Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Nie skorzystałem z okazji

Jak później dowiedziałem się że dziecko ma męża a randki jej w głowie skoki w bok

Jakbyś coś zmajstrował, to i tak poszłoby na konto jej męża🤣🤣🤣 

2 minuty temu, akooo napisał:

Wychodzi na to że porządna dziewczyna. Dzisiaj poznać kogoś takiego to jak wygrać na loterii a ty farmazony opowiadasz. To źle że matka córkę błogosławi? Mnie też matka błogosławi jak wychodzę do pracy,żona mnie błogosławi a ja żonę.

Nie wiedziałem, że aż tak pobożni ludzie w Polsce mieszkają.

Opublikowano
11 minut temu, mf362 napisał:

Ja raz byłem na takim spotkaniu z dziewczyną pielęgniarka młoda . Na pierwszym spotkaniu chciała mnie autem do lasu wywieść ,

Istotnie jej się bzykać chciało

Opublikowano
3 minuty temu, akooo napisał:

Wychodzi na to że porządna dziewczyna. Dzisiaj poznać kogoś takiego to jak wygrać na loterii a ty farmazony opowiadasz. To źle że matka córkę błogosławi? Mnie też matka błogosławi jak wychodzę do pracy,żona mnie błogosławi a ja żonę.

No takiej to nawet za dopłatą bym nie wziął, żeby ją jej mama miała błogosławić i ja ją. To musi takiego samego znaleźć bo ja bym chyba tego nie zniósł i bym się więcej udenerwował niż skorzystał z tego że byłoby się razem.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bergman31 napisał:

Jakbyś coś zmajstrował, to i tak poszłoby na konto jej męża🤣🤣🤣 

Nie wiedziałem, że aż tak pobożni ludzie w Polsce mieszkają.

No widzisz,bez Boga krótka droga.

1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

No takiej to nawet za dopłatą bym nie wziął, żeby ją jej mama miała błogosławić i ja ją. To musi takiego samego znaleźć bo ja bym chyba tego nie zniósł i bym się więcej udenerwował niż skorzystał z tego że byłoby się razem.

Nie wiesz co gadasz chłopie. Na twoim miejscu tylko takiej bym szukał.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

W życiu, takiej "umodlonej" nie chcę widzieć nawet, już wolę sam niż z taką.

Opublikowano

Nie neguję tego że jest zła kobieta. Nawet ja za to szanuję, bo mało jest teraz osób które mają taką głęboka wiarę. Dla mnie trochę za bardzo. Nawet ksiądz więcej grzeszy niż ona. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Wątpię aby inna chciała ci przy pszczołach pomagać. Weźmiesz cwaniarę zbajeruje cię powciska kit że pszczoły lubi a potem walnie na kasę i serce złamie. Nie lepiej wieść zgodne spokojne życie zgodnie z prawami Bożymi? Weź się zastanów i posłuchaj bo ja ci dobrze mówię.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, akooo napisał:

No widzisz,bez Boga krótka droga.

2 minuty temu, akooo napisał:

Nie lepiej wieść zgodne spokojne życie zgodnie z prawami Bożymi? Weź się zastanów i posłuchaj bo ja ci dobrze mówię.

Ten Bóg jest w Polsce dobre 1000lat. Wcześniej też ludzie tu żyli. Brali śluby, zakładali rodzin itp.

O jakich prawach Bożych piszesz? O tych, co ktoś kiedyś spisał i twierdził, że jakaś siła wyższa (Bóg) tak postanowiła. 

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Nie znam kobiety, ale myślę że trochę pochopnie skreślasz takie 

Opublikowano

Oczywiście należy takich ludzi szanować za to, że tak głęboko w coś wierzą. Ale jednak trzeba przyznać, że mało kto u drugiej połówki to "przełknie". 

Jakie prawa boże? Coraz bardziej od tego odchodzę bo widzę jak to wygląda. Nawet duchowni tego nie przestrzegają. To zwykły człowiek ma przestrzegać jak ma taki przykład z góry? Moim zdaniem nie bardzo. Czasem lepsza ateistka czy ateista od tego umodlonego człowieka, który siedzi w kościele w pierwszej ławce.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Kociucha zielonoświątkowca wsiąść

Podobno dobrze płacą , tylko ciężko uwolnić się od nich

Opublikowano

Każdy tu wrzuca Kobiety do jakiegoś worka . Jeden ze wszystkie się puszczają , drugi tylko katoliczki. Różne są kobiety mają różne podejście do życia. Trzeba się odpowiednio dobrać pod tym względem. Jednemu pasuje to drugiemu co innego. Każdy sam musi wybrać co chcę mieć w życiu. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

Ako Ty też z takich rozmodlonych?

