Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

W branży rolnej to uważaj bo przedstawicielki są w trójce zawodów gdzie prawdopodobin sto zdrady jest największe. Na 1 miejscy pielęgniarki o czym mój kuzyn się przekonał 2 służba mundurowi 3 przedstawicielki

A ty masz wyższe wykształcenie

🤦 Znajdź babę ostatnia nadzieja przed zatraceniem. Serio. 

Ja magister inżynier w dziedzinie samouk, rechabilitowany  wielokrotnie przełożony 🤣 żadnej pracy się nie boje

Technik rolnik. Ale teraz żałuję, że na studia nie poszedłem bo by człowiek życia spróbował. A jakie wykształcenie ma znaczenie? U nas mówią masz łeb i h*j to kombinuj. 

Edytowane przez pedro2
  • Like 5
Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Widzisz że on swoje życie na statystykach opiera, teraz zbiera statystykę czy iść na studia, i czy podniesie to jego szansę na znalezienie dziewczyny

Zawsze można po studiach pracować na produkcji jako kurier czy iny kierowca tira czy operator koparki

3 minuty temu, pedro2 napisał:

🤦 Znajdź babę ostatnia nadzieja przed zatraceniem. Serio. 

Ja magister inżynier w dziedzinie samouk, rechabilitowany  wielokrotnie przełożony 🤣 żadnej pracy się nie boje

Technik rolnik. Ale teraz żałuję, że na studia nie poszedłem bo by człowiek życia spróbował. A jakie wykształcenie ma znaczenie? U nas mówią masz łeb i h*j to kombinuj. 

Ja jestem i jakoś na żadnej imprezie studenckiej nie bylem nawet grama wódki nie wypiłem w czasie studiow. Jedyne to żałuję że nie poszedlem no dużo cięższe studia bo potencjał byl

Opublikowano
6 minut temu, sabuliga napisał:

Zawsze można po studiach pracować na produkcji jako kurier czy iny kierowca tira czy operator koparki

Żeby wykonywać taki zawód nie trzeba 3 lata studiować

Teraz liczy się to co masz w glowie, teraz nie komuna że jak nie miałeś wykształcenia to Cię nie przyjęli

Opublikowano
17 minut temu, sabuliga napisał:

Ja jestem i jakoś na żadnej imprezie studenckiej nie bylem nawet grama wódki nie wypiłem w czasie studiow. Jedyne to żałuję że nie poszedlem no dużo cięższe studia bo potencjał byl

Na imprezy nie chodzisz....wódki nie pijesz..niech zgadne. Psychologia ?

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

KUL

Biskup przyjechał na wizytację do pewnej parafii. Odwiedził m.in. także szkołę specjalną. Pyta tam dzieci:
- Kim chciałybyście zostać?
Jedni mówią: lekarzem, inni aktorem, modelką, itd. Biskup pyta Jasia:
- A ty kim byś chciał zostać?
- Ja??? Biskupem oczywiście...
- Ale wiesz, to trzeba do takiej specjalnej szkoły chodzić!!!
- Noooo, przecież chodzę, no nie?

• Haha 2
Opublikowano

Gdyby nie pierwsze randki i pomroczność jasna we łbie "o czym jeszcze mam zagadać 🤔" to pewnie bym nie wiedział czy i co studiowała, czy po maturze czy podstawówce. Na cholere mnie to.... Jest milion bardziej istotnych  rzeczy odnośnie związku czy warto czy nie

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

sabuliga to rzuć i startuj na te ''drugie'' po co masz całe życie żałować znajomy wet po trzech latach żucił geologie i jest super weterynarzem

to przez 9 lat go rodzice utrzymywali

2 godziny temu, Taurus83 napisał:

Toc pisze ze ekonomia

Opublikowano
4 godziny temu, pedro2 napisał:

A co złego w garniaku na randkę? 🙄 Jak nigdy nie byłeś na takiej randce to polecam 👍 garniturek, kwiatki, dobra restauracja i kobieta zadowolona, nie muszę wspominać jak potem podziekuje 🙂 randka to czasami nie tylko kebaba opierdolic w samochodzie po taniości i aby zamoczyć 😂

Teraz tylko na wynos 🤷‍♂️😂😂

Nie sądzę, żeby w spodniach garniturowych rozporek się jakoś szybciej otwierał 🤣

Opublikowano

Ciekaw jestem czy jakby ci któraś ten rozporek rozpięła to dalej byłbyś taki kozak czy byś sobie majty zaświnił zanim by się dobrała. 

Aczkolwiek nie, nie jestem ciekaw 🤢

• Haha 4
Opublikowano
sabuliga napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

sabuliga to rzuć i startuj na te ''drugie'' po co masz całe życie żałować znajomy wet po trzech latach żucił geologie i jest super weterynarzem

to przez 9 lat go rodzice utrzymywali

2 godziny temu, Taurus83 napisał:

Toc pisze ze ekonomia

i co w tym dziwnego🤔 a utrzymywał ojciec który był weterynarzem i ten przeją po nim biznes

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

A gdybyś poszedł na to budownictwo teraz, to co by się stało ?

Miałbym szanse na dobre zarobki i prestizowa prace a tak co bede jezdził jako kurier albo jakies biuro rachunkowe za najnizsza

Opublikowano

3 rok

Przed chwilą, slawek74 napisał:

który rok studiujesz?