Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, dsbh napisał:

Nie miałem ale wiem że są osoby które idą na żywca i są które trzeba znieczulić.

Matka miała w całkowitym znieczuleniu a znajoma bezznieczulenia. Znajoma mówiła, że ją bolało ale Ona to chudzinka i jelita bardzo cienkie. Każdy z Nas miał badanie w innym szpitalu.

27 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Co ma być to będzie, próby nieudane miałem, przynajmniej na razie trzeba dać sobie spokój z zagadywaniem do jakichkolwiek, niedługo wiosna to nie będzie czasu nawet myśleć o tym.

Ja przez parę lat miałem kilka prób nieudanych aż w końcu przez znajomego poznałem pewną dziewczynę. Po paru latach się rozstaliśmy. Później było już łatwiej poznawać nowe dziewczyny. Człowiek nabiera doświadczenia.

Teraz jest więcej czasu na poznanie dziewczyny. Tym bardzie, że jest epidemia, więc najłatwiej nawiązać znajomość przez Internet.

Masz gdzie mieszkać, masz pracę i hobby a to już coś. 

12 minut temu, bratrolnika napisał:

Prądem😉

Jak maść nie pomoże, to można wyciąć hemoroidy lub zawiązać supełki i  same odpadną.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano

Powiem tak, nie ma się czego wstydzić jakiś czas temu poszedłem do urologa bo też wydawało mi się, że coś jest nie halo, z moimi cohones. Wstyd był i obawa do momentu aż wchodzisz do gabinetu. Tam doktor mówi proszę się położyć na kozetce i pokazać jajka. No to się kładziesz i pokazujesz bez zastanawiania. Doktor pomaca, potem i po wstydzie. Dał mi jeszcze skierowanie na usg i ta sama historia, pojeżdził mi po jajkach tym laserem i po krzyku. A jak ci powie, że wszystko ok to jaka ulga i myślenie inne.  Lekarz tyle jajek, owłosionych tyłków, cycków wagin itd widział, że na nim to wrażenia nie robi i nic nie skomentuje (byle były umyte) a pewnie pomoże. Ja za jakiś czas kolonoskopie też zrobie ale to jak się koronaświrus skończy

• Like 1
Opublikowano

O tym mi mówić nie musisz, ja mam swoich dobrych lekarzy- zarówno okulistkę jak i urologa. A @sabuliga to niech do doktora leci.

18 minut temu, bergman31 napisał:

Teraz jest więcej czasu na poznanie dziewczyny. Tym bardzie, że jest epidemia, więc najłatwiej nawiązać znajomość przez Internet.

Akurat na to bym się chyba nie odważył. Może kiedyś...

Opublikowano

Gastroskopia też do przyjemnych nie należy podobno , ja miałem raz nie było tragedii. Niektórzy panikują rurki nie mogą połknąć duszą się . To z kolonoskopia powinno łatwiej pójść : D

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.12.2020 o 18:14, Rolnik200598 napisał(a):

W zawieraniu znajomości na nic. Gorzej jakby przeszło się do czego innego zwłaszcza w sypialni. Mnie to by miała ropuchę albo trutnia prędzej... Ale no nic, trzeba iść na fitness, na bieżni podreptać bo mam cel do sadzenia ziemniaków schudnąć 5kg, na razie jest -1kg.

Nie staje Ci ? 

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Można tak powiedzieć w dużym uproszczeniu.

Za dużo wali

Opublikowano (edytowane)

Wcale. Ty tylko o jednym myślisz.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.12.2020 o 20:30, Rolnik200598 napisał(a):

Ale palce masz ?

PUNKT G 🤙Będzie Pani zadowolona 😁

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
  • Haha 1
Opublikowano

Takich obrzydlistw nie uznaję i w życiu bym nie zrobił, ja porządny dinozaur a nie nowoczesny Casanova.

Opublikowano

Wiem, pisałeś o tym kiedyś. Ale mnie raczej dzieci nie lubią, oprócz syna sąsiada, który przychodzi do mnie głaskać króliki.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.12.2020 o 20:56, Rolnik200598 napisał(a):

Wiem, pisałeś o tym kiedyś. Ale mnie raczej dzieci nie lubią, oprócz syna sąsiada, który przychodzi do mnie głaskać króliki.

To ty lepiej patrz bo jeszcze pedofila z ciebie zrobią za kilka lat 😂

Edytowane przez andrewk
  • Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, Rolnik200598 napisał:

To z takimi problemami idzie się do lekarza. 

36 minut temu, andrewk napisał:

Ale palce masz ?

PUNKT G 🤙Będzie Pani zadowolona 😁

I to jeszcze jak😁😁😁

Opublikowano
34 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Takich obrzydlistw nie uznaję i w życiu bym nie zrobił, ja porządny dinozaur a nie nowoczesny Casanova.

Dla jednych obrzydlistwo a dla drugich sama rozkosz🥰🥰🥰

Czasami seks po bożemu jest niemożliwy a wzajemne pieszczoty mogą go doskonale zastąpić i są bardzo przyjemne🥰🥰🥰 

• Like 1
Opublikowano

jesli juz rozmowa o leczeniu ja jutro mam rezonasm magnetyczny-drugi raz bo pierwszy cos slabo wyszedl, do tego niedawno mialem scyntygrafie kosci w zakladzie medycyny nuklearnej, o zwyklym usg to nawet nie ma co wspominac..

4 godziny temu, bergman31 napisał:

Ja w wieku @sabuliga miałem zabieg usunięcia torbieli włosowej. Też się wstydziłem ale ile można cierpieć. Torbiel miałem między kością ogonową a odbytem. Pierwsze objawem było swędzenie, później wyciek ropny i ból aż w końcu oprócz ropnej wydzieliny, wyciekała krew. Od zabiegu minęło już 17 lat.

Polecam Hamburg i ulicę czerwonych latarń😁😁😁

widziales ?? bylem w lutym i nic specjalnego,co prawda z wycieczka w dzien ale zawsze mozna uznac za zaliczona[nomen omen]

Opublikowano
8 minut temu, bergman31 napisał:

Dla jednych obrzydlistwo a dla drugich sama rozkosz🥰🥰🥰

Czasami seks po bożemu jest niemożliwy a wzajemne pieszczoty mogą go doskonale zastąpić i są bardzo przyjemne🥰🥰🥰 

I bezpiecznie jest

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

jesli juz rozmowa o leczeniu ja jutro mam rezonasm magnetyczny-drugi raz bo pierwszy cos slabo wyszedl, do tego niedawno mialem scyntygrafie kosci w zakladzie medycyny nuklearnej, o zwyklym usg to nawet nie ma co wspominac..

Parę lat  matka miała scyntygrafie kości w Grudziądzu.

Rezonans magnetyczny to mi by się przydał, po kilku urazach głowy niewiadomo co tam siedzi.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
19 minut temu, bergman31 napisał:

To z takimi problemami idzie się do lekarza. 

I to jeszcze jak😁😁😁

Byłem nie raz, nie dwa i tak już pozostanie, może jakbym miał kupę kasy to coś by pomogło ale nie mam.