Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

😂 przepraszam 😂 

nie przepraszaj. ja Go widziałem. :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Ja moją córkę wypuszczę na randkę w wieku 22 lat 😂

Edytowane przez Paulina1985
Opublikowano

To ja jeszcze muszę poczekać 20lat żeby moja na randki mogła iść? 🤔 toż ona nas zamęczy jak będzie tak marudna jak dziś. 

3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Ja moją córkę wypuszczę na randkę w wieku 22 lat 😂

Opublikowano (edytowane)

Na razie mało,ale czego się nasłuchałem, ze teraz tylko co miesiąc inna i sex,dziwiłem się ze bogaci przystojni rolniczy jeszcze się ni ozenili po 30, teraz już wiem dla czego.Jak by nie mieli panienek widzieli ze wszystko się kończy to by się ożenili a tak tylko się bawią.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano

Bo wszyscy myslą, że dzieci zostają poczęte tylko nocą 😂 a tu niespodzianka 😂 w biały dzień nawet można 😂

4 minuty temu, 6465 napisał:

To ja jeszcze muszę poczekać 20lat żeby moja na randki mogła iść? 🤔 toż ona nas zamęczy jak będzie tak marudna jak dziś. 

no ja nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️😂 u nas we wiosce jest rodzina 500+, u nich dzieci zaczyna się już produkować od 17roku życia 😂 DOBROWOLNIE  !!!!!

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

I są chętni reproduktorzy na tą patologie? 

😂...... nom  😑 

Ale  ! rozumiem Twoje pytanie  !!! zanim poznalam okolicznych mieszkańców też żyłam w blogiej nieswiadomości..., ze zycie jest w kolorach tęczy, patologia jest tylko w telewizji, a po ogrodzie biegają jednorożce...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ale to bylo dawno 😁

Opublikowano
47 minut temu, cinek1808 napisał:

Trochę koloryzujesz. Nie każda piękna i inteligentna kobieta jest sama bo miała dziwne relacje. Mężczyźni takich kobiet się zwyczajnie boją. 

Ale fakt straszne to jest że są takie Kobiety i można jeszcze taka mieć za żonę. 

Wystarczy wejść na forum braciasamcy i zobaczyć ile mężczyzn jest zdradzanych do tego masa chadów którzy wszystko pukaja

42 minuty temu, Paulina1985 napisał:

To nie wina dzieci tylko rodziców, czyli NASZEGO pokolenia...

@leszek1000 Ty znajdziesz dobrą dziewczynę, bo dobry chlopak jesteś. Może.nawet taka niezbyt..."wybolcowaną" 😂 matko, poszerzam slownictwo dzieki wam 😂

Leszek to raczej już nie spotka dziewczyny bo on się z domu nie rusza. Dziewczyny no słowo rolnik reagują jak nos na pyłki. Zresztą z tego co pisze to dobrze mu samemu

17 minut temu, Strongman napisał:

No i powiem wam tak ze u mnie córka badzie na godziny w domu,żadnych nocowań gdzieś,jak chłopakowi nie będzie pasowało to wypier,a jak będzie zależało to się dostosuje,a jak nie wróci na czas to odpalam auto i jadę.

I tak ją może wybolcowac w drodze do domu powiedzą ze awaria była albo guma w kole

Opublikowano
15 minut temu, cinek1808 napisał:

No już u nas jedna tak pilnowała córki. Córka po pół roku znajomości wpadka. I nikt nie wie kiedy

Ja znam taka która zarabia 7 tys i jeszcze spotyka się na sex płatne spotkania z jakimś milionerem

14 minut temu, Strongman napisał:

Na razie mało,ale czego się nasłuchałem, ze teraz tylko co miesiąc inna i sex,dziwiłem się ze bogaci przystojni rolniczy jeszcze się ni ozenili po 30, teraz już wiem dla czego.Jak by nie mieli panienek widzieli ze wszystko się kończy to by się ożenili a tak tylko się bawią.

Wątpię raczej tylko się chwała. Ja mam dwóch kolegów jeden tylko w domu siedzi a drugi ma 164 cm. Ale wątpię.

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Większość kobiet jest normalna a jak znasz same takie to trzeba zmienić towarzystwo. Zdrady były i będą. Nawet kuzyn w te lato zdradził żonę z jej kuzynka. Także tego. 

I co rozwód skąd się dowiedzieli? 

Opublikowano
6 minut temu, cinek1808 napisał:

Większość kobiet jest normalna a jak znasz same takie to trzeba zmienić towarzystwo. 

o to to to 👏

Opublikowano

dopiero pierwszy odcinaek był a już, 29 stron? pier**le nie czytam😎

Ale blondyna fajna😊, jak by to Bandziorek powiedział , ma tu, i tu

nawet czołówkę obejrzałem , to jak ona każdego ziemniaka maca 6 razy , to niema się co dziwić ,że niema czasu chłopa znaleźć

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

To nie,po prostu rolniczy ze wsi żenią się z dziewczynami ubogimi bez wykształcenia i co taka zrobi jak by się rozwiodła nic.

Właśnie niektórzy rolniczy o tym wiedzą i jak się napiją gdzieś na weselu to to widać,przytulają inne tak bardziej a zona nic.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

A jak nie za ładna, w dodatku roztyta, to też nikogo nie znajdzie. 

Edytowane przez Sean