Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

@bratrolnika U nas chodzą plotki że w tym waszym DHLu to grzmocą się jak kruliki. Chciałem iść  tam do pracy lale żona mi nie pozwala.

widzisz jak żona o Ciebie dba żeby Cię nie grzmocili 😁

Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

To kolorowo tam macie 😂

Ja tam nie pracuje, ja całkiem inna firma

@bratrolnika U nas chodzą plotki że w tym waszym DHLu to grzmocą się jak kruliki. Chciałem iść  tam do pracy lale żona mi nie pozwala.

Nie wiem, nie znam się. Choć niektóre to takie że by wziął na widelec, nie powiem. 

W sumie co się dziwić, licząc trzy zmiany to będzie ponad 2tysiace osób

10 minut temu, 6465 napisał:

I co prawda to co w tych brzydkich filmach pokazują że faje ma do kolan 🤔

Chinki????

8 minut temu, Bananek napisał:

Coś słyszałem, że hindusi tam przyjechali się rozerwać. Hue Hue Hue....

Nie, te co są u nas to mają zieloną kropkę na czole. Jak jest zielona to jest ok, dopiero jak się na czerwoną zmienia to trzeba uciekać😁

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

widzisz jak żona o Ciebie 😁

No bardzo chwała jej za to 

8 minut temu, Bananek napisał:

W poprzek mają mazurki. Trzeba by hf86 podpytać

@HF86 prawda to? Rozwiej wątpliwości.

Opublikowano

No bardzo chwała jej za to 

@HF86 prawda to? Rozwiej wątpliwości.

A gdzie mnie na te mazury?  A i w poprzek toc to też ciekawie 😉

Opublikowano

Miała się pogoda uspokajać a wieje bardziej jak wczoraj, zimno się zrobiło jak na mróz. W tych prognozach to sami nie wiedzą co gadają. Tu niedaleko jest taka firma zajmująca się ubojem i przerobem kurczaków to tam jest prawdziwy burdel. Masa Ukrainek pracuje to tylko patrzą kogoś na dzieciaka złapać. Sypia się jak króliki, paru już wpadło i jak kawaler to pół bidy ale i żonaci się trafili i się działo. 

Opublikowano

z dawnej paczki kumpel życie sobie z ukrainka ułożył. z początku wszyscy hahaha .A po roku już każdy zaczął zazdrościć. babka cholernie pracowita,zaradna i gospodarna. żadnych fochow. zejdziesz pogadać to od razu może kawka jak na flaszkę to od razu szkło i idzie coś na zagryzke robić. żyją już tak zgodnie z 8 lat. 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Chlopie, chyba nie wiesz co na magazynach teraz robi, ukry to wiadomo że są, ale do tego Kazachowie, Czeczeni, hindusi, jakieś kitajce, z Turkmenistanu byli, nawet murzyn był ostatnio

W każdym zakładzie się znajdzie jakaś czarna owca 🙊

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Powiedz jej że to nie mydło i się nie wymydli. Niedaleko jest Ikea produkcja, tam to się podobno dzieje, zdrady, rozwody, samobójstwa, porody 😂

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

W tym DHLu pracowała kuzyna żona,poznała jakiegoś i poszła w pizdu zostawiła go z trójką dzieci gdzie najmłodsze miało kilka lat.

To dobra robota dla singla 🤔 ruchanie ruchaniem, a zarobki? 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Piąteczek piatuniu :D wprowadzony w błogi stan mogę iść spać ;)

Wiatr przestał wiać, łysy świeci oby nie przymroziło...

Naprawdę błogi stan jak Ci się wydaje że @Bananek świeci 🙊

Opublikowano
21 minut temu, szymon09875 napisał:

Piąteczek piatuniu :D wprowadzony w błogi stan mogę iść spać ;)

Wiatr przestał wiać, łysy świeci oby nie przymroziło...

Wieje jak wściekły.niewiele słabiej jak wczoraj w nocy🙄 

Opublikowano
33 minuty temu, 6465 napisał:

W tym DHLu pracowała kuzyna żona,poznała jakiegoś i poszła w pizdu zostawiła go z trójką dzieci gdzie najmłodsze miało kilka lat.

Takie cyrki są wszędzie gdzie załoga mieszana

Opublikowano

6465 napisał:

Może jakaś niedopieszczona była.

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Muszę podlecieć do Siemiatycz po te płyty warstwowe z zachodu.

No ma tam ktoś płyty na wylocie na Białystok tylko to tak z tyłu jest nie przy głównej drodze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v