Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, deSilva napisał:

Dwójka to już nie za ciekawie.

06prognoza-24.06-arma.webp

I u mnie tak nadają. 

Przed chwilą, ZELKOW napisał:

Coraz bardziej te prognozy się odsuwają miał być początek tygodnia ładnego deszczu teraz dopiero w sobote możliwe większe opady a do soboty jak ksiądz kropidłem

Zobaczymy. W Garwolinie dziś grad u mnie na wiosce zaś aby porosilo ponoć 

Opublikowano

Ja na radarach byłem w centrum burzy, miało spaść 50mm w ciągu 3godzin, trochę pogrzmiało powiało i 1mm spadł także te ich przewidywania się sprawdzają dla dużych miast bo one ściągają deszcz

Opublikowano

Spokojny deszcz niech pada, aby bez nawałnic. Czego sobie i tobie życzę 

Opublikowano

Nie mam zarzutów jak na razie. Słońce jeszcze nie przypalilo   bo wilgoci to jest

Opublikowano
45 minut temu, danielursus3p napisał:

To nie to. Rodzicom się bardzo dobrze powodzi

Ale pisałeś że masz wroga o to mi chodziło u mnie też nic nie było pare hektarów kilka maszyn to nic nie mówili a teraz wielka obraza nie wiadomo o co,żebym jeszcze komu coś zrobił

Opublikowano

Straszne chmury przechodziły ale na razie spokojnie na zachód i północ od śląskiego pewnie ostro daje 

Opublikowano

Następna burza idzie coraz głośniej chuczy na zachód ode mnie 

Opublikowano
17 minut temu, cinek1808 napisał:

Zrywanie parkietu dla nich mam po byckach. 

Opublikowano
27 minut temu, cinek1808 napisał:

Oni tyle kasy wezmą że mogą was wykupić a nie czereśnie twać.

Znowu upalny dzień się szykuje

Po takim dniu tona z ha mniej

Jeszcze parę takich dni to nie będzie co kosić.

Opublikowano
7 godzin temu, danielursus3p napisał:

Patrzyłem na łowcach to na jutro się coś ostro święci. Koło 19 będę w domu jutro to się zobaczy czy się sprawdzi. Na fioletowo oznaczone jest u nas 

Tu , u nas wczoraj bardzo lagodnie , 3mm , bez szaleństw, ale już Garwolin , Pilawa, to dużo ostrzej .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v