Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

chłop przed trzydziestką i na deskorolce po mieście jeździ....

A kto za nim trzydziestką jeździ?

Ursus932 napisał:

A na pewno nie jest to kandydat na męża,

to nie jest kandydat do niczego. jak pierwszy raz posłuchałem jakie on ma rozbuchane ego to jakoś mi typ nerwy dotknął.

• Like 1
Opublikowano

On tam jest dla show i oglądalności programu, a nie dla tej dziewczyny (ktora szczerze mówiąc też raczej męża nie szukała) wiadomo, że jakby tam trzech takich Pawłow przyjechało to wszyscy by narzekali, że nudy...

Jak zwykle najbardziej bezinteresowne i naturalne starsze babki od Józefa zbereźnika, szkoda że wycięli to macanie pierwszej kandydatki jak wysiadła z samochodu...🤦‍♀️

Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

No i co z tego jak on sieczke we łbie ma, chłop przed trzydziestką i na deskorolce po mieście jeździ....

Szkoda tylko że tacy najwięcej poruchaja zobacz jaka ma pewność siebie. Wszystko obróci w żart. Koledzy po fachu będą przewijać opony w przyszłym odcinku a on zobaczysz tak ta magda zagada ze ona będzie mu oponę przesuwać. Zresztą zobacz jak ta magda patrzy na niego. Jaka biją pewność siebie od niego. A ten adam ze wsi na robocie się zna ale nie ma obycia z kobietami. Jak rozmawia z nią to się wstydzi nie potrafi nawinac gadki a potem mnóstwo kawalerów na wsi. Ten ostatni komentarz bym powiedział o sobie

Opublikowano
5 minut temu, sabuliga napisał:

Szkoda tylko że tacy najwięcej poruchaja zobacz jaka ma pewność siebie

Akurat tą cechę można w sobie wyrobić

6 minut temu, sabuliga napisał:

ostatni komentarz bym powiedział o sobie

Ten👇?

9 minut temu, Paulina1985 napisał:

macanie pierwszej kandydatki jak wysiadła z samochodu...

Opublikowano
18 minut temu, sabuliga napisał:

Szkoda tylko że tacy najwięcej poruchaja zobacz jaka ma pewność siebie. 

ile Ty masz lat, że mu zazdrościsz ?? 20? 😂 czy jakos kryzys wieku sredniego? 🤔 na taki typ faceta leci odpowiedni typ dziewczyn... i na pewno nie są to dziewczyny szukające miłości 😂 

Opublikowano

jeden zazdrości innemu nowych maszyn, inny drugiemu zdrowia, jeszcze inny pieniędzy... sa tez tacy co ruchania zazdroszczą. człowiek zawsze tęskni za tym, czego nie ma. A skąd niby biorą się rozwody? z dobrobytu. człowiek ma wszystko czego potrzebuje więc mu się to nudzi i zaczyna szukać przygód, czegoś więcej.

bratrolnika napisał:

5 minut temu, Paulina1985 napisał:

na pewno nie są to dziewczyny szukające miłośc

I na pewno nie są to kandydatki na żonę

W sam raz na raz...

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

za 10 lat czemu nie. Większość kiedyś dorośleje (choć nie wszyscy). 

@Bananek święta prawda

choć to też nie reguła rozwodów...

Opublikowano

za 10 lat przy takim podejściu do życia to nie będzie kandydatka na żonę tylko samotna maDka

cieszę się, że mamy podobne zdanie. racja, że nie wszystkie przypadki rozwodu są takie. niestety znakomita ich większość właśnie takim zapalnikiem jest zapoczątkowana. dobrobytem.

• Like 1
Opublikowano
Bananek napisał:

jeden zazdrości innemu nowych maszyn, inny drugiemu zdrowia, jeszcze inny pieniędzy... sa tez tacy co ruchania zazdroszczą. człowiek zawsze tęskni za tym, czego nie ma. A skąd niby biorą się rozwody? z dobrobytu. człowiek ma wszystko czego potrzebuje więc mu się to nudzi i zaczyna szukać przygód, czegoś więcej.

bratrolnika napisał:

5 minut temu, Paulina1985 napisał:

na pewno nie są to dziewczyny szukające miłośc

W sam raz na raz...

święte słowa

Opublikowano
39 minut temu, Paulina1985 napisał:

ile Ty masz lat, że mu zazdrościsz ?? 20? 😂 czy jakos kryzys wieku sredniego? 🤔 na taki typ faceta leci odpowiedni typ dziewczyn... i na pewno nie są to dziewczyny szukające miłości 😂 

Ta to skąd biorą się rozwody nie powiedz mi ze kochanek to jakaś pizza która się boi własnego cienia. Tylko raczej taki pewny siebie Mateuszek. 

Zresztą za 10 lat tak jak piszesz może się wybielic na cnotke. I może wmówić ze przeszłość się nie liczy a licznik nabity do granic mozliwosci

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

@sabuliga A co ty taki pies ogrodnika, pewno listu sam nie napisałeś, a teraz do innych masz problem że napisali i teraz może co im się trafi

Nie mam zamiaru pisać mam dopiero 20 lat. Po za tym jestem kurdupel i nudziarz to raczej u ładnych szans nie mam

Opublikowano
19 minut temu, bratrolnika napisał:

No to czego innemu takiej starej zazdroscisz???

Ja pisze ogólnie ze goście pewni siebie lepiej sobie poradzą z kobietami. Czemu na wsi jest tyle kawalerów bo też trochę są nieobyci mało pewni siebie. A taki gostek wysoki z pozycją zawodową pewnością siebie imponuje dziewczynom i niejedna cnotka straci głowę dla takiego podrywacz a. Nikomu nie zazdroszczę bo wiem ze jedynie gola dziewczyne będę mógł zobaczyc w agencji

Opublikowano
22 minuty temu, sabuliga napisał:

Nie mam zamiaru pisać mam dopiero 20 lat. Po za tym jestem kurdupel i nudziarz to raczej u ładnych szans nie mam

Jak sie bedziesz nad soba uzalal to nawet brzydkiej sobą nie zainteresujesz.

• Like 2