Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, bratrolnika napisał:

To ja się z nim rozmówie,na pw jestesmy w kontakcie

Tylko musisz tą siostrę pokazać, żeby potem.pretensji nie miał ze go na mine wsadzilem 

Już pisałem , mówiła że żadnego rolnika nie chce 😉

23 minuty temu, Sean napisał:

A to co innego, :P ale co na młodszą go nie stać? chłopak jak malowany.  :D

A to wiela ma wiosen 🤔

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Już pisałem , mówiła że żadnego rolnika nie chce 😉

A to wiela ma wiosen 🤔

A nie wiem, pisał ktoś że po 30-tce.   :D

Opublikowano
6 minut temu, Sean napisał:

A nie wiem, pisał ktoś że po 30-tce.   :D

Moja tez juz 36 wiosenne siostra i wybrzeża dalej

Opublikowano
47 minut temu, sabuliga napisał:

Moja tez juz 36 wiosenne siostra i wybrzeża dalej

Polemizował bym czy jeszcze wybrzydza, jej się tylko wydaje że wybrzydza.  :P

Opublikowano
30 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak jej przypadnie do gustu to nie będzie patrzyła czy szambonurek czy biznesman

Raczej jak dobrze wyrucha. Mi znajoma mówiła ze jak dziewczyne chlopak pociąga to jest gotowa na wszystko nawet z du.. do buzi

Opublikowano
36 minut temu, Ursus932 napisał:

Oj tak myślicie że tak łatwo uwierzy 😎

@bratrolnikanie pytałem 😋

Dawaj ją tu na forum, rozochocimy ją do chłopów.   :P   xD

Opublikowano

@Sean a w życiu, tyle tu samców 😋

Niech  sobie sama szuka żeby później pretensji do mnie nie miała 😉

Opublikowano (edytowane)

Ty już lepiej nie pilnuj😛

A jest mnóstwo dziewczyn tylko kolega pewno wymyśla i nie chce dać żadnej szansy... Jest mu tak wygodnie i już😋 a wystarczy zwykłe ,,cześć" tylko pierwsza rozmowa nie powinna opiewać na zaproszeniu... To przynajmniej w moim przypadku... Mówi mi... Ohhho sp***dala.. dziewczyno szybko... 😄😄😄😂😋 Najpierw część... Coś miłego albo zgodnego z otoczeniem... I ok.. 🙄👍 A z resztą nie moja broszka🤔😂

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Nikolaxd napisał:

Ty już lepiej nie pilnuj😛

A jest mnóstwo dziewczyn tylko kolega pewno wymyśla i nie chce dać żadnej szansy... Jest mu tak wygodnie i już😋 a wystarczy zwykłe ,,cześć" tylko pierwsza rozmowa nie powinna opiewać na zaproszeniu... To przynajmniej w moim przypadku... Mówi mi... Ohhho sp***dala.. dziewczyno szybko... 😄😄😄😂😋 Najpierw część... Coś miłego albo zgodnego z otoczeniem... I ok.. 🙄👍 A z resztą nie moja broszka🤔😂

xD A gdzie bym na pierwszej rozmowie zapraszał, czasem  by skorzystała i się potem  sreber bym się nie doliczył.      xD

Ty to chyba myślisz że jak który zaprasza na pierwszej rozmowie, to Ohhho   spierd*li mi broszkę.   xD     

Edytowane przez Sean
Opublikowano
sabuliga napisał:

30 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak jej przypadnie do gustu to nie będzie patrzyła czy szambonurek czy biznesman

Raczej jak dobrze wyrucha. Mi znajoma mówiła ze jak dziewczyne chlopak pociąga to jest gotowa na wszystko nawet z du.. do buzi

jak masz takie znajome co tak mówią i szukasz takiej to chyba tylko pod lasem znajdziesz przy trasie chyba za dużo filmów sie naogladales z buzi do dupy to rozumie 😉ale w druga stronę

• Like 2
Opublikowano

Musi być wielką fanką lodów bambi w polewie czekoladowej 😎 inaczej na to nie pójdzie 

Opublikowano
3 godziny temu, gosciu506 napisał:

jak masz takie znajome co tak mówią i szukasz takiej to chyba tylko pod lasem znajdziesz przy trasie chyba za dużo filmów sie naogladales z buzi do d*py to rozumie 😉ale w druga stronę

Raczej nie szukam takiej ale mysle ze wiekszosc byłaby zadowolona jakby sie przemogła dla faceta

Opublikowano

Zacząłem jeść przeglądając forum i mi się odechciało 😲.

13 godzin temu, sabuliga napisał:

Ciekawe skąd Twoja znajoma ma takie informacje ?

Opublikowano
8 minut temu, dsbh napisał:

Zacząłem jeść przeglądając forum i mi się odechciało 😲.

Ciekawe skąd Twoja znajoma ma takie informacje ?

Tak kolokwialnie napisał... Z grubsza chodzi o to, że ktoś taki jak ja choćby nawet płatki róż rozrzucił u stóp dziewczyny nawet przeciętnej i Norwida z pamięci cytował  to i tak d*pa, a niechby barman z rsż bąka puścił przy niej to pewno zaraz by orgazmu dostała.

patrz @subaliga co cię czeka za 20 pare lat. Ciebie jeszcze reanimują (doradzają, szukają na portalach) a mnie już żywcem  pogrzebali.