Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

On spedytorem? nie Konteno?

pewno znowu coś pokręciłem. 🤦‍♂️

No spedytorem jest rolnik 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Tak spedytor i łatwi robotę ale tylko po kraju znaki szczególne samochód daichadsu

kiedyś myślałem że go znalazłem bo na grupie fb ktoś pytał o dmuchawę do zboża a dwa dni wcześniej on pytał na AF... I też z okolic Oświęcimia ... Ale twierdził że nie ma FB

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Chyba ja

Uważaj żeby na drzewie się nie skończyło🤣

Lata pasują, miejscowość, no i temat jak schudłem 40kg.

Pisał że ma problem z nadwagą...

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

co Ty gadasz?

Ja? Same prawde

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

A wiek? 1999?

Ur. 20.05.1998.

Przecież wszystko ma w profilu.

Opublikowano

to weź się aby dowiedz jakoś czy wszystko oki z Nim. jakoś mnie zaciekawił.

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Znalazłem tylko chałupe. To trochę potrwa 

To sprawdź to co wyżej podałem.😉

Opublikowano

aż się boję zapytać czy mój adres znasz? :D

w sumie nie boję, a ciekaw jestem.

Opublikowano

Ja mam swoje schematy do namierzania ludzi :) Pafnuca namierzyl to Piotrka nie namierzy :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v