Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, cinek1808 napisał:

Jak to co na to albo akceptuje to kim jesteś i jaka pracę wykonujesz albo nie i odchodzi. Takie rzeczy trzeba na początku znajomości wyjaśnić. Nie ma co ukrywać co się robi. O ile ja mam łatwiejsze zadanie bo posiadam tylko warzywa i owoce to "krowiarze" to mogą mieć problem z czasem wolnym 

Okłamywanie czy ukrywanie jest najgorsze, moje też wiedziała od początku  że mam gospodarstwo i mieszkam na wsi 😉 tylko na pierwszych spotkaniach/randkach nigdy nie wchodziłem na siłę z takimi tematami

A teraz to nawet krowy chce doić choć jest z miasta 😉

W sumie to już trzecia  i z żadną nie było problemu jeśli chodzi o gospodarstwo 

Opublikowano

@pafnucy   Po to żeby miec dobre stosunki z żoną 🤣 doslownie 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Opublikowano
18 minut temu, Ursus932 napisał:

W sumie to już trzecia  i z żadną nie było problemu jeśli chodzi o gospodarstwo 

dobrze, że nie żona trzecia 😁 jak ten z Rolnik Szuka...z jakiejs poprzedniej edycji 😁

Opublikowano
35 minut temu, cinek1808 napisał:

Ja nie ukrywałem od początku kim jestem. Według mnie to nie ma sensu tworzyć historię fantasty na swój temat. Bo i tak wszystko wyjdzie na jaw. Dlatego nie kłamię. Albo ktoś akceptuje to jakimś się jest albo nie ma sensu kontynuować tej znajomości. Niektóre kobiety nie patrzą tylko jaka masz pracę ile masz w portfelu , ważny jest dla nich charakter i jakie wartości reprezentujesz. Czy jesteś opiekuńczy czy umiesz pomóc w domu.

Wątpię jak jesteś dobry to ciężko żeby Ci okazała szacunek one lubią raczej bad boyów takich jak Mateusz z tej z tej edycji

1 godzinę temu, areek9869 napisał:

No kurde nie tylko o koszeniu qq się rozmawiało 😂 jest lekarzem wet to takie tematy jak inseminacja dla niej to nic nowego🙈 wgl od badań nad kiszonką z traw się wszystko zaczęło 😎 jak umie się to dobrze sprzedać to każdym tematem się zainteresuje 😅 no ja to za młody na żonę jeszcze 🤷‍♂️

A ile weterynarz zarabia

Opublikowano

Gadasz głupoty. Że niby łobuz kocha najbardziej? Właśnie widać to po odcinkach że raczej z żadnym nie stworzy związku. Kobiety zakładając rodzinę szukają stabilizacji a nie huśtawki emocjonalnej. 

Opublikowano

a na wsi mało to dziewczyn. przecież nie każda idzie do miasta.

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, sabuliga napisał:

5 minut temu, akooo napisał:

a na wsi mało to dziewczyn. przecież nie każda idzie do miasta.

Teraz te miastowe są mniej miastowe jak te ze wsi.

Edytowane przez toooomaszewski
Opublikowano
2 godziny temu, Paulina1985 napisał:

@Ursus932 no jak księżniczki szukasz co będzie leżała i pachniała to nie gadaj o rolnictwie rzeczywiście.  

Paniusia przyszła i się panoszy jak szlachcianka, co Ci że tak powiem odbiło? 🤔

Po tym co piszesz mamy rozumieć, że paniusia za***prza na bambra całymi dniami w oborze w gównie i smrodzie, lubisz śmierdzieć i nie dbasz o siebie, tak? W dodatku każdą wolną chwilę spędza na rozmowach o krowich ogonach 😉 

Widzisz nie wszyscy muszą być takimi "pasjonatami" jak Ty. Większość ludzi doi krowy tylko i wyłącznie dla hasju. Wychodzi z obory, zamyka drzwi i idzie troche pożyć. We wsi są kobiety po 30stce 40stce, które mają w głowie poukładane, doją krowy, ciągną ten kierat i dbają o siebie, wyglądają nie gorzej niż niejedna miastowa paniusia. 

Więc jak to jest wg Ciebie? Kobieta na wsi musi mieć nadwagę, odrosty półroczne, chodzić byle jak ubrana, śmierdzieć i większość życia spędzać w chlewie bo inaczej to księżniczka jo? 

Wyskakujesz, że chamskie teksty, obrażamy kobiety. A co sama robisz w tym momencie?

2 godziny temu, Paulina1985 napisał:

@Ursus932 no jak księżniczki szukasz co będzie leżała i pachniała to nie gadaj o rolnictwie rzeczywiście.  

Nie wiem co Cie ugryzło, czy brak adoracji w temacie o krowach czy to już menopauza, ale myśl trochę co piszesz 🙂

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, pedro2 napisał:

Paniusia przyszła i się panoszy jak szlachcianka, co Ci że tak powiem odbiło? 🤔

Po tym co piszesz mamy rozumieć, że paniusia za***prza na bambra całymi dniami w oborze w gównie i smrodzie, lubisz śmierdzieć i nie dbasz o siebie, tak? W dodatku każdą wolną chwilę spędza na rozmowach o krowich ogonach 😉 

Widzisz nie wszyscy muszą być takimi "pasjonatami" jak Ty. Większość ludzi doi krowy tylko i wyłącznie dla hasju. Wychodzi z obory, zamyka drzwi i idzie troche pożyć. We wsi są kobiety po 30stce 40stce, które mają w głowie poukładane, doją krowy, ciągną ten kierat i dbają o siebie, wyglądają nie gorzej niż niejedna miastowa paniusia. 

