Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz paliwo tanie, więc możesz pojechać i 4 raz, tylko pamiętaj załóż maseczkę. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bergman31 napisał:

Najgorzej jak spokojny młody chłopak straci głowę dla takiej rozrywkowej dziewczyny. Szybki ślub, po tem dzieci. Parę lat później dziewczynie się nudzi i szuka rozrywki. Chłopak dostaje rogi i rozwód. Najbardziej cierpią na tym dzieci.

Nie musi być wcale młody, ale jak zwariował i nie widzi tego co wszyscy widzą na około, to tak samo się wpier*oli.

Powtarzam, są i porządne, jednak w tych czasach to jest identycznie jak z samochodami, choćby był z małym przebiegiem i tak mało kto uwierzy.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
18 godzin temu, bezbarwny napisał:

Faktycznie, to prawda, że faceci są wzrokowcami. Wy kobiety, znacznie bardziej skomplikowane jesteście. Dosłownie. My, żeby do łóżka z Wami pójść, potrzebujemy jednej z dwóch motywacji, albo nam się podobacie, albo zbyt wiele wypiliśmy. Wy natomiast, musicie widzieć w nas ogiera, no i na zabój się zakochać. Taka to różnica, bo te bajania o charakterze, rozumie, romantyzmie, to tylko bajania, które między bajki należy włożyć. 😉😋

Widzisz Bezbarwny , powiedzenie ,że mężczyzna rozwija się do 6 roku życia ,a potem tylko rośnie nie jest z palca wyssane ... Charakter ,zdolność do uczuć wyższych są nabywane w późniejszym wieku.  Do sześciu lat, to faktycznie może tylko wzrok jest dobrze rozwinięty . 😀 

Opublikowano
36 minut temu, Meg5 napisał:

Widzisz Bezbarwny , powiedzenie ,że mężczyzna rozwija się do 6 roku życia ,a potem tylko rośnie nie jest z palca wyssane ... Charakter ,zdolność do uczuć wyższych są nabywane w późniejszym wieku.  Do sześciu lat, to faktycznie może tylko wzrok jest dobrze rozwinięty . 😀 

A Ty, jak zwykle, niespójna.

to jak w końcu? Po szóstym roku życia, mężczyzna tylko rośnie, czy jednak cuś tam nabywa i rozwija? 
😋

poza tym, wielkie szczęście Wasze, że ten wzrok, to nam się tylko do ów szóstego roku rozwija, a później, to już tylko gorzej jest😉

1 godzinę temu, Sean napisał:

Nie musi być wcale młody, ale jak zwariował i nie widzi tego co wszyscy widzą na około, to tak samo się wpier*oli.

Powtarzam, są i porządne, jednak w tych czasach to jest identycznie jak z samochodami, choćby był z małym przebiegiem i tak mało kto uwierzy.

@Sean a jaki ten przebieg ma znaczenie tak naprawdę? Po ślubie przed ołtarzem, też licznik bije i co z tego? Po 10-15 latach na mowy model zmienisz, bo lakier łuszczyć się zaczyna? Poza tym, jak dziewucha ma wzięcie, to może i pozytywnie o niej świadczyć, chociażby w tym względzie, że dobrze smakuje, a jak mawia mój serdeczny kolega, lepiej jeść torta w dziesięciu, niż gówno samemu. 

• Haha 1
Opublikowano
55 minut temu, bezbarwny napisał:

Poza tym, jak dziewucha ma wzięcie, to może i pozytywnie o niej świadczyć, chociażby w tym względzie, że dobrze smakuje, a jak mawia mój serdeczny kolega, lepiej jeść torta w dziesięciu, niż gówno samemu. 

Nie wiem jak inni ale ja wolę brać kąpiel w czystej wodzie, niż wchodzić do wanny z wodą, w której kąpało się dziesięciu chłopa 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, bezbarwny napisał:

jak dziewucha ma wzięcie, to może i pozytywnie o niej świadczyć, chociażby w tym względzie, że dobrze smakuje, a jak mawia mój serdeczny kolega, lepiej jeść torta w dziesięciu, niż gówno samemu. 

