Przyczepa hakowa
Przez
simpleNICKpl, w Pojazdy transportowe
-
Podobna zawartość
-
Przez Hinco
Czy teraz można zarejestrować jednoosiówke SAM do traktora? Bo kiedyś ojciec zrobił do samochodu i problemu nie było, a jakby sie dało traktorową rejestrnąć byłoby miło..
-
Przez damian7789
Witam
Dziś na allegro znalzałem przyczepę skorupową firmy F.P.U Marpol Marcin Kubik o ładowniści 8 ton. http://allegro.pl/przyczepa-skorupowa-tandem-8t-i5240317972.html
Pierwszy raz słyszę o tej firmie i sąd moje pytanie czy ktos użytkuje przyczepe tej firmy? jak sie ona sprawuje?
-
Przez michalas1873
Witam. Mam pytanie czy ktoś rozpoznaje model przyczepy rolniczej Krone wywrot na 3 strony. Przyczepa posiada hamulec najazdowy. Gdzie w tej przyczepie można szukać numeru ramy.
-
Przez tomb2
Właśnie odbierać mam nową przyczepe ale widze że instalacja pneumatyczna jest dwuobwodowa :'( W lamborghini podopne bo są gniazda jedna w zetorze już nie, może macie jakąś rade, moze da sie to poprzerabiać ???
-
Przez Pawel820
Witam
Planuje zakup przyczepy Hl 6011, zastanawiam się jak z jej wytrzymałością i czy przy wymiarach 4,80x2,50x1,00m i pełnej pszenicy nic się nie stanie, czy rama wytrzyma?? Ile Wy kładziecie na swoje przyczepy ton i czy nic się nie dzieje.
-