Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, slawek74 napisał:

a od jakiego wieku jest stary kawaler 🤔😜 albo stara panna 😁

Stara panna to jak skończy 30 lat. Tak powiedział mojej byłej dziewczynie, ksiądz w czasie spowiedzi🤣🤣🤣

Stary kawaler to tak po 40 roku życia, jak zaczyna mu odp..erdalać🤪🤪🤪

• Haha 2
Opublikowano
34 minuty temu, bergman31 napisał:

Stara panna to jak skończy 30 lat. Tak powiedział mojej byłej dziewczynie, ksiądz w czasie spowiedzi🤣🤣🤣

Stary kawaler to tak po 40 roku życia, jak zaczyna mu odp..erdalać🤪🤪🤪

I co zostawila ciebie

1 godzinę temu, kris91 napisał:

Stary kawaler nie jest tak stary jak stara panna 🤫😏🤭😂

Wiek to pojęcie względne można mieć mentalność starego kawalera. Np taki ja mimo 21 nigdy nie byłem na dyskotece dodatkowo nudziarz malomowny uczciwy i brzydki typ oddychające nie mam szans na dziewczynę.

Opublikowano

Ksiądz ją wyrwał w czasie spowiedzi. 

Teraz autentyk. Mój znajomy był księdzem. Rok po świeceniu wysłali go na rekolekcje do innej parafii. Taki traf że poznał podczas spowiedzi fajną dziewczynę. Teraz są razem , on już nie jest księdzem. 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Karol06 napisał:

Czyli wszyscy kawalerowie to nieudacznicy według Ciebie, ciekawe

Moja wypowiedz tyczyła się osoby którą cytowałem i to jej myśl ,  i piszemy o starych kawalerach a może  i o wiecznych🤔 

• Thanks 1
Opublikowano

Śmieszne, żeby nie powiedzieć mocniej, teksty niektórych jak to powinny dobierać się pary - a to, powinni być na podobnym poziomie materialnym, duchowym, rozwoju IT itp. 

Spotka któryś kiedyś jakąś z za***istym tyłeczkiem, czy co tam lubi innego, i te wasze teorie o kant...

8 minut temu, cinek1808 napisał:

Teraz autentyk. Mój znajomy był księdzem. Rok po świeceniu wysłali go na rekolekcje do innej parafii. Taki traf że poznał podczas spowiedzi fajną dziewczynę. Teraz są razem , on już nie jest księdzem. 

Syn b. Szydło

Opublikowano

@vat aż takich znajomości nie mam. Z tego co opowiadał to ciekawe rzeczy dzieją się na plebaniach. Przez to zwątpił trochę w kościół. 

Dziewczyna musiała mieć ciekawe grzechy skoro zakręcił się koło niej

Opublikowano (edytowane)

Znam kilku byłych  starych kawalerów którzy  po 40- stce znaleźli kobiety, niektóre dzieciate i teraz sobie żyją zadowoleni jak nigdy🤠 zaraz i ubrani lepiej i chałupa sie remontuje...👍

@cinek1808 szacun dla niego że  nie oszukuje chłopak Boga siebie i ludzi👍

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano
8 minut temu, vat napisał:

Spotka któryś kiedyś jakąś z za***istym tyłeczkiem, czy co tam lubi innego, i te wasze teorie o kant...

Jak ktoś myśli tym co ma w portkach to może i tak. Jeśli ktoś myśli głową to inna sprawa. Zresztą niektórych nic w wyglądzie kobiety nie pociąga, na przykład mnie. Czy duży biust czy nie, czy włosy blond czy czarne, czy ubrana w suknię czy worek po ziemniakach, jeden wuj. Liczy się to co w głowie, wygląd to na samym końcu... Byle by nie starsza ode mnie i nie grubsza ode mnie, czyli nie powyżej 110kg...

Oglądnąłem sobie na yt wycinki z odcinków z tego programu. Zmarnowany czas, lepiej było o pszczelarstwie coś poczytać albo jakieś filmy o tym pooglądać.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 17:21, sabuliga napisał(a):

I co zostawila ciebie

Wiek to pojęcie względne można mieć mentalność starego kawalera. Np taki ja mimo 21 nigdy nie byłem na dyskotece dodatkowo nudziarz malomowny uczciwy i brzydki typ oddychające nie mam szans na dziewczynę.

Więc może coś warto zmienić w sobie ? Więcej wiary w siebie bo jak ty masz takie niskie poczucie własnej wartości to chłopie może do psychologa trzeba ? Tylko nie zrozum źle. 

