Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

nie zgniótł tyle lat to i dziś pewno bez szwanku będzie. O ile co będzie. na wszelki wypadek się wykąpię. 😀

A 🍷 i 🕯️ masz?

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

nie zgniótł tyle lat to i dziś pewno bez szwanku będzie. O ile co będzie. na wszelki wypadek się wykąpię. 😀

Namocz się najsam pierw tam w Augustowie, niech od mięknie spół lata 

Opublikowano
6465 napisał:

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Chwilę po tym twoim wpisie widziałem czarną vectrę na łowickich blachach pędzącą na Warszawę, za kierownicą wkurwiona  kobitka, na liczniku jakieś 200km/h

Dzięki że ostrzegłeś powiem Kalinie niech już wyciera 🤣🤣🤣🤣 widzita chłopy? Na kolegę można zawsze liczyć😁😁

taaa, na kolegę. niby czemu akurat koło Darka przejezdzała. to wiadomo, że on samotnym kobietom nie przepuści....

6465 napisał:

A 🕯️ masz?

A co, ktoś umarł?

• Haha 1
Opublikowano

po alkoholu trudniej trafić. A po większej ilości to już bardziej przypomina grę w bierki rozgotowanym makaronem.

6465 napisał:

Ehhh młodzieży nic w was romantyzmu🤦

reumatyzmu wiecej

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Będę w sklepie to muszę zlokalizować Darka żonę, kurde dziewczyna z parafii a jakoś wcale jej nie kojarzę 🤔 jak ja kończyłem podstawówkę to ona pewnie zaczynała.

Kurde u jego treścia wódkę że dwa razy piłem znam jej dwie siostry a Ani nie kojarzę. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Będę w sklepie to muszę zlokalizować Darka żonę, kurde dziewczyna z parafii a jakoś wcale jej nie kojarzę 🤔 jak ja kończyłem podstawówkę to ona pewnie zaczynała.

Łoo panie, jak ja bym miał znać wszystkie parafianki, to musiałbym mieć łeb jak sklep.   :D

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Kurde u jego treścia wódkę że dwa razy piłem znam jej dwie siostry a Ani nie kojarzę. 

Mniej wiesz, dłużej żyjesz

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kallina86 napisał:

Spokojnie... przecież mam dwie ręce xD 

Trzy minuty mydlenia obu i zmiana rąk.   :P   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, 6465 napisał:

A 🍷 i 🕯️ masz?

Odnośnie procentów to Ty  się  chłopie kuruj bo mi wisniowki braknie jek będę za Tobą czekał  chociaż zrobiłem teraz z rambambarbaru łoj tyż dobra także sie nie ociagaj

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Odnośnie procentów to Ty  się  chłopie kuruj bo mi wisniowki braknie jek będę za Tobą czekał  chociaż zrobiłem teraz z rambambarbaru łoj tyż dobra 

To ja wolę z tego rabambambaru bo wisniowke to mniej więcej znam.

A tak zapytam na spirytusie to, czy produkt regionalny.

Mundzio Adamiak mi obiecał przywieźć na prube od lutego jedzie jak świnki brał i do dzisiaj nie przywiózł.

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Mogę być Tomka pełnomocnikiem i wpaść spróbować

Poczekaj trochę to będziesz za kierowcę😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 6465 napisał:

To ja wolę z tego rabambambaru bo wisniowke to mniej więcej znam.

A tak zapytam na spirytusie to, czy produkt regionalny.

Mundzio Adamiak mi obiecał przywieźć na prube od lutego jedzie jak świnki brał i do dzisiaj nie przywiózł.

Poczekaj trochę to będziesz za kierowcę😉

Tylko regionalne produkty  w tych ze sklepu to klej z banderoli w reakcję wchodzi i na zdrowie  szkodzi 

Mojej wisienki nie próbowałeś a to jakby Ci Pan Jezusik gołą stopą na gardziolek nastąpił

9 minut temu, bratrolnika napisał:

Mogę być Tomka pełnomocnikiem i wpaść spróbować

Jeszcze nikt głodny a tym bardziej  spragniony ode mnie nie odjechał  bo to grzech pisze przecież żeby  wędrowca  napoic i nakarmić  

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Tylko regionalne produkty  w tych ze sklepu to klej z banderoli w reakcję wchodzi i na zdrowie  szkodzi 

Mojej wisienki nie próbowałeś a to jakby Ci Pan Jezusik gołą stopą na gardziolek nastąpił

No to musi być pierwej sort.

Opublikowano

ładny dzionek dzisiaj. sie wyleżałem... tyle że pod prasą. tak mi się spodobało, że jutro też tak se poleżę...

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Chyba nie czuje w tym biznesu😉 

Do mnie przyjedziesz motorem, a zpowrotem dam ci się łoplem kajtnąć albo żukiem jak w Białej tuza kupię.😁

Opublikowano (edytowane)

no i jest.

robić i leżeć. to jest to. :D

no ale nie pod siebie....

Edytowane przez pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v