-
Podobna zawartość
-
Przez andrz17xd
Witam wszystkich tutaj na forum. Piszę tutaj bo chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie, a szczególnie chodzi mi o użytkowników którzy posiadają kombajn claas dominator 85. Chciałbym się dowiedzieć od czego służy lampka zaznaczona w kółeczko na zdjęciu. Domyślam się, że służy ona do retromatu, ale chciałbym się dowiedzieć co dokładnie ona sygnalizuje?
-
Przez Darek43
Witam mam problem z ciśnieniem oleju po remoncie zapala się kontrolka od oleju A przed nie paliła się czy to może być wina pompy olejowej.
-
Przez kwiatekstokrotki
Witam
Zakupiłem niedawno Dominatora 68s i potrzebuję pomocy w ustawieniu kombajnu tj. klepiska, obrotów bębna , dmuchawy, sit górnego oraz dolnego do rożnego rodzaju zbóż podczas żniw. ps nadmienie,ze kombajn u poprzedniego własciciela kosił przez rok kukurydze, u wiem,ze klepisko jest ustawione,,luzno"...
Może ktoś pomóc i podać ustawienia do konkretnych zbóż:
pszenica, żyto pszenżyto, jęczmień i owies.
-
Przez ppiotr
Może ktoś polecić dobry zakład naprawy pomp wtryskowych w powiecie Kaliskim lub w okolicy.
-
Przez Zetor9540iursusc330M
Witajcie panowie i panie jestem w trakcie regeneracji ww wzmacniacza chetnie podziele sie informacjami na ten temat oraz zdjeciami
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas dominator 76 pas napedu młocarni jaki?
Claas Arion 630 Kuhn Varimaster 121