Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

ursus jak Ty możesz te przeklony słuchać 🤦‍♂️

No tez wg mnie troche przesadzone, jakby jeszcze to jakis sens mialo to niech sobie przeklnie, ale tu ani ladu ani skladu, nawet najwiekszy majster oliwa z pgr co tez mial zawsze wyjebane az tak bez składu nie gadał.

Opublikowano
34 minuty temu, slawek74 napisał:

ursus jak Ty możesz te przeklony słuchać 🤦‍♂️

Ja już przestałem ich oglądać bo to już nawet nie śmieszne, pierwsze odcinki to jeszcze a teraz to gorsz patologi.

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Kurła od tego mycia obory to mnie tera różnicowke wysadza 😛

W puszkę gdzieś wody nalałeś pewnie

53 minuty temu, marulekk napisał:

Jak dobrze że kurierzy w sobotem pracujom 🤩😍

IMG_20210619_141801_0.jpg

Zależy którzy, do mnie paczka nie dojechała, a bardziej potrzebna Jak ten basen

49 minut temu, Ursus932 napisał:

Ja popieram ,Adam na trenera 👍😊

Widziałeś najlepszy komentarz pod filmem???

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

to gorsz patologi.

Czy ja wiem? Oglądam od początku, jeszcze mi nie obrzydło. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Dużo nie pijta, Zebysta przyjacielami nie zostali 🤣

Spoko tyle się pije aby nie urosnąć w wodzie. Pił to będę za tydzień w swoje imieniny, będzie grill, kociołek 😋 no i parę osób🙆‍♂️ do picia i zabawy🙆‍♂️🤼‍♂️

aby nie utonąć

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

W puszkę gdzieś wody nalałeś pewnie

Zależy którzy, do mnie paczka nie dojechała, a bardziej potrzebna Jak ten basen

Widziałeś najlepszy komentarz pod filmem???

Nie czytałem, dawaj screen 

Opublikowano
42 minuty temu, slawek74 napisał:

a o co tu chodzi? zmień aparat 🤦‍♂️

O to czy hydroizolacja dobra będzie a ty o aparacie  znowu ty już  stary i ślepy to i tak szczegolow nie dojrzysz😉😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Ludzie zbierają truskawki w takie upały, ale wyzysk tych ruskich płacą 0,75gr za kilo skubanych a na skupie 3,5zł za kilo.

A do czego innego to się nadaje jak nie do tyrania... 

Opublikowano
23 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Spoko tyle się pije aby nie urosnąć w wodzie. Pił to będę za tydzień w swoje imieniny, będzie grill, kociołek 😋 no i parę osób🙆‍♂️ do picia i zabawy🙆‍♂️🤼‍♂️

aby nie utonąć

A zięcia nie zaprosił 

10 minut temu, Bananek napisał:

Któremu tam kuźwa za sucho...😈

IMG_20210619_150816.jpg

🤦‍♂️

2 minuty temu, Strongman napisał:

D

Dobrze wiesz do czego:D

To samice, byle by się nie odzywały. A kacapow do łopaty czy Lucia młotem, ewentualnie asfalty itp. Grunt żeby nie musieli myśleć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v