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 17:50, Rolnik200598 napisał(a):

Jak ktoś myśli tym co ma w portkach to może i tak. Jeśli ktoś myśli głową to inna sprawa. Zresztą niektórych nic w wyglądzie kobiety nie pociąga, na przykład mnie. Czy duży biust czy nie, czy włosy blond czy czarne, czy ubrana w suknię czy worek po ziemniakach, jeden wuj. Liczy się to co w głowie, wygląd to na samym końcu... Byle by nie starsza ode mnie i nie grubsza ode mnie, czyli nie powyżej 110kg...

Oglądnąłem sobie na yt wycinki z odcinków z tego programu. Zmarnowany czas, lepiej było o pszczelarstwie coś poczytać albo jakieś filmy o tym pooglądać.

Gadasz jak baba 😂 Jak SAMCA ma nie pociągać wygląd SAMICY ? Każdy ma swój typ, który go pociąga. 

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 17:52, cinek1808 napisał(a):

Filmy przyrodnicze o pszczelarstwie😜😜

Myśli o bzykaniu, a gada, że liczy się to co w głowie 😁😁😁

Edytowane przez andrewk
  • Haha 3
Opublikowano

Ja nie wiem i nie rozumiem jak można żyć mając ciągle tak kosmate myśli... Kurła moim głównym problemem o którym najwięcej myślę teraz oprócz etatu to przezimowanie pszczół, wiosenne prace i remont traktora. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Chłopie, ja jestem porządny człowiek. Oglądasz i przynajmniej czegoś się dowiesz https://www.youtube.com/watch?v=q6HE6oQN0lg na przykład ten gościu ciekawie prawi.

Nie mam swojego typu i żadna mnie nie pociąga. 

Idąc tym tokiem myślenia to gdybyś spotkal jakiegoś faceta który posiadalby wszystkie cechy które cenisz to co byś zrobił... 

• Like 1
Opublikowano

Pogoniłbym. Homoseksualizm to zboczenie, które trzeba leczyć. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2020 o 18:01, Rolnik200598 napisał(a):

Pogoniłbym. Homoseksualizm to zboczenie, które trzeba leczyć. 

Tego się nie leczy tylko tępi. 

Edytowane przez andrewk
Opublikowano

Nie ma nadziei. Ja tak i @kontenovy wiecznie sam będę pewnie. W większości kwestii się z nim zgadzam, rację mu trzeba bardzo często przyznać.

Opublikowano
43 minuty temu, sabuliga napisał:

I co zostawila ciebie

Rozstaliśmy się.

45 minut temu, sabuliga napisał:

Nie przesadzaj. Jesteś jeszcze młody. Poczekaj z tym użalaniem się nad sobą do 40. Teraz korzystaj z życia. Jak brak Ci odwagi, to spróbuj poznawać dziewczyny w Internecie. Od czego są portale społecznościowe i randkowe. Nie brakuje tam dziewczyn nieśmiałych i małomównych, które tylko w Internecie widzą szansę na poznanie faceta. Nie każda dziewczyna wygląda jak modelka ale za to może mieć ciekawy charakter a w sypialni może Cię zaskoczyć gorącym temperamentem.

• Like 1
Opublikowano

@Rolnik200598  Nie ma ludzi idealnych,nawet jak mówisz że imponuje ci to co w głowie to i tak jakieś wady będzie miała więc tak też na to patrzeć nie trzeba zbytnio. Ja ci pisałem na jakie portale wchodzić aby znaleźć dobry materiał na żonę. A jak uważasz że masz jakieś niedoskonałości typu nadwaga czy coś to przecież można to zmienić,bieganie siłownia jakaś czy coś. Jak byś przypakował to zobaczysz jak by ci samoocena skoczyła do góry. Sam kiedyś chodziłem trochę na pakiernie ale skończyło się po 3 miesiącach,gdybym ćwiczyłdo tej pory to wyglądałbym jak Arnie Szwarceneger,teraz to planuje pompki robić miałem postanowienie już na zeszłorocznej wigilii rok zleciał a ja nadal mam postanowienie :D Więc nie popełniaj moich błędów jak już się zdecydujesz.

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, cinek1808 napisał:

A gdzie tam. Ksiądz wolał organistkę

14 minut temu, andrewk napisał:

Tego się nie leczy tylko tępi. 

Mi homoseksualiści nie przeszkadzają, do puki nie chodzi o moją d*pę😬😬😬

Edytowane przez bergman31
  • Like 1