Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
HF86 napisał:

Pejsaci podobno strasznie głodni. A jeszcze może przyjdzie sprzedać coś na linii frontu wrogom to zapas trzeba mieć. 😉

Coś listonoszowi nie po drodze z rozliczeniem za moje niewypały. 

co ty gadasz. ja w poniedziałek dostałem. czwartek sprzedaż. kasa rano w poniedziałek. potem rozliczenie.

Opublikowano
32 minuty temu, dejmian90 napisał:

Jakiej ceny można się spodziewać za byka Mo waga około 700 kg i mieszaniec hf×rw waga też około 700? Województwo podlaskie.

Wysokiej B|

Opublikowano
34 minuty temu, dejmian90 napisał:

Jakiej ceny można się spodziewać za byka Mo waga około 700 kg i mieszaniec hf×rw waga też około 700? Województwo podlaskie.

8.7 netto za SM/MO dostałem

Krowy 6.2

Jałówki 7.7

Jałówki take  coś jak to

IMG_20210525_183246.jpg

• Like 2
Opublikowano
39 minut temu, Bananek napisał:

co ty gadasz. ja w poniedziałek dostałem. czwartek sprzedaż. kasa rano w poniedziałek. potem rozliczenie.

To pochwal się rozliczeniem i nie trzymaj w niepewności

Kasa jest ale jak co wyszło to nie wiem. Na tykocinie nie zdaję. 

Opublikowano
28 minut temu, soltys48 napisał:

Jest 9? 

Myślę że bardziej 10. Róg byk 800kg  upierdolił został odsadzony od reszty i rana oczyszczona. Ile mniej więcej będzie dochodził do siebie?

Opublikowano

Można było w sumie to nie pomyślałem,nie będę już weta wzywał.

Mam też takiego herlaka ,w sumie 3 razy leczony . Dzisiaj lekarz stwierdził że to jest nosiciel brd. Miał takie oko mętne a teraz już drugie mu się takie zrobiło. 

Opublikowano
12 minut temu, soltys48 napisał:

weta?? Proszę Cię............

Co się dziwisz.? 70 dych i ręce w kieszeni ładnie obcięte rana opatrzona. Wiem wiem można samemu ale jak to się zdarza raz może 2 do roku to się nie bardzo opłaca samemu ręce brudzić 

Opublikowano
9 minut temu, karolr2 napisał:

Co się dziwisz.? 70 dych i ręce w kieszeni ładnie obcięte rana opatrzona. Wiem wiem można samemu ale jak to się zdarza raz może 2 do roku to się nie bardzo opłaca samemu ręce brudzić 

daj po 50 od sztuki a wszystkim Ci obetnę

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, AdamRo napisał:

U Ciebie też osiągalna taka cena :)

Tak 😉, tylko do kogo uderzyć żeby tyle dostać 🤷‍♂️

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 godzinę temu, piotrek91p napisał:

Ile u was biorą potrącenia na żywą wagę? U mnie 8% a teraz mam na sprzedaż kilka szt i chcialbym się dowiedzieć 

Byk lancuch 7, byk luz 6, krowa 8.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v