Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

One jak te mityczne syreny. Piękne miłe o anielskim głosie. A jak dochodzi do bliskiego kontaktu to łeb odgryzą🤣

Ale powiem wam że społeczeństwo zdecydowanie na minus się zmienia.

Dziś zobaczyć taką och ach ech na ulicy dużo trudniej.

Otyłość społeczeństwa daje znać o dobie. Efekt McDonalda,  fast food,  tostów słodkich napojów, ect...

Do tego albo karzeł albo siatkarka. Albo balony ciągną do ziemi albo deska surfingowa.

"Modne" ozdoby ciała już pominę😪

Może z racji mojego wieku, ale często bardziej kuszące bywają 30-sto latki jak nastolatki 

Tez jestem tego zdania, a jestem sporo młodszy. Całe szczęście i moja tak myśli. Tatuaże jakies chciała ale wybilem jej to z głowy. 

8 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Bez przesady, wygląd to mało istotna kwestia. Lepsza taka brzydka, bo przynajmniej wiadomo, że do innego nie ucieknie.

Ale z ładną przyjemniej :D

Opublikowano

Po tym 25 roku życia oprócz wyglądu do wyboru partnera/partnerki do głosu dochodzą cechy charakteru No i często status społeczny/ materialny.  A z tej màki już ciężko chleb upiec. Ciągle jakieś ale No i mamy kupę starych panien i kawalerów.

Opublikowano

@szymon09875 Piękno obiadu nie ugotuje, chałupy nie posprząta, kury nie oskubie.

@Agrest Zawsze byli starzy kawalerowie i stare panny, może teraz więcej, ale znam kilkoro takich.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Po tym 25 roku życia oprócz wyglądu do wyboru partnera/partnerki do głosu dochodzą cechy charakteru No i często status społeczny/ materialny.  A z tej màki już ciężko chleb upiec. Ciągle jakieś ale No i mamy kupę starych panien i kawalerów.

Przed 25 wygląd to jest chwilowe zauroczenie tylko. Z tym że człowiek wwięcejczasu potrzebuje, żeby to wszystko zauważyć. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

@szymon09875 Piękno obiadu nie ugotuje, chałupy nie posprząta, kury nie oskubie.

Się chyba za dużo Internetu naogladal 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

@Agrest Zawsze byli starzy kawalerowie i stare panny, może teraz więcej, ale znam kilkoro takich.

A to jak brzydka to myślisz że to zrobi? 

Oj widać ze naprawdę styczności z kobietami nie masz. 

Takie poniżej przecietnej urody bardziej grymasza i wieksze ksiezniczki udaja niz te ładne :o

Zawsze łatwiej było poderwać ładną niz wymalowanego brzydala. Bo kazdy sie tej ladnej bał, a do brzydkiej większość startowala i sie w d*pie jej przewracalo 😅

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Tez jestem tego zdania, a jestem sporo młodszy. Całe szczęście i moja tak myśli. Tatuaże jakies chciała ale wybilem jej to z głowy. 

Ale z ładną przyjemniej :D

Lepiej jeść tort z kolegami czy g... samemu - to jest dylemat

Opublikowano

Taa, każda jaką znam, to by leżała, pachniała, do pola be, ta z którą byłem na studniówce dopóki babka widzi to robi, babka się odwróci to przerwa. To dziękuję, wolę sam. 

Ano nie mam i w sumie dobrze. Nie mam chęci na głębsze zapoznania a i umiejętności rozmowy też, co innego z somsiadem o pszczółkach, warzywkach czy polu a co innego z kobitą.

Opublikowano

polki są ogólnie jedną z ładniejszych nacji i są nadal bardzo ładne tylko z wiekiem zmieniasię nam upodobanie coraz bardziej sexi sa zmarszczki , ja na brak dziewczyn nigdy nie narzekałem ale zawsze ciągły mie te grzeczne :(

• Haha 1
Opublikowano

W pewnym wieku każda płeć będąc samotna nabiera pewnych nawykòw I przyzwyczajeń, które potem ciężko zmienić I nagiąć.  Mniej jest miejsca na namiętność,  więcej na kalkulację różnych za I przeciw...

