Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, JarekBazydlo napisał:

W jakiej cenie chwalił się?;)

Przasnysz fajnie się rozwija ale to dzięki strefie przemysłowej.

Po 130 złapał od jakiejś kobiety, widocznie nie świadomej 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Po 130 złapał od jakiejś kobiety, widocznie nie świadomej 🤭

130 za ha to też nie mało.

18 minut temu, DANDYS napisał:

chociaż PiS straciło większość, tylko teraz odeszli że swojej woli czy PiS im kazał , i dalej będą jedni przy korycie 🤔i jeszcze Kukiz że szmacony

nie, ale też czekam żeby zadzwonili

A to już wydzwaniają żeby się szczepić?

Opublikowano

Na jesień powiedzą że nie zaszczepionym dopłat nie dadzą 😉

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, sadownik12 napisał:

Pany, wypłukało mi ziemniaki. Jakieś pomysły? Redlić jak obeschnie? Choć 2x kropione od chwastów, rządków nie znać- zrównane, krzaki w całości wypłukane razem z bulwami...

Ja bym redlił a jak nie to orka Ci zostanie.

Trochę popadało dzis u mnie ziemia widzę wilgotna👍

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
25 minut temu, sadownik12 napisał:

Pany, wypłukało mi ziemniaki. Jakieś pomysły? Redlić jak obeschnie? Choć 2x kropione od chwastów, rządków nie znać- zrównane, krzaki w całości wypłukane razem z bulwami...

Ja bym obredlił bo zielenieją.

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Kalina obiecałaś mi kiedyś plecy umyć, to wpadnij do Warszawy.😁😁

Serio?! To jest te wymarzone, romantyczne miejsce na pierwsze mycie pleców? xD 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

I jak tam sprawy? Chociaż młode cię obsługują?😁

Wczoraj jak mnie przyjmowali były fajne, dziś stare małpy delikatnie mówiąc, jak coś chcą to gorzej się odnoszą jak ją do psa. Jestem już po zabiegu. Żeby nie weekend to może jutro bym wyszedł 

Przed chwilą, Kallina86 napisał:

Serio?! To jest te wymarzone, romantyczne miejsce na pierwsze mycie pleców? xD 

Kuźwa mało romantyczne ale mam już tego dość 😖😖j**any covid.

• Like 1
Opublikowano

To zdrowiej tam chłopie.Niedlugo chyba będzie zmiana to może jaka cię podniesie na duchu😁 

2 minuty temu, 6465 napisał:

Wczoraj jak mnie przyjmowali były fajne, dziś stare małpy delikatnie mówiąc, jak coś chcą to gorzej się odnoszą jak ją do psa. Jestem już po zabiegu. Żeby nie weekend to może jutro bym wyszedł 

Screenshot_2021-06-25-18-19-13-553_com.facebook.katana.jpg

• Like 1
Opublikowano

Jak mi się pogorszy znów to zostaje tylko operacja 😟kurde trochę w domu i znowu szpital. 

Tu nie piszę co bo nie chce. A na priv nie idzie ci wysłać. Powiem że nie jest źle powinno się żyć.

4 minuty temu, Kallina86 napisał:

A w ogóle to co zabieg? Nie wiem czy nie pisałeś, czy przeoczyłam. 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał:

A na priv nie idzie ci wysłać.

Ups... Faktycznie "Wykorzystano 104% dostępnego miesjca" . Już sprzątam. 

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Jak mi się pogorszy znów to zostaje tylko operacja 😟kurde trochę w domu i znowu szpital. 

Tu nie piszę co bo nie chce. A na priv nie idzie ci wysłać. Powiem że nie jest źle powinno się żyć.

Tomek do Kaliny się nie dobijesz bo Daniel pewnie skrzynkę zapełnił 😁

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Daniel pewnie skrzynkę zapełnił

No coś Ty. On tylko przy ludziach taki rozgadany. A na priv to jak ja nie napiszę, to i on się nie odezwie ;) Młody, wstydliwy więc wybaczam :D 

• Haha 7
Opublikowano
7 minut temu, Kallina86 napisał:

No coś Ty. On tylko przy ludziach taki rozgadany. A na priv to jak ja nie napiszę, to i on się nie odezwie ;) Młody, wstydliwy więc wybaczam :D 

Bo to taki jeszcze chłopczyk 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v