Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

lepij było, bo młodym sie było. B|

Ty duchem to nadal młody. Tylko tą jawę żebyś jeszcze miał, albo chociaż się przejechał na jakiejś 🤔

Ale wracając do tematu kobiet, jak to kiedys było z takimi? Po mojemu to jak któraś lubiła się pobzykac to dała, ale jakąś dyskrecja była. A teraz to nie skończysz a pół wsi już wie żeś ja zrobił. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

nie było tak że tylko po ślubie kiedyś?

aż tak stary nie jestem. :D

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

a to. nie było tak że tylko po ślubie kiedyś?

Jak by tak było to dobrze ze krowy nie chodzą w majtkach bo kilka procent by nie widziało c*py .

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

a to. nie było tak że tylko po ślubie kiedyś?

Oficjalnie tylko po ślubie.  A teraz same się chwalą ile to już miała. 

Opublikowano

kiedys bylo lepiej-to pierwsza oznaka starosci😂.

po prostu inaczej-czlowiek byl piekny i mlody a dzisiaj tylko i zostalo..

urodzeni za gierka,wychowani za jaruzelskiego dorastajacy za walesy-coz gorszego moze czlowieka spotkac ??? beznadzieja,bieda,bezrobocie a teraz zycie jak w madrycie...

u was tez leje -za dobe 23 mm i to nie koniec...dobrze ze wpiatek i sobote podciagnalem opryski,tylko jeczmien zostal 

wy myslicie ze przedtem nie bylo rui i porobstwa ???  jedyne czego nie bylo to pudelka i fb 😂.

lata temu kolo mnie nad stawkiem kuzyn z kuzynka zrobili sobie dziecko- chyba wtedy niewielu slyszalo o genetyce.. ulomny byl az  do wczesnej smierci.

to tylko jeden przyklad z sasiedztwa..

a co robily dziewczyny  ze wsi ktore pojechaly do miast budowac polske ludowa ?? to samo co teraz polki w anglii.

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

kiedys bylo lepiej-to pierwsza oznaka starosci😂.

po prostu inaczej-czlowiek byl piekny i mlody a dzisiaj tylko i zostalo..

urodzeni za gierka,wychowani za jaruzelskiego dorastajacy za walesy-coz gorszego moze czlowieka spotkac ??? beznadzieja,bieda,bezrobocie a teraz zycie jak w madrycie...

u was tez leje -za dobe 23 mm i to nie koniec...dobrze ze wpiatek i sobote podciagnalem opryski,tylko jeczmien zostal 

wy myslicie ze przedtem nie bylo rui i porobstwa ???  jedyne czego nie bylo to pudelka i fb 😂.

lata temu kolo mnie nad stawkiem kuzyn z kuzynka zrobili sobie dziecko- chyba wtedy niewielu slyszalo o genetyce.. ulomny byl az  do wczesnej smierci.

to tylko jeden przyklad z sasiedztwa..

a co robily dziewczyny  ze wsi ktore pojechaly do miast budowac polske ludowa ?? to samo co teraz polki w anglii.

W dwóch wioskach nieopodal ojcowie zrobili córkom dzieci.... 

Waliły się i kiedyś ale nie miało to takiego rozgłosu jak teraz. 

• Confused 1
Opublikowano

ja mam i co z tego ma niby wynikac- sam nie bylem swiety 😂. a teraz to nawet nie mialbym sie z czego spowiadac 🤣.

swiat sie zmienil,obyczaja tez, na szczescie sa zabezpieczenia 

czy to byla zmiana na lepsze czy gorsze ? poczytajcie o realiach zycia kilkadziesiat czy kilkaset lat temu i stwierdzicie ze na lepsze..

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

nie miało to takiego rozgłosu jak teraz. 

bo facebuków i telefonów komórkowych nie było. no ale jednak i tak jak trzeba, to wiadomo było z kim zatańczyć.

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

bo facebuków i telefonów komórkowych nie było. no ale jednak i tak jak trzeba, to wiadomo było z kim zatańczyć.

To Ty też łajdak, tyle że po terminie 🤣

Opublikowano
34 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale nie oszukujmy się takie powyżej tych 35 to przynajmniej wiedzą po co Cię zapraszają. Takie 20pare albo przed 20 to nic pewnego, a jeszcze Ci się będzie żalić że brzydką jest i ma małe cycki, a to ona nie wie czy chce i takie tam... 

ja tam nie wiem, tylko swoją mam i na inne nawet nie patrzę😇

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Chwila przerwy od łupania na af i tymbarka

Fajna pogoda do roboty nie to co w mróz.

Jaka fajna jak deszcz pada?  Rysiek czemu w galerii przyczepy nie masz? To czeska szóstka? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v