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Taa, każda jaką znam, to by leżała, pachniała, do pola be, ta z którą byłem na studniówce dopóki babka widzi to robi, babka się odwróci to przerwa. To dziękuję, wolę sam. 

Ano nie mam i w sumie dobrze. Nie mam chęci na głębsze zapoznania a i umiejętności rozmowy też, co innego z somsiadem o pszczółkach, warzywkach czy polu a co innego z kobitą.

To szukasz woła do roboty? Gadanie. Każda której zależy na czymś więcej jak na kasie da ci zjeść coś dobrego posprzata i tak dalej. Już nie rób z kobiet takich egoistek. Do pługa przecież jej nie zapniesz 

Opublikowano

Tak naprawdę to nikogo... Jakby się nawinęła to niech jest ale nie mam zamiaru się koło niej kręcić jak mucha koło g...

1 minutę temu, Agrest napisał:

W pewnym wieku każda płeć będąc samotna nabiera pewnych nawykòw I przyzwyczajeń, które potem ciężko zmienić I nagiąć.  Mniej jest miejsca na namiętność,  więcej na kalkulację różnych za I przeciw...

Ototo. Nie chce mi się zmieniać trybu życia i przyzwyczajeń.

Przed chwilą, jahooo napisał:

niektórym się jeszcze marzą "Chłopi" na wsi, ale to już nie te czasy

Ano po części tak. Dlatego trzeba miejsce innym, nowoczesnym zrobić a samemu zniknąć.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Moja pochodzi ze wsi. Chowana na miastową i tam zawsze trafić chciała, a teraz po kilku latach powiedziała mi że nie zamieniła by tej wsi. 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Moja pochodzi ze wsi. Chowana na miastową i tam zawsze trafić chciała, a teraz po kilku latach powiedziała mi że nie zamieniła by tej wsi. 

Może to i prawda, ale przeraża mnie zagadanie do kobity, podejście w ogóle, jedyne tematy na które mogę swobodnie rozmawiać to kobiety nie ruszą.

Idę do tych zwierzów bo króliki już pewnie kafle obgryzają.

Kurła chmurzy się poważnie od strony gór.

Opublikowano
34 minuty temu, danielursus3p napisał:

Do mnie się pchają. Mam ten urok 😎

No jakoś @Kallina86 się oparła temu urokowi🙃. Lexem też nie lubi jeździć chyba 🤔

Opublikowano

Stres zabija, ale są sytuacje że samo się toczy. I może to być straszna pierdoła czy głupota, nawet gadka o króliku czy ziemniaku.

Ciekawe czy w naszej społeczności miałby zajęcie ktoś taki jak Will Smith  w filmie Hitch.

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

No jakoś @Kallina86 się oparła temu urokowi🙃. Lexem też nie lubi jeździć chyba 🤔

Bom za młody 😉

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Moja miastowa chowana w mieście  i trochę w wajacje u dziadków na wsi i życia po za wsią nie widzi  🤷‍♂️ smród w oborze jej nie przeszkadza , nie brzydzi się byle czego 

Opublikowano

To załóż jej obrączkę na palec, nim ona Ci na nozdrza założy😜

No i spłodził byś co , bo nie ma na co czekać

Opublikowano

Centralnie Radom dostaje w du🤬 .

⛈🌩⛈🌩⛈🌩⛈🌩

Opublikowano
48 minut temu, Agrest napisał:

Może z racji mojego wieku, ale często bardziej kuszące bywają 30-sto latki jak nastolatki 

Racja, łatwiej trafić ładna kobitkę w wieku 30 lat niż 18nastke.

A czy teraz nie ma ladnych???? Jest tego, wszystkie u mnie w biurze siedzą.

Mam w pracy takiego gościa przed emeryturą, erotoman gawędziarz, taki @gregor1284 za 30 lat, to jak tam pójdzie na biura to dwie świetlówki i 3 godziny potrafi wymieniać

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v