Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Bananek napisał:

ceny jak ceny. jakość na pewno. 😉

a gdzie Ty byleś jak Cię nie było???? 🤔

Opublikowano

yyyyy....nieeee???? 😳😳😳😳😳 tylko tak pytam 🤣

Jakoś widać bylo Twoją nieobecność 🤣 

Opublikowano

A, jakoś nie mam weny. co napisze, to odbierają jak złośliwość... np, taki Pafnucy. napisał, żem zgryźliwy... 😞 jak żyć...

może faktycznie się rozzuchwaliłem... może to jaki kryzys wieku średniego....

dobra, żartowałem. nie ma co pizdolić. zaraz rolnicy, borata 2 obejrzałem. co za poebany film. A najgorsze jest to, że czasem jest tam humor, który lubię.

bratrolnika napisał:

Za mało żółtego na forum

Darek raportuj, jak postępy w chorobie?

Opublikowano

ooooo! a ja nic nie wiem 🤔🤔🤔 za mało tematów czytam 😆 

Dajcie sobie po razie albo walczcie na gołe klaty i wróćcie do normy 😁😁😁 

Za godzinę siadamy do oglądania 🍿🍿🍿🍿🍿

Ty kryzys wieku sredniego a ja podobno menopauza, także @Bananek  nabierz weny 😁 A w Rolnik szuka...to sie dobiero bedzie dzialo  !!!

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

np, taki Pafnucy. napisał, żem zgryźliwy... 😞 jak żyć...

nie chciałem urazić. wiesz że lubię i cenię Twoje poczucie humoru.  myślałem że coś Ci podpadłem i dlatego pytałem.

Niechaj Twoja muza skrzydła rozwija   tylko na linie elektryczne niech uważa. 😜

Opublikowano

Noooo 😁 wy to się umiecie zrozumieć i dogadać 🙆‍♀️  

Macie jakiegoś linka do zwiastunu Rolników podlasiakow????

Opublikowano

Chyba taka kolej rzeczy z tym wirusem...albo nie wiedzialeś i miałeś, albo podejrzewałeś i miałeś, albo bedziesz miał...

27 minut temu, Bananek napisał:

Darek raportuj, jak postępy w chorobie?

lepiej żeby jednak ta choroba nie postępowała 🤐🤐

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

u nas w malopolsce ludzie juz sie oswoili z wirusem-kazdy juz chorowal lub bedzie chory w najblizszym czasie😜

co ty gadasz? Babcię zabrali do szpitala, to w Miechowie nie przyjęli ,bo może covid a oni się nie znają, a w Olkuszu w chwili wipisywania karty już wynik pozytywny🤔

wirus jak wirus, jednego potraktuje ostro, drugiego tylko zasmarka

Opublikowano
20 minut temu, artur125 napisał:

co ty gadasz? Babcię zabrali do szpitala, to w Miechowie nie przyjęli ,bo może covid a oni się nie znają, a w Olkuszu w chwili wipisywania karty już wynik pozytywny🤔

wirus jak wirus, jednego potraktuje ostro, drugiego tylko zasmarka

A gdzie się zarazil a?

51 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie pytaj...

Gdzie ty się zarazil es mówią ze na wsi ciężko jest się zarazic

Opublikowano

Wirus niezła propaganda. Tłukę się po europie, dotykam tego i owego,później palcem w nosie podłubie, oko przetrę, toalety publiczne i nic. Wszystkie kraje pracują wg zaleceń who, a wiadomo komu gates wpłacił 30mln dolców. Co mnie najbardziej dziwi, strach ludzi, i to, że to się dzieje na każdym zakątku świata, wszystkie władze postępują jednakowo i tak samo zaostrzają przepisy dla ograniczenia naszej wolności. Ludzie wszystko łykają jak pelikany, siedzą w domach, autostrady puste. Bardzo szybko chcą wprowadzić jakąś szczepionkę, żeby nas zaczipować. Moi rodzice w grupie ryzyka, spotykam się z nimi i nic. Ja wyjeżdżam sezonowo, ale np mój brat non stop jeździ, i również spotyka się z rodziną i wszyscy zdrowi. Co to za testy, gdzie robiąc kilka na jednej osobie, wychodzą różne wyniki. Wg mnie, już dawno co ważniejsze głowy powinny zostać, jak to mówi siara siarzewski kilim.

Opublikowano
46 minut temu, Bananek napisał:

taaa, miałbym sobie fryzurę rozwalić? 😉 tyś mojej klaty nie widziała 😀

Wystarczy że reszta forum widziała 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)

noooo. jesteśmy

Edytowane przez Paulina1985
Opublikowano

No niestety to jest dziewczyna z dzieckiem...ten program nie jest dla niej. Ona chciałaby żeby on już wszystkim podziekowal i padl jej do stóp. 🤷‍♀️

Może jednak ją przekona 😁

Paweł czuje oddech konkurencji na plecach 😆 presji nie wytrzymał 🤭🤭🤭