Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, toooomaszewski napisał:

https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,26470774,rolnik-szuka-zony-takimi-samochodami-jezdza-rolnicy-to-naprawde.amp

No way, 15 letnie bmw warte 20tyś, szczyt luksusu, a te bananowe skóry i pajac w garniaku na randkę jest odpowiedzią na wszystko 🤣🤣 co on na ślub założy 🤣🤣

A co złego w garniaku na randkę? 🙄 Jak nigdy nie byłeś na takiej randce to polecam 👍 garniturek, kwiatki, dobra restauracja i kobieta zadowolona, nie muszę wspominać jak potem podziekuje 🙂 randka to czasami nie tylko kebaba opierdolic w samochodzie po taniości i aby zamoczyć 😂

• Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, pedro2 napisał:

A co złego w garniaku na randkę? 🙄 Jak nigdy nie byłeś na takiej randce to polecam 👍 garniturek, kwiatki, dobra restauracja i kobieta zadowolona, nie muszę wspominać jak potem podziekuje 🙂 randka to czasami nie tylko kebaba opierdolic w samochodzie po taniości i aby zamoczyć 😂

Ciekawe jak podziękuję. A twoja czym się zajmuje

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Przekonaj się 😊 pracuje jako przedstawiciel

W branży rolnej to uważaj bo przedstawicielki są w trójce zawodów gdzie prawdopodobin sto zdrady jest największe. Na 1 miejscy pielęgniarki o czym mój kuzyn się przekonał 2 służba mundurowi 3 przedstawicielki

A ty masz wyższe wykształcenie

Opublikowano
12 minut temu, sabuliga napisał:

są w trójce zawodów gdzie prawdopodobin sto zdrady jest największe.

Skąd ty bierzesz takie newsy??? Bo powiem ci że pieprzysz gorzej niż feministki...

13 minut temu, sabuliga napisał:

ty masz wyższe wykształcenie

@pedro2 napisz mu że masz 4 klasy podstawówki, skończone w 6 lat, gość ma jakąś manie na temat wykształcenia

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
18 godzin temu, Paulina1985 napisał:

o matko, za kogo Ty mnie masz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sorry, ale nie 🤣🤣🤣🤣🤣 

@radekz200 ta randka to był dopiero kosmos 🤣 utwierdziła mnie w przekonaniu, że tego nie warto oglądać 🤣 nie wiem czy bede umiała się powstrzymac za tydzień żeby nie ogladać i nie tracić czasu 😆 

Jaka randka? 😛

Opublikowano
19 minut temu, bratrolnika napisał:

Skąd ty bierzesz takie newsy??? Bo powiem ci że pieprzysz gorzej niż feministki...

@pedro2 napisz mu że masz 4 klasy podstawówki, skończone w 6 lat, gość ma jakąś manie na temat wykształcenia

Nie mam mani po prostu słyszałem ze dziewczyny nie lubią studentow

Opublikowano
20 minut temu, radekz200 napisał:

Jaka randka? 😛

ta randka w garniaku i mini 

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Skąd to słyszałeś???? Pewnie z tego samego źródła co te swoje wszystkie statystki pobierasz

Nie lubią bo male pieniędzy przyniosą do domu nie to co jakiś fachowiec murarz Tynkarz elektryk

Opublikowano
sabuliga napisał:

20 minut temu, bratrolnika napisał:

Skąd to słyszałeś???? Pewnie z tego samego źródła co te swoje wszystkie statystki pobierasz

Nie lubią bo male pieniędzy przyniosą do domu nie to co jakiś fachowiec murarz Tynkarz elektryk

To szukaj studentki, przecież ci nie będzie wymawiać, że nie masz pracy, a po ekonomia pracę znajdziesz wszędzie

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

To szukaj studentki, przecież ci nie będzie wymawiać, że nie masz pracy, a po ekonomia pracę znajdziesz wszędzie

Bez angielskiego to jednak nie wszędzie. A Ty na jakiej studiujesz uczelni