Więc jak to jest wg Ciebie? Kobieta na wsi musi mieć nadwagę, odrosty półroczne, chodzić byle jak ubrana, śmierdzieć i większość życia spędzać w chlewie bo inaczej to księżniczka jo? 

Wyskakujesz, że chamskie teksty, obrażamy kobiety. A co sama robisz w tym momencie?

Nie wiem co Cie ugryzło, czy brak adoracji w temacie o krowach czy to już menopauza, ale myśl trochę co piszesz 🙂

😁 czyli zabolało 😁 , ze ktoś śmiał zwrocić uwagę 😁  chyba ze zbyt małą ilością użytkowników się pogryzłeś na forum jeszcze 😁 tak tak, inne tematy też czasem przeglądam pieniaczu 😁

Adoracji tu nigdy nie szukałam 😁 jakbyś nie zauważył 😁

Edytowane przez Paulina1985
zmiany
Opublikowano

Czyli menopauza 🤣 

Sławek martw się o swoje dzieci lepiej. Nie wiesz wszystkiego i nie musisz wiedzieć. Od 3 msc jestem w szczęśliwym związku. Dziewczyna pracy się nie boi i lubi dobrze wyglądać i pachnieć 👍można?

Opublikowano

@pedro2 ja myślę co piszę w odróznieniu do niektórych wyskakujących z tekstami o "wkladaniu z tylka do buzi...."

@pedro2 skoro dla ciebie kobieta 35letnia ma już menopauzę to...moze wroc do czytania lektur o fizjologii człowieka? 🤔 

Fajnie, ze jesteś w zwiazku AŻ już 3 miesiące 👏👏👏👏👏 

p.s. nie wiem gdzie napisałam, że dziewczyna ma być tlusta z odrostami i smierdząca 🤔🤔🤔 

Opublikowano

Ale gwiazdorzysz przy tym strasznie zrozum,sama obrażasz kobiety, a mówisz że chmstwo i obrażanie. No niektóre wypowiedzi to przegięcie, w żartach trzeba mieć wyczucie dobrego smaku. Ale też nie bierz wszystkiego na serio, warto niekiedy wyjąć kołek z d*py. 

Opublikowano

Paulina daj spokój. nie psuj sobie niedzieli. zwłaszcza że w fajnym, radosnym nastroju byłaś.

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Ale gwiazdorzysz przy tym strasznie zrozum,sama obrażasz kobiety, a mówisz że chmstwo i obrażanie. No niektóre wypowiedzi to przegięcie, w żartach trzeba mieć wyczucie dobrego smaku. Ale też nie bierz wszystkiego na serio, warto niekiedy wyjąć kołek z d*py. 

gwiazdorzę, bo zwracam uwagę na jakieś negatywne zachowania? nie uprzedmiotawiam kobiet...ale wiem o nich na pewno wiecej niż wiekszosc facetów 🤷‍♀️ A jeśli moja osoba Ci przeszkadza to może..."ignoruj"???? nie bedziesz widział jak... gwiazdorzę...🤦‍♀️  

28 minut temu, pedro2 napisał:

Nikt się nie kłóci, nie mam zamiaru jej obrazić, ale wyskakuje z tekstami paniusi szlachcianki o chamstwie i sama pluje na innych. To niech wie 😉

a gdzie plułam na kogoś??? zluzuj majty...zacytuj opluwanie

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

A ile weterynarz zarabia

A Ty szukasz żony, czy pracy :ph34r: ?

Zapominacie o jednej rzeczy na wsi, pośredniej czy bezpośredniej. O zapachu. Nie wszystkim to odpowiada. Nawet jak rolnik nie ma hodowli, to sąsiad właśnie wywiózł obornik lub lepiej gnojowicę i "jedzie" że hej.

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Wątpię jak jesteś dobry to ciężko żeby Ci okazała szacunek one lubią raczej bad boyów takich jak Mateusz z tej z tej edycji

A ile weterynarz zarabia

d*py nie badboyow, może przez chwilę zaimponować takiej dziewczynie, ale jeśli ma trochę rozumu to nie zwiąrze się z takim

A co Ty jakiś materialista że tylko kto ile zarabia 🤔

Opublikowano

Bo ktos mu powiedział, ze facet musi miec duzo kasy 🤷‍♀️

Opublikowano
8 minut temu, Paulina1985 napisał:

.s. nie wiem gdzie napisałam, że dziewczyna ma być tlusta z odrostami i smierdząca 🤔🤔🤔 

Tam gdzie Cię zacytowałem. Wrzucilas do jednego wora kobiety, które dbają o siebie, lubią pachnieć i wyglądać. Nikt z nas nie jest alfą i omegą Ty dzisiaj wyskoczyłaś jakbyś zjadła wszystkie rozumy. Każdy wybiera swoją drogę, jeśli oboje się zgadzają na to żeby była jak to nazwalas księżniczka, która lubi leżeć i pachnieć dosłownie to indywidualna sprawa.

Ja woła do roboty nie szukam. Jeśli się ożenię i nie będzie chciała pracować ze mną to żaden problem, sztuka kompromisu. Ja też nie mam zamiaru jebać całe życie za psi grosz przy bydlakach.