I takiej Ci życzę . :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

N o co ? Skoro uważasz że takie są fajniejsze .   Niech tam sąsiady degustują później . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, bezbarwny napisał:

A Ty, jak zwykle, niespójna.

to jak w końcu? Po szóstym roku życia, mężczyzna tylko rośnie, czy jednak cuś tam nabywa i rozwija? 
😋

poza tym, wielkie szczęście Wasze, że ten wzrok, to nam się tylko do ów szóstego roku rozwija, a później, to już tylko gorzej jest 

Hmm raczej Ty  źle interpretujesz co napisałam .  Nic nie poradzę ,że wyżej przedstawiłeś mężczyzn jak  bardzo proste istoty  , u których rozwinięty jest tylko wzrok i to jeszcze z wiekiem się psujący .😋 

Opublikowano
10 minut temu, Meg5 napisał:

Hmm raczej Ty  źle interpretujesz co napisałam .  Nic nie poradzę ,że wyżej przedstawiłeś mężczyzn jak  bardzo proste istoty  , u których rozwinięty jest tylko wzrok i to jeszcze z wiekiem się psujący .😋 

Ta...czytaj siebie czytaj, aż pojmiesz, o co mnie się rozchodzi...bo już Ty kiedy jedne wojne ze mną przeprowadziła, a później...no😋

a następnym razem się skup przy pisaniu, tak jak przy mówieniu potrafisz, bo chyba potrafisz?

Opublikowano
53 minuty temu, Pafnucy napisał:

N o co ? Skoro uważasz że takie są fajniejsze .   Niech tam sąsiady degustują później . :D

Ooo...nie zauważyłem, że edytowałeś. 
gdzie napisałem, że takie „są fajniejsze”? 

Opublikowano

Może źle zrozumiałem .

ale że nie są też nie napisałeś . :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bezbarwny napisał:

@Sean a jaki ten przebieg ma znaczenie tak naprawdę? Po ślubie przed ołtarzem, też licznik bije i co z tego? Po 10-15 latach na mowy model zmienisz, bo lakier łuszczyć się zaczyna? Poza tym, jak dziewucha ma wzięcie, to może i pozytywnie o niej świadczyć, chociażby w tym względzie, że dobrze smakuje, a jak mawia mój serdeczny kolega, lepiej jeść torta w dziesięciu, niż gówno samemu. 

A to w takim razie smakuj delektuj się, życzę smacznego, ja nigdy nie  jadłem po kimś.    :P 

35 minut temu, bezbarwny napisał:

gdzie napisałem, że takie „są fajniejsze”? 

A to co jest?

Cytat

Poza tym, jak dziewucha ma wzięcie, to może i pozytywnie o niej świadczyć, chociażby w tym względzie, że dobrze smakuje, a jak mawia mój serdeczny kolega, lepiej jeść torta w dziesięciu, niż gówno

2 godziny temu, bezbarwny napisał:

@Sean a jaki ten przebieg ma znaczenie tak naprawdę? Po ślubie przed ołtarzem, też licznik bije i co z tego? Po 10-15 latach na mowy model zmienisz, bo lakier łuszczyć się zaczyna?

Odpowiem Ci może tak, dla mnie żaden jak wiem że to ja i ile km. napukałem, gorzej jak masz samochód i wiesz że ma napukane, ale ile kto i gdzie?. No ale Tobie to różnicy widzę nie robi większej, baaa nawet zadowolony jesteś że jak miał dużo kierowców to pewnie chodliwa marka była.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

NapisaliśtA co ciekawego od rana ,bo nie wiem czytać , na ostatniej stronie coś jakiś wyrób cukierniczy o smaku gówna 😕 ciekawe z jakiej cukierni

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

może w cieście najlepsza kawa na świecie i dlatego tak ciasto się nazywa . 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

NapisaliśtA co ciekawego od rana ,bo nie wiem czytać , na ostatniej stronie coś jakiś wyrób cukierniczy o smaku gówna 😕 ciekawe z jakiej cukierni

A bo to widzisz, najpierw było o hydraulice, potem o samochodach a teraz o cukierni. Co będzie jutro ?