Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, flackmistrz napisał:

Dziś sprzedane:
LM 605 kg LM 685kg 7,3 netto HF 635kg 7zł brutto
Centrum Łódzkiego

Kto tak koło łódzi płaci jak masz wagę? 

Opublikowano
4 godziny temu, korasss napisał:

No i sprzedane wiek 23 miesiące hf trochę mało ważył ale z racji ceny wolałem go teraz sprzedać 

received_208633030991997~3.jpeg

napisane długopisem na rachunku kupionym w papierniczym tak to każdy może , niech pokaże kto kupił z pieczątka firmy, bo widać dzieci mają tu dobrą zabawe

Opublikowano
35 minut temu, ab23 napisał:

😀👍 brak słów jak 6.50 to źle a jak 8.50 to katastrofa na af 

Po co ci pieczątka nie wierzysz sąsiadowi 

jakoś nie wierze bo nie ma takich cen za hf

• Like 1
Opublikowano

Tak jak byk bykowi nie równy tak i zarobek   handlarza nie do określenia 😆

Opublikowano

Paru większych jeszcze na szaber po przerwie świątecznej nie wyruszyła a i rolnicy nie spieszą ze sprzedażą to i cena. Za tydzień dwa z dwie obniżki po 10 gr z wbca i lawina ruszy .

Opublikowano
8 godzin temu, Cybulek17 napisał:

Kogo to wina  ? U nas 7.40 za hfa bez większych problemów.  Łuniesie 7.30 oczywiście netto.

Trzy razy im odjechały byki ale nie powiem dokładali ale już były sprzedane 😁

• Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, hobbysta82 napisał:

A mógłbyś podać dokładniejszą informację?

Okolice Brzezin

12 godzin temu, MietekW napisał:

Kto tak koło łódzi płaci jak masz wagę? 

Tak jak wyżej kolego okolice Brzezin. Ważone na mojej wadze. Byczki miały 16 miesięcy, niby tak płacą za byki a ja sie pytam gdzie ta cena? :P Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, flackmistrz napisał:

Okolice Brzezin

Tak jak wyżej kolego okolice Brzezin. Ważone na mojej wadze. Byczki miały 16 miesięcy, niby tak płacą za byki a ja sie pytam gdzie ta cena? :P Pozdrawiam!

Do jaroszek czy do niesulkowa

Edytowane przez nikolas29
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, flackmistrz napisał:

Okolice Brzezin

No kolego na forum takie ceny🙃, a  rzeczywistość  w łódzkim wygląda jak wygląda 

Znajomy ma z luzu cały kojec ładnego  mm, waga jego i max co usłyszał to 8 brutto 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
3 godziny temu, flackmistrz napisał:

niby tak płacą za byki a ja sie pytam gdzie ta cena?

Bo w powiatach EBR, ELW, EPI, ETM, ubojnie i handlarze mają gwarancję niskiej ceny dla hodowców bydła.

• Thanks 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v