Rozmodlony to nie znaczy że dobry katolik to prawda. Za świętego się nie uważam na pewno ale staram się żyć jak nauczał Chrystus ale mi to słabo wychodzi. Pewnie mam więcej wad niż zalet ale chciałbym aby to się z czasem odwracało i tak przez całe życie,taki mam plan.  A co do modlitwy to mam z nią dużo problemów,ale modlę się.

Cytat

Każdy sam musi wybrać co chcę mieć w życiu. 

@cinek1808  Ale czy każdy wybór jest dobry? Czasem można komuś coś zaproponować,doradzić aby głupio sobie życia nie zmarnował i to w każdej dziedzinie

Opublikowano
2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Każdy tu wrzuca Kobiety do jakiegoś worka . Jeden ze wszystkie się puszczają , drugi tylko katoliczki. Różne są kobiety mają różne podejście do życia. Trzeba się odpowiednio dobrać pod tym względem. Jednemu pasuje to drugiemu co innego. Każdy sam musi wybrać co chcę mieć w życiu. 

Ototo. Sam bym tego lepiej nie ujął. Są i takie, które się puszczają, są też spokojne. Są porządne i te wierzące i te nie wierzące. Nie można twierdzić, że tylko katoliczki to dobre kobiety. 

Opublikowano (edytowane)

ciekawe kiedy w ramach tolerancji zrobią rolnik szuka.... rolnika?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Każdy wybór nie jest dobry. Bo można kupić auto które się ma wady fabryczne i się psuje . To czy dobrze wybrałeś to widać dopiero po pewnym czasie. Po roku może po 20 latach. Na początku nigdy nie wiesz czy wybór jest dobry są te wątpliwości. Czy się sprawdzi . Życie to sztuka wyboru. 

Jeśli byłeś kiedyś na ceremonii zaślubin. To zapewne wiesz jak brzmią słowa przysięgi. Ponad to ksiądz pyta czy młodzi zawierają ten związek z miłości oraz czy nie jest on pod przymusem. Jeśli czujesz że to miłość , całym sercem. Jeśli wiesz że ta osoba koło której stoisz sprawia że się uśmiechasz, że czujesz się radość gdy się z nią spotykasz , smutek czy jej nie ma blisko. To wiesz że to jest ta właściwa osoba. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pafnucy napisał:

ciekawe kiedy w ramach tolerancji zrobią rolnik szuka.... rolnika?

I Rolniczka szuka rolniczki.

W Niemczech czy Holandii była chyba edycja programu dla homoseksualistów.

W Polsce to tylko w TVN.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
5 minut temu, cinek1808 napisał:

Każdy wybór nie jest dobry. Bo można kupić auto które się ma wady fabryczne i się psuje . To czy dobrze wybrałeś to widać dopiero po pewnym czasie. Po roku może po 20 latach. Na początku nigdy nie wiesz czy wybór jest dobry są te wątpliwości. Czy się sprawdzi . Życie to sztuka wyboru. 

Jeśli byłeś kiedyś na ceremonii zaślubin. To zapewne wiesz jak brzmią słowa przysięgi. Ponad to ksiądz pyta czy młodzi zawierają ten związek z miłości oraz czy nie jest on pod przymusem. Jeśli czujesz że to miłość , całym sercem. Jeśli wiesz że ta osoba koło której stoisz sprawia że się uśmiechasz, że czujesz się radość gdy się z nią spotykasz , smutek czy jej nie ma blisko. To wiesz że to jest ta właściwa osoba. 

Przysięgi przysięgami a coraz więcej ludzi bierze rozwody.  

Opublikowano
2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Ja bym się nie ograniczał. Nich będzie program rolnik szuka haremu. Niech wybierze 3 kandydatki. 

A żeś się Wspaniałego stulecia naoglądał😁😁😁

Przed chwilą, Strongman napisał:

Dlaczego.

Co dlaczego???