuszczamy na salę w osp🤣

Opublikowano

Jako wieloletni strażak OSP mam wstęp do każdej remizy po tej stronie Wisły.

Opublikowano
14 minut temu, danielursus3p napisał:

U lulków same romki jeżdżą teraz, oni się nie oglądają za tym tylko jak tu podpierdolić 20 litry ropy. Z przemytników porobił się pełen legal, albo konkretni mafiosi, którzy nie patrzą jak za***ac sterownik od claas lexiona tylko woża setki kg koksu. A co ja tam będę gadał na pewno to wiesz   , nie trafiłeś tym razem. 

@Kallina86 szykuj się, ten moment już blisko 😈

U nas prym wiodą bialorusy

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

dobrze że nie za Wieprzem.

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Dogadamy się w takim razie. Kurna U nas za tydzień zawody a ja mam tam biegać. Matko Bosko😬

Opublikowano (edytowane)

Może byś Kallinę zaprosił na to wydarzenie, w sumie dobra okazja, zobaczy Cię w ruchu jak się prezentujesz. :P

5 minut temu, danielursus3p napisał:

Dogadamy się w takim razie. Kurna U nas za tydzień zawody a ja mam tam biegać. Matko Bosko😬

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Benzyna 😁

IMG_20210727_232437.jpg

Traktur miałeś kupić 😁

10 minut temu, deSilva napisał:

Może byś Kallinę zaprosił na to wydarzenie, w sumie dobra okazja, zobaczy Cię w ruchu jak się prezentujesz. :P

Jest w gronie zaproszonych 😁

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, danielursus3p napisał:

Traktur miałeś kupić 😁

Jest w gronie zaproszonych 😁

Tylko czy nie jest w gronie przestraszonych że będzie musiała przyjechać?   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
1 minutę temu, deSilva napisał:

Tylko czy nie jest w gronie przestraszonych że będzie musiała przyjechać?   :P

Kurna. Przeca pojadę. Jam jest kawaler z klasą 😉

7 minut temu, Karol6130 napisał:

"Pieniędzy nie ma i nie będzie" 😂 

Tera na rynku będziesz robił szum😁

Opublikowano

Się rozumie, ale to może i tak być szok dla niej.   :P

Opublikowano

Kurna kołujesz raz żeby się zabrać do dzieła, drugi raz że będzie szok 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v