Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kurna kumplowi ostatnio 1500 dałem na ślub, ale to taki ziom że tak powiem od kołyski 

Opublikowano
6465 napisał:

ja w 2004r. Brałem ślub to od chrzestnego dostałem 2000.

dostaliście

gregor1284 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

jak dobry zięć to wiadomo....

A Ty za jakiego zięcia uchodzisz?

za najgorszego. A jaki ma być dla chujowych teściów?

• Like 1
Opublikowano
danielursus3p napisał:

Kurna kumplowi ostatnio 1500 dałem na ślub, ale to taki ziom że tak powiem od kołyski 

to biednie tam u was z lekka skoro z innym gościem musieliscie się dzielić kołyską. 😀

6465 napisał:

No dobra dostaliśmy ale od mojego chrzestnego ☺

1 minutę temu, Bananek napisał:

dostaliście

teraz się zgadza

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

dostaliście

za najgorszego. A jaki ma być dla ch*jowych teściów?

To jadziem na tem samem wózku 🤔 głupot mi tu jeden od was na gadał ze jak się idzie do dziedzicki to figurkę trzeba postawić 😎

Opublikowano
13 minut temu, pafnucy napisał:

w Kozłówce muzeum PRL

Jeszcze jest.

@bratrolnika - takie rzeczy to bardziej na zachodzie kraju.  W kozłówce z pojazdów to co najwyżej powozownię możesz odwiedzić, ale na pikniku motocyklowym u Kapucynów czasami sporo zabytkowych motocykli jest.

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Od Sławka chyba się zaczęło 🤔 taki polski wuhan 🤔🤔😀

pafnucy napisał:

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Aj bo kurła wirus koty złapał, 2 zdechło, 2 zipi, ot kurła trzeba kota na wiosnę szukać, do czego to doszło.

co te koty tak padają? już któryś z kolei o tym napisał.

mi to ktoś podrzucił jakąś chyba zarażoną nędzę i ta żyje a moje zdechły 😪

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Jeszcze jest.

@bratrolnika - takie rzeczy to bardziej na zachodzie kraju.  W kozłówce z pojazdów to co najwyżej powozownię możesz odwiedzić, ale na pikniku motocyklowym u Kapucynów czasami sporo zabytkowych motocykli jest.

Co w tym muzeum PRL jest? 

Opublikowano

napisał że na kogo innego.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Gdzie chrzesniaczce 🙈🙉

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

dostaliście

za najgorszego. A jaki ma być dla ch*jowych teściów?

To jadziem na tem samem wózku 🤔 głupot mi tu jeden od was na gadał ze jak się idzie do dziedzicki to figurkę trzeba postawić 😎

posążek z brązu przed drzwiami wejsciowymi teściów najlepiej. 😀

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

to biednie tam u was z lekka skoro z innym gościem musieliscie się dzielić kołyską. 😀

😴🔨

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

posążek z brązu przed drzwiami wejsciowymi teściów najlepiej. 😀

Zawinięty w papier i podpalić 🤔 po całej chałupie się rozniesie dobra nowina 🤣

reKUPErator 😀

• Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v