Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapasy sie kończą a nie zna ktos sytuacji to niech sie nie smieje. Suszowego nie dostalismy a z dopłat ktore przyszly nie komletne co mam zrobic. Co kupic drogi Panie. Pomagalam innnym a teraz wszyscy olewaja bo co to kogos obchodzi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, asiamichal napisał:

Zapasy sie kończą a nie zna ktos sytuacji to niech sie nie smieje. Suszowego nie dostalismy a z dopłat ktore przyszly nie komletne co mam zrobic. Co kupic drogi Panie. Pomagalam innnym a teraz wszyscy olewaja bo co to kogos obchodzi. 

Z całym szacunkiem ale decydując się na prowadzenie gospodarstwa trzeba mieć na myśli że nie wszystko idzie tak jak by się chciało. 

Najważniejsze jest zapewnić najpierw paszę dla zwierząt a nie myślenie że jakoś to będzie. 

Opublikowano

Zrzutka utworzona przez użytkownika niezweryfikowanego, tu raczej nie jesteś aktywnym użytkownikiem. Rozumiem Twój problem, ale wątpię że ktoś jakiekolwiek pieniądze wpłaci. Po prostu mało wiarygodnie to wygląda. Jeżeli naprawdę masz problem i pomocy potrzebujesz, to utwórz zrzutkę przez konto z FB czy cokolwiek. Żeby było wiadomo kim jest. Poza tym jest czas sianokosów, zaraz żniwa. Jeżeli jesteś w gorszej sytuacji niż sąsiedzi, to może zwróć się o pomoc do nich. 

• Like 2

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"

• Przez karol012011
      Witam mam pytanie czy taki interes by wypalił. A mianowicie kupowanie małych cieląt i sprzedaż takich ponad 100kg do dalszej hodowli. Cielęta mam gdzie kupić po cenie 300zł/szt. Bym je odpajał mlekiem zastępczym, dostawały siano, śrutę, sianokiszonkę a w lato na trawę. Jak myślicie jaką cenę bym uzyskał za takiego ponad 100kg chodzi mi głównie o HF i mieszańce???
    • Przez jakuwal
      Witam. Jakie macie opinie na temat handlarzy bydła z eko natury, bykpol zakowa, toro cielaki? Kupował ktos z państwa jakieś sztuki od nich i wyrazi opinie czy jest sens nimi zawracać głowę aby nie zbankrutować potem przy weterynarzu? Lub macie jakieś sprawdzone źródła na mięsne miesięczne cielaki na mleku jeszcze?
    • Przez Krzak1
      Co sądzicie o bydle rasy aubrac , mam zamiar kupić byka na rozpłodnika i jestem ciekaw opinii innych . 
    • Przez Krzak1
      Co sądzicie o bydle rasy aubrac , mam zamiar kupić byka na rozpłodnika i jestem ciekaw opinii innych . 
  • Dodaj nową pozycję...
v